Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitty85

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Üdvözlöm! Történetem kissé bonyolult, de…..
kitty85 2011.07.15 10:15:57
@Réka ‎: Kevesem! Én ilyet nem írtam, hogy az alkalmi munka átverés és olyat sem, hogy még mindig munkanélküli vagyok! Mellesleg senkit nem engedtek önállóan dolgozni 1,5 hónapig, akkor ezek szerint mindenki csökkent képességű volt.Én csak leírtam, hogy 2 hónap után is zaklatnak a leveleikkel, ennyi lett volna a lényeg! Különben nem érdekel, ha utálnak, Orbánt És Gyurcsányt is sokan utálják...
kitty85 2011.07.15 11:39:12
@Zabalint: Ha nem lennék öntudatos, akkor már rég az utcán élnék! Amúgy szerintem ez valóban sokszor inkább hátrány, mert azokat keresik, akiket ki lehet használni és el is viselik! Makacs vagyok az tuti, ha valami nem tetszik akkor kalap kabát!!!
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Tisztelt Olvasó Közönség!   Történetem…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Sziasztok! Én is és sales,-marketing…..
Kedves Mindenki! Egy kis cégnél álltam alkalmazásban, és a bérezésem szerint x összegre voltam bejelentve, és y-t kaptam még mellé feketén. Ez volt a megállapodás. Pusztán azt nem közölték, hogy ebben az y-ban már benne van az adójóváírás havi lebontásban. Utalták is…..
kitty85 2010.03.27 10:44:21
Na kérlek szépen!!!! Mikor elmész dolgozni valahová, akkor a kezedbe kell, hogy nyomjanak egy papírt az adójóváírásról. Ha havonta szeretnéd, hogy a fizudhoz csapják, akkor ki kell tölteni, ha év végén szeretnéd visszakapni akkor nem kell kitölteni semmit!
www.hrportal.hu/index.phtml?page=berkalkulator
Itt egy link, itt megtalálod az értelmét az egésznek, ha beírod a bruttó béred, meglátod mik kerülnek levonásra, ha minden szabályos.
A főnöködnek fogalma sem volt arról, hogy a könyvelője mekkora hülye, ketten jól elbaltáztak valamit, és persze a vállalkozó hozzá szeretne jutni a megszokott bevételhez, még ha a dolgozóit meg kell csapolnia akkor is!
Jól tetted, hogy leléptél! Így nem veszítettél annyit, mintha maradtál volna!
De nem tudok napirendre térni, hogy ennyi embert át*asznak! Ez hihetetlen, hogy ennyi pénzéhes paraszt vállalkozó van! Csak arra nem gondol, ha mi nyomorultak nem dolgozunk helyette, ő is éhen hal!
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Történetem sajnos nem ritka, tudomásom szerint elég gyakori a női munkavállalókkal szemben elkövetett szexuális zaklatás és ami kétségbeejtő, az ellene való tehetetlenség.   Egy felsőfokú szakképzés után, úgy alakultak a dolgaim,…..
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
Sziasztok! Anyukám egy kis vállalkozó boltjában dolgozott mint eladó. Nem volt baja a melóval. szerette is csinálni, de már nem mai csirke és kissé lerokkant a cipekedéstől. Valami idegbecsípődése lett. El ment betegállományba, kb 3 hétre. Mikor vissza ment a hapsi közölte vele,…..
kitty85 2010.03.26 19:05:56
@_Molly: Szia!
Ezek szerint lehet! anyu úgy tudta, hogy 4.-ével kirúgta őt a véntrotty, mert azt mondta neki, majd minden papírt egybe kell aláírnia és majd telefonáljon be anyum, hogy mikor vannak készen a kilépő papírjai! Jó mi? Úgy látszik ránk jár a rúd!Ezzel csak az a baj, hogy ez nem az én gondom lenne, de csak idegesít a szüleim sorsa!
kitty85 2010.03.26 19:37:24
Sziasztok!
Én írtam a sztorit!
Ide írok, mert mire mindenkinek válaszolgatok...
Be volt jelentve anyu, minden ok volt náluk, csak az egész hülyeség abból adódott, hogy nem mondott anyunak semmit a volt főnöke.
Én 24 éves vagyok, Intézményi kommunikátor szakon végeztem(média, PR, arculat kialakítás stb.)14 éves korom óta diákmunkán dolgozom folyamatosan, 2006ban dolgoztam a postán, mert év halasztottam egy idegenforgalmi suliba, amit anyagi okok miatt nem tudtam befejezni.2006 szeptemberben elkezdtem a kommunikációs sulit, mellette dolgoztam a spar-ban pékségen és árufeltöltőként, illetve takarítottam és gyerekekre vigyáztam egy családnál. Szóval nem büdös a munka! Valamikor elég jól gagyogtam a németet, de már pár éve nem használom és alig értek valamit.Most a munkanélküliségem alatt el kezdtem angolul tanulni, nemsokára fogok vizsgázni! Eddig a Pannonnál dolgoztam, de kiköltözött Törökbálintra és az nekem nagyon messze van, napi 4 óra utazás, illetve egyszerűen nem hagytak fejlődni. Telemarketingesként dolgoztam ott, ügyfélszolgálatos szerettem volna lenni. A minőségértékelésem elég jó volt hozzá, 98%os!2009 juni 1óta vagyok munkanélküli, azóta nincs semmi. Jelentkeztem egy gyárba csomagolónak,kozmetikai termékeket, kell dobozolni, címkézni... Imádom az ilyesmit és a fizetés több lett volna mint a Pannonnál. Nem vettek fel, mondván, hogy túlképzett vagyok. :S
" helyen átvertek, az egyiken dolgoztam, de nem fizettek ki, a másik helyről meg felvettek, már kezdtem volna, amikor már ki is rúgtak! ez az én formám! Persze nem adom fel, csak nagyon rossz ez az egész, hogy minden egyszerre jött be a családba.Ráadásul ez miatt szülői támogatást sem kaphatok (mondjuk 16éves korom óta magam fizujából veszek mindent,5 éve teljesen önellátó vagyok, egyedül élek)Most már igazán bejöhetne valami.
Nem várok tanácsokat, de jól jönne azért1-2!
Jó megosztani másokkal ezt az egészet, csak azért írtam le! Szóval nem fogom feladni soha, mert én nem az az ember vagyok, aki könnyen megfutamodik, csak egyre nehezebb! Köszönöm, hogy írtatok, meg a linkeket is, remélem anyunak nem lesz gondja!!!!
  Férjem sofőr. Egy közúti ellenőrzés során megbüntették a főnökét 660eFt-ra. Azért írom, hogy a főnökét, mert a büntetésről szóló határozat a főnöke /aki egyéni vállalkozó/ nevére jött. A szabálytalanság többek között a nem megfelelő pihenőidő és…..
kitty85 2010.03.26 18:39:56
@kicsilany32: sajna nincs, arra már nem futja a fizuból! :S
Aput fuvarra fizetik ha jól tudom, de ezt ő tudná pontosan megmondani. olyan 25 ezret kap üzemanyag megtakarításra asszem. Mind1, a lényeg az, hogy mikor munkanélküli lett 2 hónapra, meg anyu is, igényeltek krízissegélyt, nem kaptak, mondván, h van kocsihitel. Kocsi nélkül éjjel 3kor nehéz bejutnni a kamionért, hogy dolgozhasson nem??
Felejtő...Önéletrajzzal kezdem: 21 éves vagyok, kommunikáció szakon végeztem és jelenleg nincs munkám, de rendületlenül keresem. Júniustól augusztusig volt nyári melóm, majd augusztus közepe óta vagyok regisztrált állástalan… Azóta jó pár furcsa élményem volt.…..
kitty85 2010.03.23 11:43:57
@Zeptera: Kedves!Megjegyzem, a Zepter termékeivel semmi probléma, mi is használjuk. Én is voltam ott állás interjún és ha behívok valakit kezelésre akár többször is, és ő úgy dönt, hogy nem veszi meg a lámpát, én akkor is dolgoztam ezen és ezért nekem senki nem fizet,és mint tudjuk az idő pénz. Mellesleg azt senki ne várja, hogy 3 kezelés után csoda történik, és már itt is az átverés!!Ugyanis a használati utasítás leírja, hogy kb fél év múlva várható javulás mondjuk egy izületi problémára. Anyósom egy éve használja, de azt mondja még mindig nem tökéletes. Ez mellett szedi a gyógyszereket is rá, ez miatt nem vagyok benne biztos, hogy a lámpa hat, de persze ez nem kizárt! A nagy átba... az az egészben, hogy időseket behívnak néhány kezelésre, akik azt hiszik valami javulást éreznek, ami lehetetlen, mert benne van a használatiban, megveszik hitelre ezt a csodalámpát vagy az életükben megspórolt pénzüket ráköltik és anyagilag tönkremennek, vagy mire használ addigra elpatkolnak!Amúgy meg ha kenyeret akarok enni, elmegyek a boltba, és ha nem vagyok éhes hiába hozza ide bárki!
Ezzel pénzt keresni csak az olyan emberek tudnak, aki eltipornak másokat, nincs lelkiismeretük és imádják a pénzt. Akiben van egy kicsi emberség ilyen munkába ne kezdjen bele, mert idegileg és anyagilag is tönkremegy!