Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CorsairS

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömegközlekedési eszközökön az ajtók közelében kijelült elsődleges ülőhelyek megléte irtó nagy segítség a speciális igényekkel utazóknak: mozgássérülteknek, kisgyerekeseknek, terhes nőknek, időseknek. Gáz, ha az Elvira nem bírja kezelni ezeket a helyeket a helyjegyvásárlásnál, nem beszélve arról,…..
CorsairS 2018.09.10 15:08:20
hu.wikipedia.org/wiki/Halberstadti_kocsi#/media/File:Kocsibels%C5%91.jpg

Jobb leghátsó ülés ez a borzadály, szerintem elfért volna oda egy normál ülés is. Lehet a németeknél volt valami előírás ilyen ülésre, azért került a kocsiba ez a valami. (Használtan vettük Németországból ezeket a kocsikat)

@Csokis: én már úgy közlekedem vasúton, saját kocsival :)
Bárki, bármit is mond, ha én azt olvasom egy specifikációban, hogy "Billentyűzet: magyar (NEM matricázott, háttérvilágítás nélkül)"  hétszentség, hogy olyan billentyűzetre számítok, amire nincs ráragasztva semmi, egy mégoly tartós és esztétikus fólia sem. Kedves Tékozló Homár, a xoomstore nevű…..
Ez az ügy hepienddel zárult, de előtte feltárta azt az elképesztő jelenséget, hogy az Extreme Digital által a megrendelt csomagok státuszára vonatkozó információk nem a valóságra vonatkoznak, hanem arra az ideális valóságra, amikor mindenki mindent pont ógy és akkor csinál,…..
CorsairS 2016.03.09 23:27:55
@MrZed001: Media Marktnak van ilyen negyed órás intervallumra megadható házhoz szállítása, röpke 8000 Ft, ha jól emlékszem. És gondolom a többi logisztikai cégnél se lenne olcsóbb.
Szóval ahhoz az 500 Ft pluszhoz még spórolj párszor ugyanannyit hozzá.
Mutatok egy hőst: B.K.!  Kedves Homár! Ma került végre pont egy több, mint egy hónapja húzódó online vásárlás végére. Mint környezettudatos ember, hogy ne dobáljam a kukába az elhasznált elemeket, december 28-án interneten rendeltem az eDigitaltól egy csomó tölthető…..
CorsairS 2016.02.22 12:39:23
@atpijkamo101: Sima ceruzaelemet is fel lehet tölteni párszor (ha jól emlékszem kevesebb, mint 10 alkalommal), de csak baromi kis áramerősséggel, és nem folyamatosan árammal történik.

Az akksiknak pedig két fajtája van, a hagyományos (amit te akksinak hívsz), és az újabb fajtájúak, amiknek nagyon kicsi a belső ellenállásuk, így az állásban nem merülnek (angolban LSD, low self dischargenak hívják). Mind a két fajta NiMH alapú és több százszor tölthető, csak az LSD-s érzékenyebb a túltöltésre/csepptöltésre.
Gábor új hűtője, a hálátlan dög, remek időzítéssel, szombaton éjjel adta meg magát, kimaxolva ezzel a "Hogyan legyen a lehető legnagyobb a szívásfaktor az ügyintézésben?" témakört. Gábort konkért cselekvési tervvel próbáljuk vigasztalni a poszt végén. Kedves Homár, A…..
Mire a magyar Black Friday elkezdett tombolni, az Extreme Digital már rég az Ügyes napok akciójánál tartott, miután már nov. 20-án lenyomta a maga Fekete Péntekjét. Nem hiba nélkül. Írjuk a javukra, hogy tök normálisan reagálták le a helyzetet.  Sziasztok Black Friday akció…..
Elképesztő sztori. Vajon amikor jelzi az előfizető, hogy nem az ő nevében történt a megrendelés, akkor miért nem vonja vissza azt a szolgáltató? Meg egyáltalán, hogy sikerült átíratni? Ha tudom valakinek az adatait, akkor máris trollkodhatok az előfizetésében? UPDATE: A…..
Az említett szervíz a TMX, a cég pedig a Lenovo. A Homár archívuma alapján jót tenne a megítélésének, ha több kapcsolata lenne a Telemaxszal. Sziasztok! Változtatás nélkül, nevem nélkül közölhető, ha Ti is úgy érzitek, hogy egy egészen kicsit csiszolhattak volna még a…..
CorsairS 2015.11.06 09:17:24
@atpijkamo: Kimásolta a Lenovo support válaszából, azért is vannak ott az idézőjelek :)
Az ujgsm.hu hiába hirdeti magáról egy jelentős plecsnivel a honlapján, hogy 100% Garancia Megbízható bolt, a valóság ezzel szemben az, hogy nem. Tanácsadóink megmondják, hogy mit lehet tenni ilyenkor. Tisztelt TékozlóHomár Munkatárs!  Már olvastam az ujgsm-el problémát, de…..
CorsairS 2015.10.28 11:04:26
@atpijkamo: "Abban az esetben, ha a telefonod hibája az volt, hogy letiltották a hálózatról, sajnos a termékszavatosság intézménye sem jelent majd megoldást számodra."

Szerintem ez azt jelenti, hogy a gyártónak nem kell semmit tennie ez ügyben, lévén nem az ő sara.
Van az a helyzet, amikor a jóindulaton múlik minden. Abból, hogy a Homáron van az eset, ki lehet találni, hogy van-e ilyesmi a Király utcai Nemzeti Trafikban. Kedves Homár! Tegnap, 19:48-kor a Király utca 38. trafikban vásárolni szerettem volna egy karton Philip Morris White…..
CorsairS 2015.09.18 11:06:12
@igi5: Már mégis mi a tökömért kéne a boltosnak elmagyarázni, hogy mi a különbség a cigik között? A lámpánál ne fogjuk meg a poszter kezét véletlen, hogy ne menjen át a piroson?

Eladó kérdezett, posztoló meg választott. Legközelebb majd, ha ilyen kérdést kap, akkor visszakérdez, hogy melyik felel meg a régi x fajtának, amit eddig szívott.

Komolyan agyfaszt kapok attól, hogy egyesek lassan azt se tudják, hogy mi a nevünk, de egy vadidegentől elvárják, hogy ők rögtön tudják.
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
Tegnap megint akciózott a Wizz Air (Minden második megvásárolt ülőhely ingyenes), amiről 2 levél is árulkodott ma reggel postaládánkban. Misi Milánóval szemezett, az akciós 170 VS. ma kora reggeli 30 eurós ár különbsége elég mellbevágó, még akkor is, ha azóta 130-ra…..
Nem jó - mondta Batgirl, és a negyedéért javíttatta a tabletjét. Sokadszorra derül ki, hogy érdemes gyanúsan drága vagy fura megoldás esetén máshol is megnézetni az elromlott kütyüket. Bár amíg garanciális, én nem vinném nem szakszervizbe.  Kedves Homár! 2014.05.12-én…..
Hát én ezek után náluk inkább nem vásárolnék telefont. Tisztelt Homár!  Remélem levelem közlésre kerül, szeretném több fogyasztó figyelmét felhívni egy, a Vaterán igen aktív eladó működésére.  Naív Ügyfél a vatera.hu oldalról 2015. augusztusában vásárolt egy…..
Szegény Zoltánt gondolom nem vigasztalja, de nem csak UPC, nem csak Magyarország, hanem  egy igazi világprobléma: itt egy amerikai fórum, ahol ugyanez a helyzet, és nekik is most kezdődött. Ott arra tippelnek, hogy a Samsung szervereivel van valami baj.   Tisztelt…..
CorsairS 2015.02.26 10:49:33
@Trunkel: Esetleg a TV saját DNS kiszolgálót használ, aminek a címét az új frissítésben elnézett a samsung? Vagy a TV próbálkozik mindenképp fix IP-n müködni, amit a router nem enged? Vagy szimplán nem kér le DHCP-n semmit?
Megannyi kérdés, de én már évek óta tudom, hogy Samsung terméket maximum mikró vagy porszívó formájában :) Esetleg automata gépágyú formájában, bár azt talán csak belső használatra fejlesztik a határra...
A morgolódó törzsgárda forduljon el, a többieknek gyorstalpaló webshopos vásárlások esetére. Csókpuszi és boldog karácsonyt! Az Onlineveszem.hu-n vásároltam, de személyes átvételt kértem, így is elállhatok a vásárlástól 14 napig?Személyes átvétel esetén is megilleti…..
CorsairS 2014.12.24 11:24:37
@ThinRedLine: Mea culpa, átfogalmazom, az ajándék átadás minden évben december 24-re esik.
CorsairS 2014.12.24 11:40:46
@Rosszindulatú Vászka: @Nattramn:

www.snopes.com/holidays/christmas/humor/party.asp

Akik nem a Gergely naptárat használják vagy igen, de január 6-án ajándékoznak, azok gondolom ráérnek a közbeszédben két ünnep között"-i napokon megvenni az ajándékot. Esetleg január elején. Amikor amúgy nincs annyi ember a boltokban. Kihagytam valamit?:)
Extreme Digital üzletben 2x jártam életemben. Először nem voltak túl kedvesek, de gondoltam rossz nap, peches eladóválasztás. Másodszor nem voltak túl kedvesek, de ezt simán feledtette, hogy kiderült, a kínálatban szereplő 5-féle digitális képkeretből nincs kiállított darab,…..
  Napalm nem egy csalódott vagy kiakadt ügyfél, hanem egy megviselt ügyfélszolgálatos, aki a hét elején írt levelet azért, hogy reagálhasson majd, ha bepanaszolják egy ügyben. Az érintett vásárló csak lóbált a Homárral, egyelőre nem csapott le vele, Napalm viszont gondolta…..
CorsairS 2014.07.25 09:42:07
@ColT: Ha nem a hivatalos forgalmazón keresztül jött be a termék az országba, akkor neki miért is kéne vele foglalkoznia?
Tegnapi naiv ügyfelünk helyzete máris megoldódott, bár a blokk kidobásáról értesülve végül a játékot is kidobta: Sajnálattal olvastam levelét, miszerint egy használt és hibás játékszoftvert adtunk el Önnek 2013. április 6-án. Először is elnézését szeretném kérni a…..
CorsairS 2013.04.09 17:19:35
@McZozo: Nem értem ennek mi köze ahhoz, hogy 3 napon belül mindent visszavesznek, mert a vásárlónak éppen nem tetszett (vagy épp csak kellett valami 1-2 napig).
Amúgy ha a vevőnek van igaza, akkor tényleg korrektül rendezik a dolgot, mint történt a te esetedben is.
Attila ravaszul megvárta, amíg beindul a leárazás a pécsi Árkád Adidas-boltjában, arra azonban nem számított, hogy a frissen érkezett legdrágább modellek az akció idejére eltűnnek az üzletből: Múlt héten gondoltam egyet és felkerekedtem futócipőt keresni. Első utam a…..
CorsairS 2013.03.06 13:14:33
Elsőre azt gondoltuk, hogy sajtóhuba látható az óriásplakáton, de aztán a Telenor oldalán is ugyanez fogadott. Még nem sikerült utánanéznünk a technológia sajátosságainak, de bizonyára ott van a kutya elásva: Érdekes Telenor óriásplakátok kezdtek feltűnni a metróban. A…..
Különösen perverz szórakozást eszelt ki a MÁV, amikor a nyár közepén az értelmetlenség határát súroló 3 kocsis vonattal indult Fehérvárról a déli partra a fiatalság halálra préselésése. Péter videóra rögzítette az eseményt: Én már nem hiszek a szavak erejében,…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
CorsairS 2011.12.07 13:27:23
1?
Steve Jobs emlékére következzen egy iPhone 4 vásárlás Magyarországon. A Vip-Phone szerint a vasárnap is beleszámít a 3 munkanapba (bár aznap zárva vannak), ezért nem cserélték ki a forrosodó telefont.Szombaton vásároltam egy iphone 4 16gb Vodafone függő készüléket az…..