Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karlmax

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron megbukott a fideszes városvezetés stadionépítési terve a Duna-parton, most pedig megkezdődhet a a part rekonstrukciója is. A ciklus legnagyobb ellenzéki sikerének örülhettünk a tegnapi alapkőletételnél.  Négy éve módosító javaslatomra került be prioritásként a…..
Kicsit haragszom David Fincherre, mert a 90-es évek legvirtuózabb rendezőjéből (lásd Alien 3, Harcosok klubja, Hetedik) mára az egyik legunalmasabb hollywoodi iparossá szürkült, aki a 2007-es Zodiákus óta mindig biztosra megy, és szinte csak bestseller könyveket hasznosít újra…..
Mint szenvedélyes filmgyűjtő, naponta nézek első számú filmrendelőhelyemre, az xpress.hu oldalra (nem,nem fizetett reklám. Egyszerűen csak annyira meg vagyok velük elégedve már egy évtizede, hogy szívesen ajánlom őket tovább), hátha van valami új akció (ami nem jelenti azonban…..
"A legszebb az egész operaéneklésben a csodás vágyakozás egy üveg sör után, amit utána megiszom."                                                              Leo Slezak tenorista Valamilyen rejtélyes (?) oknál fogva a sör…..
Az O’Melveny ház a Los Angeles-i Windsor Square-en található, az 1908-ban épült ingatlanért több mint 7 millió dollárt fizetett ki David Arquette. Nekünk tetszik, érezni rajta a történelmi hangulatot, ugyanakkor eléggé otthonos is. A legtöbbek számára talán a…..
 Röviden, amit a Budavári Borfesztivál meghagyott, azt elvitte az eső. Sörárus nem volt húsz sem. Féltucat cseh, egy-egy belga és amerikai + az Oktoberfest söreiből néhány, meg persze ismert magyar sörfőzdékből tucatnyi. A Főzdefeszthez képest ez semmi, de azért ezt végiginni…..
WinMagazin Mol Bubi 2014.09.15 10:00:00
Mai második cikkünk több szempontból is rendhagyó, a legfontosabb érdekessége az, hogy egy egészen friss alkalmazásról leírta a készítője, miként készült. Akár hiszitek, akár nem, az alábbi írást a hét végén kaptuk az alkalmazás készítőjétől. Fogyasszátok…..
karlmax 2014.09.16 09:10:10
Kipróbáltuk a Bubit. Gondoltam, míg kedvezményes bérletek vannak, addig azt kihasználjuk és megérte. Érdemes minél előbb megvenni: glurl.co/bubi Amivel mi mentünk, azt nem volt nehéz tekerni. Állítólag valami gumi miatt nehéz némelyiket, de folyamatosan cserélik le.
Tegnapi posztunkban már hüledeztünk egy sort a Sole-Mizo által gyártott, CBA-ban fotózott Hazai tejen, ami 1 liternek tűnik, de valójában csak 900 ml. Erre nem kiderül, hogy a paszományos tejet lehet kapni az Auchanban is, de az idegenszívű hiperben (mindenki kapaszkodjon meg!) 1…..
Kukába dobott szépséghibás gyümölcsök, génkezelt kukoricát rágcsáló kisfiú, kizsákmányolt rákhalász - néhány azok közül az aktuális problémák közül, amelynek megoldása nap, mint nap a kezünkben van. A Magnet Bank civil szervezetek számára kiírt pályázatának egyik…..
Tegnap elindult a Bubi, Szerkeztőségünk pedig jól elkávézta a dicső rajtot. Kik fognak örülni ennek a fejlesztésnek? Az irodisták, vagy a turisták, netán az egyetemisták? Egy picike kétség sincs bennem afelől, hogy a megfelelő háttértanulmányok birtokában ott fent…..
Futóblog Végre futottam! 2014.08.19 19:14:16
Mostanában kicsit kevés a motivációm. Nem mondom, hogy nincs, csak kevéske. Ez meglátszik a futásmennyiségemen is. Nem mondom azt se, hogy ez rossz, csak tényként jegyzem meg. A motivációt hozzák többiek: a feleségem újra készül a félmaratonra, a dunakeszi futók lelkesen jönnek…..
karlmax 2014.08.21 14:26:01
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
V8 / 7.010 cm3 / 350 PS / 626 Nm @ 2.800 / Vmax: 233 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
karlmax 2014.08.18 12:55:57
Szerintetek belemenne a gáz? glurl.co/nyerolpg Jobban néz ki, mint ez a Duster, de azért ingyen ezt sem dobnám vissza :)
Bár Elefántcsontpart a világ vezető kakaóbab-termelője, az ültetvényeken dolgozó munkások még sosem ettek csokoládét. Egy holland forgatócsoport megkóstoltatta velük az édességet.  A munkások igazából azt sem tudták, hogy mit készítenek az általuk szüretelt…..
A világ egyik legdrágább nászútja ügyesen ötvözi a kalandot az elképzelhető legmagasabb szintű luxussal. Igaz, mindehhez Afrikába kell utazni, természetesen nem akárhogy. Az élmény garantált (már ha valakinek nem lenne elég garancia az élményre a saját nászútja). Ha…..
chilii & csoki Mokka mousse bomba 2014.07.28 18:24:37
Még tart a Nespresso Coffee Challenge játéka, tehát ha valaki még nem szavazott a receptemre (van ilyen?), de jól jönne neki egy Nespresso U kávégép (ilyen egészen biztosan van!), az haladéktalanul nyomjon egy lájkot itt! Köszi! :)  Amikor a kihívásra készültem, nem volt itthon…..
A mogyoróvaj bármikor jöhet, bármilyen mennyiségben. Legutóbb testvérem hozott nekem Skóciából, és szerettem volna valami édességet is készíteni belőle, mielőtt szépen lassan az egészet bekanalazom. Ez a keksz készült belőle. Ezzel csak az a gond, hogy komolyan…..
Gyakran elhangzanak ezek a bejegyzés címében, a kerékpárra vonatkozó szinonimák a családban, főleg mióta a családfő gyakran hódol eme kedvtelésének. Az idei évben már több nagy túrát megtett, hol szervezett keretek között, hol meg csak úgy egyedül, vagy barátokkal.…..
Benne vagyunk a biztosítás átkötési szezon véghajrájában, jön az utolsó hét, amikor még válthattok (aki még nem tette meg, kalkulálhat díjakat és átszerződhet itt is), ezért KP becsülettel kicsillagozta a szóban forgó cég nevének a közepét, hogy rá ne jöjjünk,…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Egy ország  nemzetközi megítélését, divatosabban „puha erejét” igenis befolyásolják a róla megjelenő külföldi vélemények. Leszűkíthetik mozgásterét, ronthatják alkupozícióit. A bécsi Kurierban Paul Lendvai arra figyelmeztette az osztrák olvasót -…..
Néhány meteorológus hipotézisei állították le Európa légiközlekedését. Pedig a feltételezések jelentős részére nincs tudományos bizonyíték. (Fotó: AP) Egyre inkább úgy tűnik, hogy elsősorban nem az izlandi vulkán kitörése akadályozta, akadályozza az európai…..
Nem hiába az Osiris a legjobb társadalomtudományi kiadó ma Magyarországon. Egyetemi tankönyvként használható, összegző munkák sorát adja ki, most éppen Tomka Béla Európa társadalomtörténete a 20. században című munkáját szeretném ismertetni (Osiris, Budapest, 2009). A könyv…..
karlmax 2010.04.19 19:30:38