Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atesh

3 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintünk nem kell túlzottan sok képzelőerő ahhoz, hogy az Erlaufsee (Ausztria, Stájerország) partján meglátott csónakházba egy minden igényt kielégítő loft-lakást beleképzeljünk, ami mellett nem az autónk parkol, hanem egy színesre festett csónak ringatózik. A Mariazell melletti csónakház…..
Atesh 2017.02.06 16:09:24
@Mr Eggs: engem is érdekelne. Valamint az is hogy ez mitől butlers katalógus???
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
Három Oscar-díjat nyert a film. Nem hiába. Leonardo DiCaprio és Tom Hardy is nagyot futnak A visszatérőben. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod...
Atesh 2016.01.08 13:24:16
@moonshadow: Brom az ilyen megmondóembereket.
Gondolom te rengeteg medvetámadást éltél túl.
Gondolom minden medve ugyanúgy csonttörve fogja meg áldozatát.
Gondolom az elképzelhetetlen, hogy egy állat szarul fogjon meg valamit.

Túlélni egy vadállat támadását nagy adag szerencse is, nincsenek tuti trükkök, stb. Az eredetu sztoriban sikerült az ürgének, hát a film is ilyen let...

Szóval adott egy zseniálisan filmezett, lebilincselő film, és te pont a medve fogásának mibenlétébe kapaszkodsz bele... Tipikus.
Most folytatnám a top 10-es listáim sorát, melyek a James Bond filmekkel kapcsolatosak...
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
Atesh 2012.06.14 15:13:23
@Salemi boszorkány: Természetesen a munkáltatót terheli felelősség, de jogilag az egészen más. Én nem erről beszélek! Én nem akarok pálcát törni senki felett, de minden nap történhetne halálos baleset, sokszor olyan triviális dolgokat nem vesznek figyelembe a kedves dolgozók. Lásd ne menj munkába berúgva... A szúrópróbaszerú alkoholszondázás nem szed ki mindenkit, elleben a targoncavilla felszúr mindenkit...
Atesh 2012.06.14 15:22:50
@Salemi boszorkány: Annak idején volt kezem ilyenben, és szondáztattam koreait. Persze következmény nem volt...
Atesh 2012.06.14 15:26:42
@solesz: Természetesen a munkáltatónak van felelőssége, hiszen meg kell róla győződnie, hogy a munkavállalója munkára alkalmas állapotban jelent meg, betartott-e minden munkavédelmi előírást, stb. Ez egy kemény világ... És ez ellen nem tehetsz semmit. Sokan akik hőbörögnek, az ilyen megélhetési aktivisták, ilyen kattintásaránynövelő cikkeket irogatnak, stb... Ez van, a munkáltatónak nagyon-nagyon komoly felelőssége van, és valóban róla fogják a gyatyát is lerángatni...
Peka - akiről már kiderült, hogy nem rajong nagyon a német autókért -, ezúttal nem gerjeszti az érzelmeket. Illetve igen, csak éppen egy kicsit kellemesebb, pozitívabb módon. A minden évben megtartott Festival of Speed orlandói állomása tökéletesen alkalmas arra, hogy kellemes,…..
Kellett pár év, mire kidolgoztam a tökéletes állatságot, de most már megvan, bizton állíthatom. Ilyenkor télen jobbára sötétben futok, végig a Népszigeten, aztán jön a vasúti-híd és a Római-part. De a Futás Közbeni Hülyeség (FKH) szempontjából a híd a lényeg. Évekig…..
Atesh 2011.12.09 14:13:43
@Winkler Róbert: Nem is annak szántam, hanem jó egy ilyen gyakorlásra, és már mikor megtanultál egyenesen menni hátra ösztönből, akkor lehet végigtolni a teljes távot csukott szemmel :)
Emlékszem, amikor először jártam néhány napra Párizsban mennyi élménnyel lettem gazdagabb a viszonylag rövid idő ellenére. Az egyik legkülönlegesebb emlék a Loire menti kastélyok egyikében eltöltött vacsora volt. Így örömmel konstatáltam, amikor megtaláltam ezt a hirdetést.…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Atesh 2011.12.02 08:39:21
Vészesen közeleg az alábbihoz hasonló beszélgetések végleges kihalása:   - Fú... tudnál most kölcsönadni?   - Hát, most nincs nálam annyi... / Csak kártyán van... Ugyanis a biztonságos internetes fizetési megoldásairól ismert PayPal olyan NFC, vagyis közeli,…..
Atesh 2011.07.18 09:04:48
@báró Csekonics: Hát, hogy ez most a trendi NFC technológiával megy, nem bluetoothon :D
A Toshiba bejelentette, hogy egyszer írható sd-kártyákat dob piacra. Formára ugyanolyanok lesznek, mint a hagyományos sd-kártyák, de csak egyszer lehet rájuk adatot írni. Mint az egyszer írható cd-re, dvd-re. Még arra is figyelnek, hogy véletlenül ne lehessen ráírni, lesz egy…..
Atesh 2011.04.29 15:10:27
@Kangörény_: Az SD kártyák így is fillérekbe kerülnek, az, hogy piacon mennyi az más tészta.
De ma egy 1GB-os kártya kb 1000 Forint/db, ez nagy tételben, kiadványokhoz, stb tökéletesen megfelelő lenne.
Peka barátunk veleszületett érzéke, hogy valamiképpen mindig a dolgok sűrűjébe keveredik. Ezúttal Sanghajból jelentkezett pár érdekes képpel-infóval. Így végre önök is láthatják, milyen az a hely, ahol az S-klasse is csak egy utcára kiterített áru. Köszi Peka! BYD e6…..
Atesh 2011.04.28 08:30:16
@HenteSS88: Brávó, te egy nagyon kedves ember lehetsz. Csupa mély érzelem jön át a mondandóból.
Olajzöld bőrkabáttal összeöltözni a retro bringáddal? Na ez nagyon ott van...
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
Atesh 2011.04.12 10:50:30
@lifeofmyown: Nem tudom miért prűdség ez, te tán lófasszal sétálsz? Nem illik az egész szövegbe, csak megszaladt a posztoló keze, és végig sem gondolta. Ennyi.
Atesh 2011.04.12 11:18:58
@von schwartz: Ismerem, ez nagyon jó. :)
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
Atesh 2011.04.05 12:05:07
@antiszociális exlúzer: Én azt gondolom, hogy azért nem mindegy, mert munka mindig van, olyan nincs hogy nincs. Ha mégis van, akkor ott sok a munkavállaló az adott területen, és megint oda jutunk vissza, hogy szarul van kialakítva a munkaidő/munka/munkavállaló arány.
Atesh 2011.04.05 12:22:04
@antiszociális exlúzer: Igen erre írtam, hogy a kollektív büntetés nem biztos, hogy minden esetben jó. De azért gondolkozzunk nagyban, nem lehet egy pl 1200 fős munkahelyet úgy irányítani, mintha mindig mindenki látna mindenkit. Sajnos ott belefér sok embernek aki nem akar dolgozni, hogy ne is dolgozzon. Láttam nagyon meredek dolgokat az említett munkahelyemen, pl volt olyan aki rendszeresen elbújt aludni!!! :) úgy jöttünk rá, hogy a munkavédelmi járőrök találtak ilyen kis vackokat, ahova odahordtak a melósok mindenféle nyugvóhelynek valót :) Röhögtünk mikor megláttuk, hogy valaki idáig süllyed, de azért ez nem vicces, az az ember bért kap, ráadásul egy nettó 120 fizetés esetén a munkáltató költsége kb 220, képzeld el havi 5 láblógató produkál 1,1 milla "veszteséget"
Atesh 2011.04.05 12:22:52
@antiszociális exlúzer: ebben maximálisan igazad van;)
Na, még Európa egyik legantipatikusabb városában is lehet találni valami szépet. ..
Atesh 2010.11.25 08:48:28
@iZ, a patkány 1 szoci állat:
Köszönöm, Subba Daddy-nek is köszönöm, hogy javította. Mennyivel jobban néz ki?! :D
Atesh 2010.11.25 16:06:39
@chuck-d: Langyos dolog szerintem az, hogy a leborulással kapcsolatban valami beteges fantáziádra asszociálsz, sajnállak, hogy neked csak ennyi jutott... Azt te sem gondolhatod kedves igazságosztó, hogy majd napokat fogok eltölteni, hogy kitaláljak valami neked való gúnynevet... Nagy az arc, sokat képzelsz magadról... És természetesen nem kell a telefonhoz igazítani a könyvet, de azt a fránya prediktív szövegbevitelt is kitalálta valaki, és fel is töltötték szavakkal... :) Megint a te kis buta fejedben jött össze, hogy a könyveket ehhez kell igazítani. Ki is mondott ilyet?!

A blog pedig nem prosztó, max. a témája az, náladnál szerintem sokkal normálisabb emberek szerkesztik, pedig nem is ismerek senkit innen (nagyon ritkán fanyalodom kommentelésre). És furcsamód látod csak ki lett javítva... A gondolkozást még erőltesd kicsit, hátha kisül valami.
Atesh 2011.03.28 10:21:30
@GiveltAway: Te meg egy nyomorult kis senki... :D
Ennek a Los Angeles-i párnak az esküvői fotói újra és újra megmosolyogtatnak. Leginkább azért, mert bár nyilvánvalóan a legapróbb részletekig minden gondosan ki van itt találva, mégis valami nagyon kellemes és kedves lazaság árad ezekről a képekről. A sok szép bicikliről nem…..
Atesh 2011.03.23 08:36:34
@Penzkeresesmertcsak:
Ez talán nem ide való, és talán ne itt népszerűsítsd a saját reference ID-dal ezt a lóf***t... (lófület)

Az esküvő nagyon jó, ötletes! Teccik, bár L.A.-ben le lehet izzasztani az embereket, azokon a dimbeken-dombokon. Or not? :)
Szeretem a bankom. Tessék Dalbir, itt a találat. Egyébként pedig nulla tartalommal rendelkező mondatra nincs értelme rákeresni. A bankokat egyébként nem "szereti" az ember, a legjobb esetben talán nem utálja, és ekkor már roppant büszke lehet magára a pénzintézet. Egy…..
"a képen Szaffi és Mazsi. Már fél éve cicáink. Egy állatmenhelyről hoztuk el a pár hetes testvéreket, ahova épp aznap vitte be a "lelkiismeretes" gazdi, aki azzal fenyegetőzött, ha nem veszik be kukába dobja őket... Mára gyönyörű, okos cicákká cseperedtek,…..
Atesh 2011.02.03 16:36:21
@nyulanka: Szia, a technika a következő:
1- etesd meg őket,
2- várj kicsit, hogy lenyugodjanak,
3- tedd valami homogén elé,
4- vágy egy jó objektívet min F2 legyen,
5- végy egy gépet ami gyors zársebességet produkál alacsony zaj mellett,
6- kérd meg a párod, hogy csettintgessen a kamera fölé, elé mellé, attól függ honnan akarod fotózni,
7- katt,
8- felrak a gépre, elemez, és kiválaszt,
9- felismerni, hogy a 143 képből kb 20 ami értelmes, nem bemozdult, jó pillanat,
10- felismerni, hogy a 20-ból kb 6-7 jó, ahol a háttér is megfelelő, és a fókusz is a jó helyre került,
11- csinálsz egy kollázst a Picasa-val, és ügyelsz arra, hogy a bal alsó sarokból indulva a macsekok tekintete elér a bal felsőbe, ahol végül az utolsó rádnéz. :)
12- hátradőlsz, és gyönyörködsz. :)

Nekem így sikerült ezeket összehozni, tényleg nehéz, de megérte, majd pár év múlva jó lesz megnézegetni. :)
Örülök, hogy tetszik mindenkinek!
Az a leghihetetlenebb, hogy ezért (valaki) fizetett...
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Atesh 2010.11.08 20:32:11
A héten minden nap bemutatunk egy belvárosi design boltot, ahol biciklis kiegészítők, tárgyak, újrahasznosított cuccok, kerékpározáshoz kapcsolódó ruhák kaphatóak. Azokat a cuccokat válogattam ki és fotóztam le, ami a bicajozással-bicajjal valamilyen formában kapcsolatos, hogy…..
Legalábbis a világ szerencsésebb felén. A közelmúltig ugyanis háromhetes várakozási idővel kellett számolni, tehát arra alig volt esély, hogy valaki csak úgy beugorjon egy boltba és vegyen magának egyet.Ez a helyzet kihatott Magyarországra is, hiszen a start igencsak elhúzódott…..