Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DR. Lombrázó

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
DR. Lombrázó 2019.04.01 07:23:58
Nemzetközi sajtószemle, 2017. február 16. Folytatódik Szelestey Lajos nemzetközi lapszemléje. Ezentúl meg is hallgathatja itt  Orbán Viktor azt tervezi, hogy tovább szigorítja Európa legkeményebb menedékrendszerét. Szembeszáll Brüsszellel is, miután konténertáborokban kívánja elhelyezni az…..
Nemrég felmondott a köztévénél Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! műsorvezetője, akinek a helyére nyilván ezerrel keresik a pótlást, és a Blikk értesülései szerint Jakupcsek Gabriellát nézték ki. Azt a Jakupcseket, akitől enyhén szólva nem túl elegánsan váltak meg annak idején a köztévénél. Hadd…..
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Reflektor Gyurcsány és a Class FM 2016.11.17 14:37:23
  Gyurcsány Ferenc megszólalt a CLass FM ügyében. Az alábbiakat tette közzé fb oldalán: Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Én egyébként igen. Az se, hogy mit gondolunk a Class FM-ről. Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a…..
"...az úttörő oly vidám" - énekelték úttörők generációi estig, kora reggel óta. Hát még milyen vidám lehetett az az úttörő, akit 1976 tavaszán arról értesítettek, hogy "kimagasló úttörőmunkája eredményeként" a Csillebérci Vezetőképző és Úttörőtáborban időzhet. A táborozás azonban nem csak mókából és…..
Joaquín Guzmán tavalyi szökése hatalmas szenzáció volt (csakúgy mint aztán az elfogása), aminek kapcsán a család más tagjai is előtérbe kerültek. Például a Kaliforniában élő nagyobbik lánya, aki egészen érdekes állításokat is tett. De kicsoda Rosa Isela Guzmán Ortiz?..
DR. Lombrázó 2016.03.10 13:54:38
Ez a cikk az előző mecseki lóemberrel foglalkozó bejegyzés folytatása, amiben a lénnyel való találkozásomat írtam le. Elég sokat kellett kutatnom, mire megtaláltam az első utalást a mecseki lóemberre. 1957. december 18-án a Mecseki Hírlapban az uránbányászatról szóló…..
DR. Lombrázó 2016.02.19 06:07:40
Hiába nyerte meg a TV2-nél Gáspár Laci a Sztárban sztárt, miközben a színpadon szerepelt, már a konkurens RTL Klubbal tárgyalt, - írja a Bors. Így végül is az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem a TV2 lopkodja az embereket az RTL-től, hanem éppen az RTL az, aki először átigazol…..
Ha hiszik, ha nem, Tímár Péter három év múlva hetven éves lesz. Már építészeti egyetemistaként fényképezett, képei kiállításokon szerepeltek. Előbb fotókollázsokat, szekvenciákat, képelemek ismétléséből, variálásából születő új képminőségekkel, kézzel…..
DR. Lombrázó 2015.12.08 14:33:29
       Tisztelt Magyarország,       Tudom, Magyarország a magyaroké, vagy fordítva, már nem emlékszem pontosan. Én tehát nem tartozom Önhöz, nem vagyok az Öné, és Ön sem az enyém, csak úgy miheztartás végett írok Önnek. A vagonokról lenne szó és a vagonok…..
DR. Lombrázó 2015.09.04 12:08:57
@MHE: Azért az ATV nevű senkiházi adó sem marad le mögötte
Ha Gyurcsány Ferenc kiereszti a hangját, rekedt és reszelős, mintha légúti bántalmakkal küszködne. Tegnap azonban megtörtént, hogy a mondat második felében leeresztette a hangját, és kellemes szobatónusban folytatta. Nem indulatból beszélt tehát, hanem csak megjátszotta a…..
Egy koszos kis faluba nyomultunk be az egyik délután, amikor három oldalról támadás érte a konvojunkat. Kosz és por minden mennyiségben..
Dédapáinknak, nagyapáinknak viszonylag könnyű volt. Azt talán még tudták, miképp készül a gyerek, de azt, hogyan születik és milyen a csecsemő, nos, erről kevés fogalmuk volt. Midőn eljött a szülés ideje, áthívták a bábát meg a segítő asszonyokat, ők pedig elbattyogtak…..
Napok óta a Cuslág könyvön, a belőle citált idézeteken és a vélt vagy valós hatásain röhögök. Ennél szebben nem jellemzi semmi a hazai politikai közállapotokat: A mutyista kókler a kijárónál is szigorúbb mázsát kap a csínytevéseiért, leguggolja amit kell neki, majd eladja…..
Ma rátaláltam egy olyan hírre amely példaként kell szolgáljon mindenkinek.  Király Tamás 1972 és 1982 között Universal együttes dobosa volt, de dobosként feltűnt a Color nevű formációban is, egy ideje pedig az EMI lemezkiadó kreatív igazgatójaként tevékenykedik. Zenész…..
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
Még mindig a Facebook a világ legjobb hírszerkesztője. Tarlós hozta a formáját, és szőrmentén lebuzizta egykori és leendő ellenfelét, de az erről szóló FB poszt attól lesz igazán ütős, hogy a véletlen okán mi került alá a hírfolyamban  :-)   //…..
DR. Lombrázó 2014.01.30 07:53:37
DR. Lombrázó 2014.01.30 07:55:02
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Szombaton az MSZP - amelynek az Összefogás nevében jogában áll miniszterelnök-jelöltet állítani - "pajzsra emelte" Mesterházy Attila pártelnököt. Vele indul választási küzdelembe a magát "baloldali demokratikus ellenzéknek" nevező formáció. A belső egyetértést talán…..
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy háromkirályok. Éldegéltek maguknak a Balkán sarkán, vitatkoztak naphosszat, tépték, marták egymást ahol és ahogy csak lehetett, érték alapon nyilván, mert az egyseggű háromkirályok másképp nem is tudják. Fogadkoztak erősen, hogy ők…..
A pornó műfaját nem sokáig műveltem. Nehezen ment az a közöny, ami ott megjelenik egymással szemben az emberekben. Külsőségek nagyon fontosak, a haverkodás, nyalizás, fejben meg nem voltak erősek a pornósok. Látom, hogyan lehet beragadni abba a szakmába, egyik egykori partneremet…..
„Az önkormányzati lakás tartozásod a mai nappal bezárólag 553.800 Ft” – kezdi Pócs János, fideszes országgyűlési képviselő és polgármester Facebook-kommentjét, amelyben a hírek szerint „egy igen nehéz helyzetben lévő családanyát hurcolt meg a polgármester, aki fizetne,…..
Az elmúlt néhány évben olyan politikusok jelentek meg újra a közéletben, akik korábban bejelentették visszavonulásukat, és többen ki is jelentették, hogy többet politikával nem foglalkoznak. Rajtuk kívül voltak olyan „politikai hullák”, akiket már mindenki leírt, és mégis…..
DR. Lombrázó 2013.11.22 12:39:44