Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CYHMK

7 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ryanair az elmúlt hónapokban bejelentett pár tök jó útvonalat, nem mindről írtunk még, ma meg végre hosszabb idő után először a Wizz is villantott kettőt 2019-re. Noha mindkettőn csak rámászik másokra, de az árak ezzel nagyot fognak esni, ami jó hír az utasoknak. Íme a lényeg. Hátulról kezdve, a…..
Juditék történetének eleje sokak számára ismerős lehet, hiszen rengetegen próbálkoznak az amerikai zöldkártyalottóval, amit sok csaló próbál meg kihasználni. Őket nem tudták átverni, viszont adtak egy, az életüket megváltoztató ötletet…..
CYHMK 2018.03.09 11:52:56
@zoldzeller: Reno gazdasága erős, csomó tech cég van ott, nagyon sok mérnök költözik át oda a Szilícium-völgyből.

Ezzel szemben Las Vegas vergődik. Az egyik legolcsóbb amerikai nagyváros, ha az ingatlanárakat nézzük.
A legolcsóbb repjegyeket kínáló két ultrafapados is ráugrott keményen a Black Friday nevű népkopasztásra. Érthető is, hiszen többszörösére tudják növelni a forgalmukat úgy, hogy átlagban alig adják olcsóbban a jegyeket. Kezdve a Ryanairrel, mert az írek már egész héten tolják az akciót. Azt…..
Döbbenetes, hogy a Ryainairnél minden trutymóságot megpróbálnak sikerként tálalni, legyen szó burkolt áremelésről, csomagszigorról vagy tömeges járattörlésről. Most ez utóbbinak lehetünk tanúi, az ír légitársaság ugyanis úgy próbálja eladni, hogy több tucatnyi járatát törli naponta hat héten át,…..
CYHMK 2017.09.19 14:24:33
@Fillér B. Gusztáv: Közben a Norwegian megegyezett az easyJettel, ők fognak ráhordani a transzatlanti járataikra (a Gatwick miatt egy eléggé kézenfekvő választás voltak).
Ugye a Ryanairrel is tárgyaltak erről, de végül nem velük állapodtak meg.
Annyira bejött a Ryanairnek a szolgáltatásjavítás - amit momentán a nulláról, sőt inkább a mínuszos tartományból indítottak két éve -, hogy próbál egy újabbat facsarni a már amúgy is szottyadt narancson.Szokás szerint nagyobbnak állítják be a változást, mint ami, de néhány jó húzás azért van a…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Salem tizenkettedik részében a pokolbéli boszorkányok magyar szavakat használnak a pokol nyelvén. És valóban, az öreg boszorkányok magyar szavakat mondanak, de mintha csak valaki lefordította volna Google Translate-tel a…..
Fotók: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (pfla.hu) Egy alig kétezer fős település méretéhez képest mesés, bár nekem kissé olyan hangulatú, mint ha abban a bizonyos Mennybéli Aranycsapatban nem Puskás Öcsi ontaná benne a gólokat, hanem Makovecz Imre. (További képek a…..
Miután az egész világsajtót bejárta, hogy a Red Hot Chili Peppers playbackelt a Super Bowl félidei show-ja alatt, Flea úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A basszusgitáros egy hosszú üzenetben mondja el a zenekar honlapján, hogy miért kellett ezt csinálni, illetve…..
Subba Ipiapacs! 2014.01.10 15:03:43
Hogy elbújtak már a kis csicsik?! Sehogy. ..
Végre Csefkó Pál lerántja a fátylat arról, amit mi eddig is sejtettünk: földönkívüliek élnek közöttünk. Mondjuk azt nem tudtam, hogy a reptalian nevű faj egyedei ennyire rosszindulatúak: nem elég, hogy ők okozzák a globális felmelegedést, de még Diana hercegnőt is ők tették…..
A sztori röviden: a nagy létszámban felvonult zsaruk várják, hogy kijöjjenek az embereik a körbevett házból. Az akciót feltűnően lelkesen kamerázza a telójával egy kutyasétáltató fickó, akit ezért aztán meg is bilincselnek. A gazdi után szaladó kutyát meg lelövi a rohadék.…..
CYHMK 2013.07.05 14:54:08
@nanemondd: "Tobbfele uton is elkerulheto lett volna a halala, a rendor a leheto legrosszabb megoldast valasztotta."

például? mondj már egy alternatívát, mit kellett volna csinálni a rendőröknek, mikor a kutya láthatóan nem akarta abbahagyni a pattogást, és harapni akart, amikor a pórázáért nyúltak.
Véget ért Európa egyik legnívósabb fesztiválja, ahol többek között létezése során először lépett színpadra a Rolling Stones. A brit zenekar Michael Eavis főszervező szerint a Glastonbury 43 éves történetének a csúcsát jelenti, Mick Jaggerék pedig egy több mint kétórás…..
Subba A nap képe 2012.08.13 11:29:24
Cigányellenes tüntetés a Fő téren.   ..
..
CYHMK 2012.07.18 15:12:23
Bukott focisták Mendieta 2011.04.29 06:30:00
Mai alanyunk nem egy tipikus bukott focista, sőt, egy ideig a világ egyik legjobb játékosa volt, de akkor is elmondható róla, hogy több lehetett volna a karrierjében. Ő lenne Gaizka Mendieta, a baszk Zidane, aki két BL-döntőig vezette a Valenciát. Moving up the ladder    Nem…..
CYHMK 2011.05.28 17:16:36
@Martin Astin: ezért írtam a bejegyzés elején, hogy nem tipikus bukott focista, hiszen a világ egyik legjobb játékosa volt, amíg Valenciában játszott.

utána viszont megbukott a Lazio-ban, a Barcelonában, és még egy angol középcsapatban sem tudott kiegyensúlyozattan teljesíteni.

egyértelműen több volt a karrierjében, mint amennyit kihozott belőle.
CYHMK 2012.01.20 17:52:05
@Úviusz: köszi, javítottam
Subba Hülye tánc: Haszid party 2011.12.20 15:02:00
CYHMK 2011.12.20 20:49:54
@HUNGeryson: teach me how to dougie - már kiment a divatból.
November 7-én a STIF,  Île-de-France közlekedési hatósága egy új lizingcsomagot jelentett be, melyből összesen 107 villamos vásárlása válik lehetővé a párizsi elővárosokban sorra épülő vonalakra (térkép). Az összesen 378 millió euró értékű, 33 éves csomag összesen…..