Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jethro03

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 49-es verzió leglátványosabb újítása a képernyőkép szerkesztő felület. A képernyőkép elkészítése után nemcsak alakzatokat, hanem emojikat és szelfiket is illeszthetünk a képre. Egy-egy részlet bekarikázása vagy nyíllal megjelölése hasznos lehet. A szelfizést majd az idő eldönti. Kevesebb…..
  A címben szereplő kérdés szerintem sokak fejében megfordult már, főleg amikor a 20.000.- környéki nagyáruházi gépekre téved az ember szeme. Szerintem nem létezik, mert lehet, hogy megveszem olcsón a gépet, de a sok bosszúság nem biztos, hogy arányban van az árkülönbséggel. Már hallom a "profi…..
Jethro03 2017.12.09 14:16:27
@gigabursch: 35-40 cm átmérőjű fához inkább benzines fűrészt használnék mint elektromost.
Jethro03 2017.12.10 12:46:07
@eßemfaßom még áll: Így van. Egy elektromos kb 2000 watt teljesítményű abból leadja kb a felét, az cirka 1.4- 1.5 lóerő. 35-40cm-es fához (ha nem fenyő vagy más puha fa) jobb egy kicsit erősebb gép 3-3.5 lóerő vagy az felett, haladósabb a munka. Azt kell nézni ki mire használja a gépet és az alapján dönteni mit vesz meg.
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Jethro03 2012.09.12 10:51:50
@csablak: Sokféle flasht próbáltam már nem lett jobb. Most azt csináltam hogy a videoknál jobb click és kiveszem a pipát a hardveres gyorsítás elől. Na ez segít,Operánál a proc.használat 80-90%-ról leesik 50-60%-ra. Explorernél még jobb ott 40%-ra esik, Chrome-nál nem segít ez a módszer.
Na, melyik topmodell a legállatabb? Dolce és Gabbana szerint Naomi Campbell. Meglehet. Az olasz házaspár mindenesetre őt választotta a 2011 tavasz-nyári napszemüveg kollekció bemutatására. A készlet neve Animalier - kíváncsi volnék, hogy állunk a rasszizmussal, ugyanakkor meg kell…..
Frissítés (június 30.) - Szépen halad a letöltés-számláló. Nemrég már elérte, és azóta bőven meg is haladta a 14 milliót! Az elmúlt napok ilyenkor szokásos RC esője után szerintem senkit nem ért váratlanul, hogy az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb,…..
  Rulett első osztályos matematikája   Ott hagytuk abba,hogy "Legközelebb ezt fogom levezetni, mert a rulett játéknak ez a legszebb része. Annyira bonyolultan egyszerű, hogy már a képtelenséggel határos. Pedig semmi más nem kell hozzá, mint az, hogy elszakadj a hagyományos…..
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
Jethro03 2010.12.11 13:29:10
@Az igazi Svarc Enegger: Erre szokták azt mondani hogy "van az a pénz". Nézd meg a Nagy Ferót az rtl-en, Ő is "lement kutyába"( hogy Őt idézzem) és nyalnak srácnak akinek kb olyan hangja van mint Donald kacsának a rajzfilmben.(Keresztes I. meg egyenesen elélvez Király L.N.-tól.
A mai napon az Opera kiadta az első hivatalos javítást a nagy sikerű 10.5-ös verzióhoz, a végleges változat megegyezik az RC3-al, az összeállítás a 3315-ös sorszámot viseli. Az Opera 10.51 egyelőre csak Windows operációs rendszerre érhető el. Elődjéhez viszonyítva nagyobb…..