Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jatek.ok

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bubbels3 Az egyik légnépszerűbb ingyenes online buboréklövős játék, amelyben három egyforma színű golyót (vagy annál többet) kell egymás mellé lőnöd. ..
Online játékok Clickplay 5 2012.07.05 22:29:00
ClickPlay Quickfire Találd meg a play gombot minden egyes jelenetben. Azt is ki kell találnod, mit kell ahhoz tenned, hogy a play ikon valahogy előkerüljön. Izgalmas, logikás és még néhol vicces is ez a logikai játék... ..
Naked woman steep hill Vicces játék, amelyben egy lógó csöcsű csajjal kell legurulnod a hegyről és különböző csapdákat állíthatsz neki... ..
Bieber Ragdoll A sokak által méltán utált Justin Biebert tudjuk jól megkínozni ebben az egyszerű flash játékban. Tegyél minél nagyobb kárt a nyálas képű, hülye hajú Justin Bieberben ;) ..
Line Simulator Megérkezett a kedvenc játékboltodba az első néhány Playstation  játékkonzol, de sajnos picit későn ébredtél, így már csak hetedik vagy a sorban, így nem biztos, hogy neked is jut a csodagépből… Kivéve, ha nem cselezed ki valahogy a többieket és nem…..
Happy Wheels Kissé beteglelkületű játék, amelyben különleges járművekkel: rokkant kocsival, dagadt nővel bevásárlókocsin, biciklivel+gyerekkel kell minél jobb időeredménnyel a célba érned:  ..
Vicces Játékok Csajozós játék 2011.05.05 21:15:41
Ultimate Douchbag Workout Egy vézna, félénk, lúzer csákóból kell kigyúrt csajozós pasit kreálnod, edzési programot kell összeállítanod, hogy bátran vehesse be magát a csajozásba ;) ..
Vicces Játékok Részeges Sztárok 2011.05.05 21:09:09
Drunken Celebrities Válaszd ki melyik berúgott celebet akarod elvezetni minél hosszabban. Ugye Amerikában még mindig valahogy így működik a részegség ellenőrzése teszt, amely jó sok mókás jelenethez vezet ;) ..
Vicces Játékok Bucis Játék 2011.05.05 20:49:35
Buci Driver A játékban a nagyszerű sofőr Stohl András bőrébe bújhatunk és megtapasztalhatjuk azt milyen is bekokózva, részegen vezetni :D ..
WTF Doc Hát az a játék annyira beteg, hogy már tényleg a vicces játékok kategóriájába sorolható. A játék lényege, hogy egy beteg bélrendszerét kell megtisztítanunk az ürüléktől, szardarabkáktól :) ennyi :D ..
Vicces Játékok Metrós Játék 2011.05.05 20:39:31
Tube Crisis Tömegközlekedésen utazni nem a legfelemelőbb élmény, pláne nyáron akkor ha nem megfelelő a légkondicionálás. Ilyenkor jó pár fura, mókás helyzetbe kerülhet az ember. Ebben a vicces játékban ilyen abszurd helyzeteket kell megoldanod ;) ..
Light Cut A Dark Cut valójában egy morbid, kissé véres katona műtős játék, ehhez készítettek egy vicces részt a játék fejlesztői, amelyben humoros esetekben kell "orvosi műtéteket" elvégeznünk: ..
Válogatott minőségi, igényes vicces játékok gyűjteménye. Nem a legteljesebb, de a blogra csak olyan vicces flashjátékokat gyűjtünk össze ami nekünk legalábbis tetszett. A legjobb humoros, vicces játékokat itt találod meg.....
Most minden csatornán a közösségi média folyik, illetve ha pontos akarok lenni, akkor a Facebook és a Twitter. Az már jól látszik, hogy ennek a hype-nak a nagy vesztese az iwiw: miközben messze a legnagyobb hazai közösségi oldal, alig hallunk róla, a hírekben sehol nincs.De a…..
jatek.ok 2010.05.09 03:52:14
@Ódor Richárd: "szoros értelmében vett függőt szerezni"
Nagyjából igen. Aki dolgozott a "T" csoportnál, annál gondolatilag borítékolható volt az iwiw "fejlődése" én már leírtam Konráddal párhuzamos gondolataim itt:
www.isite.hu/internet_hirek/iwiw/20100429/haldoklik-az-iwiw
Nagy csodának kellene bekövetkeznie, ha változás történne... Én mindenesetre sajnálom, h egy 2002-es gondolatot egy multi elpazarolt és hazai siteról nemzetközire költöznek a (l)userek...De nincs mit tenni, a facebook aktív az iwiw passzív üzemmódban müxik....