Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Certificate_of_Words

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum a TIT – Hajózástörténeti, -Modellező és Hagyományőrző Egyesülettel (TIT HMHE) és Völgyi Péterné dr. Reich Mártával – a TITANIC túlélőit mentő CARPATHIA gőzös magyar hajóorvosa, dr Lengyel Árpád unokájával – közösen a hajókatasztrófa centenáriumára emlékező…..
Take IT Easy Beharangozó 2011.06.24 12:44:00
Neked szólnak az írásaim. Aki már elindultál azon az úton amin én is járok. Aki elfogadtad a piros kapszulát mint Neo a Mátrixban. Tudod, hogy miről beszélek. Sok kérdésem volt és egy csomóra nincs még válaszom. De megéltem már az úton sok-sok kátyút és kanyargott velem,…..
Certificate_of_Words 2011.08.19 12:16:28
A fehér és az ezüst problémás. Már a színek bejelentésének napján nyilvánvaló volt, hogy gond lesz, az első futamon kiderült, az ezüst elmosódik, menet közben láthatatlan. "A jelöléseket felülvizsgáljuk, különösen az ezüstöt és a fehéret. A sárga rendben volt, de…..
Az amerikaiak csütörtökön beperelték az olaszokat egy detroiti bíróságon, mert az F-150 az ő levédett típusnevük. A Ferrari gyorsan engedett, órákon belül közölte, idei F1-autójának az F150 csak lerövidített neve volt, az igazi F150th Italia, és a továbbiakban mindenhol így…..
A J-20-as lopakodó vadászgéppel kapcsolatban is elcsodálkoztam azon, hogy a róla kiszivárgott fotók kikerülése mennyire az amerikai védelmi költségvetési vita egy fontos stációjához volt látszólag időzítve. Most itt vannak kikerült felvételek a kínai haditengerészet…..
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
A Sauber videóján jól látszik az új alkatrész működése. A légterelő egyik kereszteleme le-föl csapódik, mintegy öt centiméter széles rés keletkezik, ha a pilóta úgy állítja. A hatás az egyenesben akár 15 km/h óra pluszt jelenthet és előzéseket. Használatának persze…..
Kiadta az első fotót a Mercedes GP új autójáról, az MGP W02-ről. A hivatalos leleplezés kedden lesz Valenciában, de az istálló egy képet már kirakott a hivatalos honlapra. Szemből készült, így nehéz megítélni a változásokat, de a kocsi orra más, mint a tavalyié, a pilóta…..
Certificate_of_Words 2011.01.31 22:51:03
A macskák hihetetlenek. Nincs magyarázat rá, hogy miért imádja mindegyikőjük a dobozokat, a táskákat, a zacskókat, bármit, amibe bele lehet bújni, de hogy kivétel szinte nincs, az majdnem biztos. Íme egy zokniimádó macskusz, mintha a saját Bercimet látnám, aki előszeretettel…..
Certificate_of_Words 2011.01.27 22:09:11
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
Certificate_of_Words 2011.01.27 22:07:46
Mai posztunk témája egy olyan konfliktus, amelyről a hadtörténet iránt érdeklődők szinte biztosan hallottak már. A legtöbben azt is tudják, hogy kb. mikor zajlott le, de arról, hogy mi történt valójában, még ma is a legvadabb legendák keringenek. Ideje tehát, hogy a Lemil lapjain…..
Certificate_of_Words 2011.01.27 22:03:44
  Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert…..
Előre elárulom, hogy elég szélsőséges nézetet vallok a "felnőtt" tartalmakkal kapcsolatban. Azt gondolom, hogy a fiatalság védelmére, mások lelki megnyugvására és hasonló jól hangzó dolgokra hivatkozni, majd ezek miatt bármit korlátozni iszonyúan álszent és…..
Certificate_of_Words 2011.01.27 14:10:09
@Konrad: Nem politikailag értem nem akarom belekeverni de azt érzem hogy erősen liberálisan állasz a gyerekneveléshez. Amit jónak tartok és bár a gyerekeim mind "alternatív" iskolába járnak és nem porosz rendszerbe. Hiszek benne hogy igen is van különbség a megismertetés és a szabad használat között.
Az hogy vannak témák amiben magyarázok és megmutatom és megadom a szabad döntés lehetőségét az nem jelenti azt hogy ne lenne olyan téma amiben a gyerekkorban nem dönthet a gyerekem.

Nálunk az iskolában azt szoktuk mondani a gyerekeknek: "Mindent lehet amit szabad" ez nem jeleni azt hogy nincs korlát és nincs büntetés ha hibázik. Ez mind mind nevelési eszköz.

És azt gondolom hogy az én nevelésemnek semmi köze az államhoz. De valóban bele lehet nevelni egy gyerekbe azt hogy szabálykövető legyen vagy hogy ne. És mindezt ráfoghatjuk arra hogy behódolsz az államnak fiam ha követed a szabályokat. Meg lehet arra is nevelni hogy nézd meg mi a szabály tartsd be és ha nem tetszik akkor keress fórumot, civil szerveződést stb. Ez a különbség az agresszív és az asszertív viselkedés között. Én érdekérvényesítő asszertívnek nevelem a gyereket nem agresszívnek.

Értem én a hasonlatok nem azonosak a valósággal. Elolvastam még egyszer az írásodat. Akkor mi is az amivel nem értesz egyet? Azzal hogy vannak szabályozások? Vagy az hogy az Internetet mint média felemeltük a TV szintjére és ott azonos szabályok vonatkoznak a tartalom létrehozóira? Vagy mi?
Nívó Vigyázat, csaló! 2011.01.27 09:16:00
Külföldi biztos munka, nagyon jó fizetés, ráadásul van egy közvetítő, aki mindent elintéz, nekünk semmi más dolgunk nincs, csak ki kell utaznunk és munkába állnunk - ki ne használna ki egy ilyen lehetőséget? A valóban tisztességesen működő közvetítőcégek mellett azonban…..
 Bár jóval kisebb publicitást kap, mint a Magyarországot és annak új gazdaságpolitikáját megfedő bírálatok, de számos neves közgazdász, elemzőintézet és befektető szerint Európa jár rossz úton a válságkezelés módszereit tekintve. Egyesek - mint például Marco Papic, a…..
Szó bennszakad, hang fennakad.....
Budapesten négy olyan polgármester volt, aki kirobbanthatatlannak tűnt a kerülete éléről. Mindegyikük közös tulajdonsága, hogy az első ciklusban, tehát 1990-től (Csécsei '92-től) és az egykor dicsőbb napokat is megélt SZDSZ színeiben lettek városvezetők.Természetesen a…..
Certificate_of_Words 2011.01.27 09:22:32
:(
Bíróság elé kell állnia J.J. Lehtónak tavalyi motorcsónak-balesete miatt. A 44 éves exversenyző hajója hídpillérnek ütközött, barátja meghalt. A vizsgálat megállapította, Lehto nyolcszorosával lépte túl a megengedett sebességet, ráadásul ittasan. A finn továbbra is…..
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
Certificate_of_Words 2011.01.24 09:59:36
@EÖ: branding
Certificate_of_Words 2011.01.24 10:08:37
@EÖ: az
  Múlt hétvégén rendezték meg a 4. MuMuS Snowboard csapatverseny Ausztriában. A muraui, Volvo-K2 Kupa keretében lebonyolított verseny a megszokott versenyformátumoktól mindenben eltér, jórészt az összetartásról és a csapatszellemről szól.   A versenyen háromfős…..
Certificate_of_Words 2011.01.24 09:52:31
:)
Igazán egyedi módon szórakoztatja a járókelőket a magát csak "Cigo Man Band"-nek nevező utcazenész a horvátországi Rijekában. Az egyszemélyes koncertet adó zenész egyébként a horvát S.A.R.S. együttes Budjav lebac című számát játsza - láthatóan igen nagy sikerrel...
A mai képeket az AMREF reklámjait láthatjátok...
 Eddig azt hittem, hogy Vlagyimir Putyin nem az a klasszikus értelemben vett burzsuj, mivel a hatalom sokkalta fontosabb neki, mint luxus hagyományos kellékei. Valószínűleg rosszul gondoltam. Persze csak akkor, ha az Orosz Kalóz Párt által üzemeltetett RuLeaks portál infói…..
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
Certificate_of_Words 2011.01.24 09:31:54