Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZÉTA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A híradások nap, mint nap beszámolnak a trükkösök „áldásos” tevékenységéről, hogy hol, mikor, és éppen kit sikerült megkopasztaniuk. Az áldozatok általában azok közül kerülnek ki, akik még hisznek az emberi jóságban, a segítőkészségben, és abban a páratlan…..
Szemelyinfo "Dva" Kezdődik... 2010.03.06 12:14:08
2010...A választások éve...Megkezdődnek a hatalmi harcok kicsiny falunkban.Vajon ki lesz a "Király", kinek sikerül a legjobban megalázni és bemocskolnia mostani vezetést hogy aztán büszkén a helyére léphessen? Talán alegjobb megoldás az lenne ha mindjárt kampánycsenddel…..
ZÉTA 2010.03.23 09:11:03
@Sárosácz Márk Tibor: Irigykedünk? vagy csak a rosszindulat, és a gyűlölet fröcsög Önből a szép, kedvesnek, kulturáltnak álcázott szavak mögött?
Ha Önt, és Fenyvesit egy közös mérlegre tennénk, és megmérettetnének, Önnek annyi esélye lenne győzni, mint vízilónak az epsoni derbyn...
Lebecsmérli a SZHE.rendezvényeket? Magát minősíti ezzel, hiszen a rendezvényeken a szemelyi polgárok nagy számmal jelennek meg, (pl. a farsangi bálon több mint százan!)Önnek talán fáj, ha a "pórnép" jól érzi magát, biciklizik, vagy kakast főz? Ejnye, ejnye, még besárgul az irigységtől...
Nade, egy rendezvény Önöknek is van: A Király borversenye! Jó ivászatot utána! Remélem egyszer úgy jár, mint ama nevezetes indiai herceg, aki ittasan lefeküdt egy ecetfa árnyékába és álmában megvilágosodva Buddhává vált!
De, jaj! Van Önnek ecetfája?
ZÉTA 2010.03.23 20:36:33
@Ramex: Ejnye, ejnye, csak nem értette meg rendesen amit írtam, ha ezt vette ki belőle amit itt olvashatok Öntől!
Látom gyalázkodásban, és rágalmazásban komoly tehetsége van! Még hogy én mártírt csinálok bárkiből! Ugyan Ramex! Az igazság nem fájhat ennyire! Látom már újabb célpontot talált, most már részeges, bukott rendőre is van? Nos, én az illetőt történetesen nagyon jól ismerem, pontosan 15 éve! ÉS EZ IDŐ ALATT MÉG SOHA NEM LÁTTA SENKI RÉSZEGEN!Csak üdítőt iszik! Nevetik is..
Rendőr úgy tudom valóban volt, de már 30 éve! Honnan vesz Ön agyába ilyen baromságot amit ír? A bukott jelzővel is vigyáznék, egyáltalában mi a fenének kell ilyen gyűlölködőnek lennie, a tények ismerete nélkül, csak találomra pufogtatva? A másik megjegyzésére azt írhatom, Mujkót ismerem, de Ön is. Nekem is furcsa volt a férfi név, mert csak az udvari bolond Mujkóról tudtam.
Megis kérdeztem tőle, mi ez a Nick név?
Akkor tudtam meg a rajzfilmes csajt...
Tehát amit ez ügyben írt nekem azért is szégyellheti magát. Az ártatlanul részegeskedéssel, és egyebekkel megvádolttal félórája beszéltem telefonon. 1983-ban szerelt le a hivatásos rendőri állományból, ezután 50 éves koráig rendőr tartalékos volt.Ekkor lett csak obsitos. Ez tény! Ember! Mikor volt 1983? ÉRTJÜK? Én békén hagynám az Ön helyében, ezt emberbaráti szeretetből mondom...
Úgy látom ez a Dva rágalmazásra és mocskolódásra épül, tisztelet a kivételnek a néhány nem olyan lelkületű kommentnek, kommentezőnek! Én nem is írok ide többet, csak a DONKI blogja marad... Ramex! Elszégyellhetné magát...
Nem igaz, hogy csak ennyi esze van, én sokkal többet hittem az Ön tudásáról...
ZÉTA 2010.03.24 09:41:26
@Ramex: Ez első kérdése marhaság, kár, hogy csak ennyi jutott eszébe, és nem az,hogy esetleg csak nem bírom elviselni, hogy Ön rágalmaz valakit, akit jól ismerek!(És becsülök)Néhány dologban azonban igaza van, bizony nem erre az oldalra való vagyok! Abban is igaza van, hogy kik mellett teszem le a voksomat. Szerencsére választhatok!
És azt is elismerem, hogy a másik oldalhoz tartozom gondolkodásomban.
Nem tudom, Uraságod és egyes barátai le vannak-e tiltva a Szemely Infóban való kommentezésről. Ha igen, bizonyára az lehet az ok, ami itt nekem is szemet szúrt: A modortalan gyalázkodó stílus, sőt egyes kommentezők nyílt fenyegetőzése. Ez megengedhetetlen. Tehát szerintem nem letiltás van, hanem csak MODERÁLÁS. Mert azért egy elfogadható színvonalat el kell érni, ez azt hiszem belátható.
Tehát megfogadom tanácsát,(hiszen magam is úgy döntöttem), hogy jobban teszem,hogyha ha úri kedvem támad kommentezni akkor azt a "Donki" oldalán teszem. Sajnálom, hogy egyáltalán írtam ide, hibát követtem el elismerem! Többet, jobbat feltételeztem a valóságnál. Már látom, hogy Önt is kezdetben túlértékeltem, az igazság az, hogy csak a szavaimat kiforgatni, és kukacoskodni tud, abban leli örömét! És a feltételezései! Csak ennyi telik?
Utoljára csupán annyit: Én nem fenyegetőzök, itt sem tettem, az erőszak mindig távol állt tőlem, pacifista vagyok! Én csak próbáltam egy jó tanácsot adni Önnek, és valóban jóindulatúan. Mert gyakran elveti a sulykot kedves Ramex, pedig vigyázni kellene, egy okos ember csak feszegeti a határokat de, sosem lépi át! További jó mocskolódást kívánok! Választ nem várok, mert az ellentét antagonisztikus közöttünk! (Az idegen szavak szótárából lefordíthatja...)
Na tessék! Már megfertőződtem e rövid, a Dvan töltött időm alatt. Már én is fölényeskedek, nagyképűsködök, és kezdek rosszindulatúvá válni! Még hogy megnézheti a szótárban mit jelent az antagonisztikus....hát elszégyelltem most magam... Elnézést kérek, Mea Culpa, Mea Maxima Culpa! Nem kell a szótárban megnéznie, megmondom: KIBÉKÍTHETETLEN! Tehát megyek ahová való vagyok! Milyen igaz! Köszönöm!
A Nemzeti Ünnep kapcsán, Szemelynek ismét sikerült az országos média látókörébe kerülnie. Hiszen mint kiderült a híradásokból, az országosan bejelentett 658 rendezvényből, csak négyen kellett a rendőrségnek intézkednie, és csak egyedül Szemelyben került sor erőszakos…..
ZÉTA 2010.03.23 17:34:05
@szemelyi85@gmail.com: Azt hittem értelmetlen volt írnom kommenteket, mert itt csak fröcsögő gyűlöletet, utálatot, rosszindulatot kap mindenki aki jót akar, és megmeri írni az őszinte véleményét.
Nem feltételeztem azt sem, hogy Vakac és Spanjai megértik, egyáltalán felfogják, milyen rossz úton járnak. Nem hittem, hogy volt értelme írni.
De, tévedtem! Volt! Mert egy Ember, Ön, azt hiszem érti a "Drótok feszülését"!
Ezért érdemes már vállalni a majd most rám zúduló mocskolódást. Elfogom viselni.
ZÉTA 2010.03.23 19:09:23
@Mindenttudó: Nem! Nincs rendben! A másik oldal is követett, és követ el hibákat. Senki sem makulátlan, aki Ember, az Édenkert óta...
FENYVESI sem kivétel! De, van a Kínai Bölcsességek közt egy egyszerű módszer egy Ember megítélésére, megmérettetetésére:
"Képzelj el egy mérleget. Tedd az egyik serpenyőjébe mindazt a jót amit az Ember életében eddig tett, és amit tud, és a másik serpenyőbe tedd a rosszat, minden rossz cselekedetét, gyarlóságát. Aztán nézd meg merre billen a mérleg nyelve. Melyik oldal a több, a jelentősebb! Így ítéld meg az Embert!"
Fenyvesinek sok hibája van, persze, igen van! De sokkal-sokkal több a jó tulajdonsága!
És Komor Lászlóval ugyanez a helyzet, vannak hibák, jelentősek is, de sokkal több benne a jó, az értékes.
Ez vitathatatlan, ha tetszik egyeseknek, ha nem! Én nem csak az egyik oldalt bírálom, mindenkit aki megérdemli, de, elismerem a jót, a tenni akarást, és a TUDÁST!
ZÉTA 2010.03.23 22:16:20
@anoním alkoholista: Gondolkodjak el azon mik azok a tényezők ami a "fröcsögő gyűlöletet és utálatot kiváltják" írja Ön Nekem...
Tehát itt most szépen beismerte, hogy igen, nekem van igazam, mert létezik az általam írt fröcsögő gyűlölet és utálat. Szép nemes dolog ezt elismerni, de még milyen felemelő lehet érezni!
Elvégre, az olyan elavult érzések, mint tisztelet, megbecsülés, szeretet már nem illenek egy modern fiatalhoz, Szemely ifjúságának dísze virágához. Ciki már...igazán megérthetné már ezt egy olyan elmaradott farok mint Én...
Gyűlölni! Utálni! Bemocskolni! Ez a menő, a trendi manapság Szemelyben!
Csak Előre Ifjú Titán! (Tudod Te Fiacskám, hogy egyáltalán mit írsz?)