Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoNa

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
BoNa 2010.09.05 16:26:22
@bunkokiller2: Valóban kár vitázni...
Ha neked ez így könnyebb, akkor rettegj tőlünk narancsos fasisztáktól, akik minden gonoszságra képesek vagyunk, hogy amit este letettük, reggel ott találjuk. Bizonyára az MSZP (vagy egyéb pártok) szavazói előszeretettel finanszírozzák fiatal lánykák ékszer-igényeit; szívük joga.
BoNa 2010.09.05 16:47:44
@bunkokiller2: Eszem ágában sem volt sugallni, hogy Orván Viktor tévedhetetlen, vagy hogy a FIDESZ kormány akármelyik intézkedésére nem lehetne úgy reflektálni, hogy az "szar". De nem értem mi a "gyermekcsíny". A törvények feledata, hogy definiálják a tettet, majd társítsanak hozzá egy szankciót. Akkor igazságos a rendszer, ha X (ugyanazon) dolgot elkövetők Y (ugyanabban) a szankcióban részesülnek. Hogy ez a szankció mi, az engem nem érdekel - persze nem kívánom, hogy komoly bajuk essék, az életük tönkremenjen. Engem nem érdekel az elkövető, és különösebben az sem, hogy mi történik vele (persze ismét hangsúlyozom: normális kereteken belül), de ha este lezárom a bringám másnap legyen ott. Ennyi, ennyi, ennyi. Ne láss ebbe többet, mint ami. Nincs mögötte szadizmus, kettős mérce, rasszizmus. Ez egy nagyon alap emberi igény, hogy amiért gürizek az az enyém. Azt mondod, neked ilyen áron (mármint, hogy két lányka két éjszakát "borzasztóan unatkozott") nem kell a magántulajdon védelme; oké barátom, ez is egy vélemény. De nekem kell! És itt van pár ember akinek a kommentjeit olvasgatom és úgy tűnik nekik is kell! És bár nem kérdezem őket a politikai hovatartozásukról, a magántulajdon markáns védelmének igényét nem Viktor suttogta az álmukban a fülükbe, abban biztos lehetsz...
BoNa 2010.09.05 16:50:39
@oraculum_dixit: Erre a kérdésre már válaszoltam egyszer, bocsi, de most nem írom le megint. Halkan tenném hozzá, hogy a szülök vonták bele az ügybe a médiát, így lett ekkora a skandallum. Lelkük rajta.
de Sade márki Vámpír 2010.05.15 17:58:00
Ördögi kört járok. Megfeszített, bosszantó-édes, körülírhatatlan. Nem tudom, mit kellene tenni, de a még nagyobb baj, hogy nem is érzem. Minden nappal földet lapátol rám csak, és hiába várom az éjjelt, a fogaim mintha csak ódon deszkákba harapnának. Ótvar utolsó geci vagyok,…..
de Sade márki hulyepicsa.blog.hu 2010.05.15 11:19:00
Heloosziiia :$ Édi vagy hogy benézegettél hozzám  : ] Ez az én blogom. Leírom, hogy mi az érdekes velem, oksi? :$ Nagy Rib Rebeka vagyok. Más néven Nyuszicica. Úgy híwnak. Mármint szemtől szembe. 16 éves édibébi vagyok, kedves és aranyos. Nem hiszed? AKKOR NYASGEM, TE…..
Ellenőrző Prinz Dani válaszai 2010.03.24 08:00:00
Prinz Dani újra billentyűzetet ragadott, hogy a kommentekben felmerülő kérdésekre és megjegyzésekre válaszoljon.Kedves Ellenőrző blog!,,Mi forog kockán? - Oktatás és gárdulás” című cikkem amellett próbált érvelni, hogy az állampolgári ismeretek, a modern történelem és…..
BoNa 2010.03.24 13:29:53
@Domaaa: Válaszolva a Te kérdésedre, de összekapcsolva az én (pont a Tiéd fölött lévő) kommentemmel: Rákerestem a srácra a wiwen, egy találat van, középsuli is stimmel, ő az. Szóval aki a II. kerületben lakik, jelen pillanatban az Egyesült Államokban tanul, annak baszottul fogalma sincs róla.
Nem sajnálom tőle, nem irígykedem, de nem látja, nem érzi, nem érti.
BoNa 2010.03.25 11:12:39
@Prinz Dániel: Dani, már ne is haragudj, de pontosan mit akarsz Te itt megideologizálni? Hogy bárki élhet a II. kerületben, ha kedve tartja, és az csak úri passzó, hogy sokan pl. a nyolckerben élnek? Hogy bárki kimehet egy amerikai tanulmányútra, csak el kell indulnia? Hogy gimnazistaként bárki publikálhat a Népszabiba, csak kérnie kell? Bocsáss meg, de pont ezek a gyermekded érvek bizonyítják, hogy a nem közös valóság okán egyszerűen nincs súlya a szavaidnak.
BoNa levele egy érdekes aspektusát veti fel a puskázásnak, létezik-e olyan, hogy muszáj puskázni, mert az oktató az előadáson egy sort sem említ a vizsgakövetelményként feltüntetett könyvből? Mi a csalás, mást előadni, mint a vizsgakövetelmény, vagy puskázni a túlélésért,…..
BoNa 2010.03.23 16:12:39
@zoldborso: Csak a játék kedvéért: Elgondolkodtál már azon, hogy kevésbé elítélhető módon te is "csalsz"? Persze nem morális értelemben, de trükközöl. Az volna a feladatod, hogy az információkat rendesen bemagolva fejből vágjad egy év múlva is, mint a himnuszt. Helyette, kb. 2 hétig vagy képes fejben tartani a tudást. Nem azt akarom mondani, hogy bármi rosszat elkövetsz, hanem azt, hogy a te erőfeszítéseid úgyanúgy célt tévesztenek mint az enyéim.
BoNa 2010.03.23 17:09:44
@zoldborso: Bocsánat, ha félreérthető voltam. Nem gondolom természetesen, hogy morális értelemben csalsz, de te is beismered, hogy a tudásod (legalábbis bizonyos tárgyakból) átmeneti jellegű. Vagyis ma már nem tudnád felidézni, amit anno a különböző szociológiai elméletekről tanultál. Az eredménye ennek ugyanaz, mint az én "munkásságomnak". Egyszerűen én a hiányzó kiváló rövid távú memóriát egy tachnikai megoldással pótlom (és ez valóban csalás).

"És hogy mégjobban megnyugtassalak: a fenekemet törölhetem ki a két jeles diplomámmal. Egy éve keresek állást, senkinek nem kellek." - kérlek semmi esetre se gondold azt, hogy ez elégedettséggel tölt el, "megnyugtat", vagy bármi módon jó nekem. Őszintén sajnálom, és nem gondolom, hogy ettől kevésbé lennél tehetséges, vagy tanult ember.
Mindenki előtt ismeretes, hogy a nyelvvizsga hiánya komoly akadály a diplomázni vágyó végzősök előtt. Sokan csak az államvizsga után 1-2 évvel vehetik át a diplomájukat, addigra tudják letenni a nyelvvizsgát, habár a kreditrendszer bevezetése előtt sok felsőoktatási…..