Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Overseer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lassan egy hónapja, hogy megalakult Izrael történetének egyik legszélesebb koalíciója. Egészen május 8-ig úgy tűnt, hogy a kormánykoalíciót alkotó kicsi, de annál erősebb érdekérvényesítő képességgel rendelkező jobboldali nacionalista és ultraortodox pártok…..
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
A Vastagbőr különösképpen vonzódik a szürreális politikai performanszokért, nem is értjük, hogy miért, így a hétvégi Jobbikos tüntetés egy igazán finom csemegével indította el a 2012-es évet. Kezdetnek mindjárt ott volt Szegedi Csanád, a Jobbik EP képviselője (01:52-től):…..
Overseer 2012.01.19 16:03:38
Cö... Zászlóégetés, üvöltözés. Beigazolja magát a mondás: "Egy radikális párt sem törekedett soha az igazság kimondására. Mindenkori céljuk, hogy azt mondják amit a nép hallani akar."
@csácumi: Hát én azt látom itt a Dunántúlon, hogy bővít az Audi Győrben, van pénz fejlesztésekre, és nem utolsó sorban 1-2 héten belül bárki találhat munkát, feltéve persze ha rendelkezik végzettséggel. De vegyük például a lakhelyemet, Tatát. Lássuk mit kaptunk a rómaiaktól:
-10+ ipari/munkahelyteremtő támogatás (~2mrd ft)
-bicikliutak építése, útfelújítások (~1mrd ft)
-7 iskola/óvodafelújítás (~500m ft)
-műemlékek rendbehozatala, rekultiváció (~1mrd)
-egyéb szociális intézmények renoválása (~1mrd ft)

Ez már önmagában rengeteg pénz, és ez CSAK egy picsányi 25000-es kisváros a bozótos közepén a Vértes-hegység lábánál. Sőt, elárulom, a többiekhez képest még mi kaptunk kevesebbet. Szóval elég a hülye dumából, a térség azért pörög itt mert az összes gyár/üzem belső EU-s piacra termel, van rá vevő, ergó van munka kishazánkban.
Amióta aktívan biciklizem Budapesten (de lélekben örök autós maradok, aki korábban bringás volt), eleve nagyobb lelkesedéssel figyelem azokat a híreket, amik a bicikliseknek szólnak, ráadásul ez a tematika most találkozik a másik szívügyemmel: a főváros képének átszabásával.…..
Overseer 2011.05.25 20:31:23
A felvetés szó szerint így hangzott Messzi Vetek kommentjében: "kéne majd egy bejegyzés arról, hogy körút, alkotás, karolina, bocskai, okt23 körön belül ne lehessen kutyát tartani. bizonyára élhetőbbé válna a város rövid időn belül" Hát nem lett egy…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..