Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuzi Szilvi

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedWeb „Terhességi” kerék 2011.03.22 18:30:00
Ez az alkalmazás androidon és iPhone-on is használható (mindkét gyártó megalkotta a saját programját). Nem sok különbség van a két gyártó között, mindkettő alkalmazását használják az alapellátásban, a sürgősségi ellátásban és a szülészeten is. Egy rövid videós…..
Az ePPS (electronic preventive services selector) egy az Amerikai Egyesült Államok által kifejlesztett android alkalmazás. Elsősorban az alapellátásban dolgozó orvosok használják. Ahogy a képeken is látható, első lépésben meg kell adni az életkort, a nemet, hogy dohányzik-e az…..
A google kifejlesztett egy alkalmazást az alváshiányban szenvedőknek.Ez a program segít meghatározni, mennyi alváshiányod van napi, heti és havi szinten.Nem kell mást tenni, csak beírni, hogy:Mennyit alszolMennyi ideig tart míg elaszolMilyen gyakran ébredsz fel éjjelMennyi idő…..
Diabétesz napló hamarosan iPhone-on is Torontóban kifejlesztettek egy szoftvert, ami hamarosan iPhone-ra is letölthető lesz. Az eredeti szoftver alkalmas a vércukorszint, a vérnyomás, testsúly, a gyógyszerelés és a testmozgás…..
Sok ismerősöm van, akik nem hallottak még az e-learningről így nem ismerik a tanulásnak ezt a fajtáját. Ezért is gondoltam, hogy erről fogok írni a blogban, mert más országokban az e-learning elterjedtebb, mint nálunk, az oktatás számos területén is használják.Az e-learning…..
Mindenki előtt ismeretes, hogy a nyelvvizsga hiánya komoly akadály a diplomázni vágyó végzősök előtt. Sokan csak az államvizsga után 1-2 évvel vehetik át a diplomájukat, addigra tudják letenni a nyelvvizsgát, habár a kreditrendszer bevezetése előtt sok felsőoktatási…..