Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Beehive

3 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
John Beehive 2009.12.08 11:30:39
@The_Mask: Támogatom! Tesó - egy a sok méltatlanul elfeledett jó magyar filmek közül.
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
John Beehive 2009.12.01 18:01:10
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
John Beehive 2009.10.09 14:54:53
Egyik olvasónk szerint botrányos, ahogy a Magyar Posta megkárosítja ügyfeleit. A posta maga is pénzügyi szolgáltató ennek ellenére külön díjat számít fel a bankkártyás fizetések esetén.„A postán nem lehet ingyen a bankkártyával fizetni, ez annyit jelent, hogy amennyiben…..
John Beehive 2009.10.05 15:33:05
@Bruno: igen, ezt hívják úgy más országokban, hogy cashback, és ott ingyen van.(mármint az, hogyha valahol vásárolsz kártyáért, akkor többet terhelnek, mint a vásárlásod, és a különbséget megkapod kp-ben). Hidd el nekem, hogy a Postának is jobban megéri, ha nem készpénze van, hanem bankkártyás tranzakciói, mivel a készpénz tárolása/védelme/szállíttatása iszonyú pénzekbe kerül. Az 100 forintos levélfeladásoknál tényleg vicces kártyával fizetni, de 3-4 csekk 15-20 ezer forintos befizetésénél már lehetne "flexibilisebb" a Posta, de nem lesz.
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
A múlt héten elég alaposan megtárgyaltuk, ki honnan merít inspirációt, ha van rá módja. Szóba került itt a képzőművészeti alkotásoktól kezdve a könyveken, zenén át egészen az addictig (amire nagyon büszke vagyok) sok minden. A kommentekben azonban sokan jelezték, hogy menet…..
Négyszer gyorshajtott egy edzésen a depóban a Massát, illetve Schumachert helyettesítő tesztpilóta az Európa GP-n, pénteken. Másfélmillió forintnyi bírságot kapott, 18.lett, de elégedett. "A körülményeket tekintve,hogy nyolc hónapja nem vezetettem, ezen a pályán meg…..
Mostantól ez a kedvenc kezdőmondatom: "Nem vagyok egy nagy vásárós tipús de valamelyik nap lementem a spárba újpesten!" Péter lement, és úgy tűnt, rámosolygott a szerencse, mert két darab borosüvegért aktuális árfolyamon 18800 forintot kapott. Vagyis persze mégsem. De az…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
John Beehive 2009.07.29 11:55:41
@Gee Halen: Csak nem bevetted Palik reklámdumáját arról, hogy a Shell fejleszt ott a pályám, meg minden. Attól milyen rosszul voltam, Jézusom!
A tankolóberendezéseket nem kell szállítani? Remek! Akkor nem 40, hanem 39 kamionnal érkeznek majd minden versenyre?
John Beehive 2009.07.29 11:57:04
@John Beehive: a pályám az természetesen pályáN. Nem is itt kommentelgetnék, ha lenne egy pályám...
Party Ben - radiocafe mix [mp3 Fairtilizer] 1. Various Artists - Party Ben Intro 2. Party Ben - We Will Jump You / Go Home Productions - Rock in Black 3. Party Ben - Galvanize the Empire 4. Party Ben - Drop It Like It's a Whole Lotta Love (2008 Remix) 5. Party Ben - Pump Up the Doorbell 6. MIA says…..
John Beehive 2009.07.27 15:35:26
Belsőség Élményautó gombokért 2009.07.24 14:55:00
Na jó, ha éppen nem is gombokért, azért meglehetősen olcsón. Jómagam pár hónapja találkoztam a locost-autókkal egy meg nem nevezett pécsi költővel folytatott beszélgetés után, aki épített volna egy gyerek gokartot a remek kartbuilding.net-en található tervek alapján.Szóval a…..
Update: Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy ezúttal takibácsi nyerte a HELL ajándékokat. Azt tudom, hogy Gazdagréten lakik, de kérem, hogy a pontos címét küldje el nekem. A tálca Hell jól fog jönni az éjszakai taxizásoknál. A megfejtésért kattintsatok a képre.A múlt heti…..
John Beehive 2009.07.21 17:42:38
John Beehive 2009.07.21 18:00:02
John Beehive 2009.07.22 13:52:37
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
John Beehive 2009.07.21 15:48:24
@Zorro2007: mert az Auchan áruház területe az közterület.

Egyébként meg táska megmutat, ha nemlop, hazamegy, ha lop, megszív. Az meg egyébként kit érdekel, hogy ott egy norvég, akinek fordítani kell? Valszeg látott már ilyet a fjord-plázában.
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
Belsőség Hat maradt, elég lesz? 2009.05.20 09:43:00
  Szerintem tíznél kevesebb autómárka már a négykerekű armageddon, eljövetele tragikusan szegényes választékot jelentene. De talán ezt még akkor is megússzuk, ha tovább durvul a recesszió. Talán.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Több posztot is írtunk arról, hogy a közterületesek sajátos módszerrel próbálnak fellépni a rokkantkártyások ellen: minden rokkantigazolványost megbüntetnek, olyan alapon, hogy akié nem hamis, az úgyis törtöltetni tudja a végén a büntetést. Hasonló, tömegesmegtorlás-íze van…..
Belsőség Lendkerekes autók 2009.05.12 08:37:00
Villanymotor, lendkerék, vagy mégis benzin hajtja tíz év múlva az autókat? Kinek használ a KERS és mikor építik be végre a Clióba?Vélemények azonos című írásunkról...
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Hallottunk már diplomás benzinkutasról és bár az egyetemet végzettek között is akad tapló ember, Andor minden valószínűség szerint nem egy túliskolázott kútkezelőzvel találkozott a minap. A többit már mesélje el nektek ő. Régóta felemás a kapcsolatom a Shell benzinkutakkal.…..