Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noraantal

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már sokan azt hittük, hogy jön a tavasz. Tévedtünk, visszatért a kemény, hideg tél. Ennek köszönhetően Siófok térségében egyes helyeken ismét kellően megvastagodott a Balaton jege. Február 28-án újra kinyit a város hivatalos  jégpályája, ami február végén, március…..
Nemsokára indul a balatoni nyár. Sokan vágyunk már arra, hogy a hasunkat sütessük a napon és közben a fülünk mellett zúgjon a Balaton.Talán, ha a Balatonra gondolunk, sokunknak Siófok neve ugrik be elsőre. Fiatalos, lendületes és állandoan megújjuló. Egy látogatást mindenképpen…..
Az országban egyre többen küzdenek súlyproblémákkal vagy csak úgy érzik, hogy egész évben mérgezték a szervezetüket rengeteg egészségtelen étellel. A sok-sok méregtől többféleképpen meg lehet szabadulni. Ennek egyik legdivatosabb és egyre népszerűbb formája a léböjt…..
Fesztiválok és ünnepségek mindig fontos szerepet játszott életében Banglades életében. Ezek a fesztiválok részei a bengáli kultúrának és hagyományoknak. Vannak olyan fesztiválok, amelyek más országokokban is fellelhetőek azonban szokatlan mások.Itt található egy lista az…..
2010. márc. 15. - 2010. ápr. 12.A Pécsi Tavaszi Fesztivál egy olyan ünnep, amely középpontjában a klasszikus és kortárs művészetek állnak. A Pécsi Kulturális Központ szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat, melynek célja, hogy bemutassa a világ, benne elsősorban Európa…..
A turizmus az utazásnak az a módja, ami a pihenésre, kikapcsolódásra valamit üzleti célokra irányul. A turistát pedig úgy lehetne leírni, mint egy olyan embert, akik elhagyja állandó tartózkodási helyét legalább 24 órára, de kevesebb mint egy évre és mindezt pihenési ill.…..
Családias apartmanok és szobák a nagystrand strand bejáratával szemben mindössze 300-400m-re a siófoki városközponttól és a siófoki Coke Clubtól. Az apartmanok a Petőfi sétányon találhatóak. Ha a siófoki nyüzsgő élet közelében szeretne néhány napot eltölteni, akkor…..
Még mindig sokan vagyunk, akik a Balatont választják egy hosszabb vagy rövidebb nyaralás célpontjául. Ennek sokszor az üdülési csekk ad lehetőséget. A Balaton sekély és nyáron kellemes hőmérsékletű vize miatt rendkívül ideális kisgyermekes családok számára. De nemcsak a…..
Szegeden rengeteg látnivaló és programlehetőség várja a turistákat. Az egyik legizgalmasabb talán a Szagadi Vadaspark, főleg kisgyerekes családok számára.Az 1960-as éveben Szegeden is felmerült a gondolata egy állatkert létesítésének. A város felsőoktatási intézményeinek nagy…..
Sok szempontból a wellness turizmus az egyik leginkább ősi formája a pihenésnek. Az ókorban már a rómaiak és a görögök is ragaszkodtak a testi kényeztetésnek ehhez a formájához, de a szellemi megvilágosodást érdekében a középkori zarándokok is nagy figyelmet fordítottak rá,…..
Ha szeretnél további utazással kapcsolatok cikkeket vagy más utazási blogot olvasni látogasd meg a többi blogunkat is:Utazási érdekességekSzállás és utazás blogUtazási célpontok blogNyaralás blogÜdülés blog..
Siófok a Balaton egyik legnépszerűbb városa. A fürdőzési lehetőség mellett a város egyre több fesztivál és program várja a városba látogató turistákat:Tavaszi Fesztivál 2010. március 19.- április 9. Március 19-től április 9-ig rendezi meg a Kálmán Imre…..
Hévíz és a Hévízi-tó mindössze 5 km-re található Keszthelytől illetve a Balatontól. A Hévízi termáltó Európa legnagyobb termálvizű tava, amely már több, mint 2000 éves múltra tekint vissza. Már a római birodalom korából is is találtak itt leleteket.Mai funkcióját és…..