Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Certificate of Words

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik dolog:"Ha nem szeretnél egyedül lenni szenteste, vagy csak a családi körök letudása után szeretnél egy jót bulizni, akkor itt a lehetőség: egy később megnevezett helyen várunk téged, ahol szakítósmatricáddal kedvezményesen fogyaszthatsz majd. És hogy honnan…..
Certificate of Words 2010.12.09 21:28:17
  Vannak ugye a közhelyek, hogy ami az orrunk előtt van, azt nem vesszük észre, meg hogy csak egy kívülálló látja meg a bennünk rejlő értékeinket, blabla. Nos Aditya Dev Sood, a 3quarksdaily.com indiai-amerikai bloggere, most mindezt a közhelyt igazolja, mikor…..
A Notebook Wars nagyon pofás kis lövöldözős játék a felülről lefelé scrollozós fajtából. Láttunk már pár ilyet, egy idő után ezekből tizenkettő egy tucat, még akkor is, ha szellemes fejlesztési lehetőségek vannak bennük. A tárgyalt opusz azonban kockás füzetek rajzait…..
Certificate of Words 2010.10.04 15:49:34
1975. ápr 4-én, azaz ma 35 éve állították fel a Nulla kilométerkövet a Clark Ádám téren. Borsos Miklós alkotása a Sikló alsó állomása előtti kis parkban kapott helyet. Azért itt, mert innen indul a főbb útonalak kilométerszámlálása. Pontosabban az egyszámjegyű utak számozása, kivéve a 8-ast, de…..
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..