Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yanchi

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóval azután, hogy a fogyasztókra gyakorolt közvetlen hatás már elmúlt, a cigi, alkohol vagy kannabisz melléktermékei még mindig kimutathatók a vérben, vizeletben vagy a hajban. Ugyanakkor bizonyos szerek esetében egészen sokkoló, milyen gyorsan eltűnnek a szervezetből. Az LSD…..
yanchi 2018.09.14 13:49:44
@ö...mikó?: Ez bizony így van. Nem mentség, hogy Amszterdamban legális a fű, mert magyarként bárhol be kall tartanod a magyar törvényeket.
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
yanchi 2018.04.13 11:12:50
@Nancsibacsi: "amit a fidesz azóta folyamatosan csökkent. " - ne röhögtess, nézz néha KSH adatokat is, ha nem zavarnak a tények.
Egyetlen évben csökkent az államadósság a fidesz alatt, amikor a rekvirát nyugdíjpénzeket beleborították az állami kalapba. Minden más évben nőtt az adósság.
Ha már valami pozitívat akarunk említeni, akkor az legyen az, hogy az államháztartás hiányát tartósan 3% alatt tudják tartani, és ez előttük senkinek sem ment. Igaz, nagyon magas az ára, de ez mégis pozitívum.
Ellenzéki képviselők emlékeztek meg erről...
yanchi 2017.06.22 13:54:02
@morpho: A katolikus papokat mindig is zavarta a szakáll.
  Egyre élesedik a helyzet az olimpia-rendezés elleni aláírásgyűjtés körül. Olvasóink jelezték, hogy a Móricz Zsigmond körtérnél az egyik LMP-s aláírásgyűjtőnek egy borospalackkal megütötték a fejét. Információink szerint a rendőrség a helyszínen intézkedik a sérültet azonban nyílt sebbel kórházba…..
yanchi 2017.02.16 10:52:13
@The Ghost Wolf: "Amikor a "keresztény-konzervatív" embereknek elfogynak az érveik" - ami nagyjából az első tőmondat után következik be...
Na, mi van, faszarcok? Most, hogy végre már vége van a politikai korrektség nyomasztó korszakának, és végre az eddig elnyomott szegény keresztény fehér férfi is fröcsöghet alpári tahó stílusban (amit ugye eddig nem lehetett, mert Soros, Háttérhatalom, miegymás) ráadásul mindezt konzervatív…..
Most tekintsünk el azoktól, akiknek ez a végzettsége, és a munkája. Ők tudják, hogy nem értenek mindenhez az informatikán belül. Inkább azokról legyen szó, akik zsenik, mert soha nem tanulták, és mégis mindenhez értenek. A legfőbb jellemzőjük, hogy mindegyik takarékos felhasználó.  Megveszi a…..
Kedves Ferenc! Azért tegezlek mert tisztelem az emberségedet.Te vagy azon kevés politikusok egyike aki szolgaként tekint magára és pártjára, de most nagy hibát vétesz! Akaratod ellenére kivégzed a saját pártod , mert egy olyan ügyben van következetes véleményetek amiben sajnos…..
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
A halak jelleme De mi az a Linux? 2014.08.21 07:20:00
Két napja írtam egy gyors posztot (a fürdőkádban ülve) a belassult Windows rendszerről és az ez okból sürgetővé vált gépcsere nehézségeitől. Miután szerencsésen egy Macintosh tartalmú címet kapott a poszt, egész szép olvasottsága lett, jöttek is hozzászólások szép…..
yanchi 2014.08.28 09:18:29
@egy másik répatorta: a Thunderbird simán kezeli Linux alatt a windowsos verzió fájljait, nekem notebookon van úgy beállítva, hogy mindegy, melyik rendszerrel lépek be, ugyanoda tölti le a leveleket, flottul megy az egész.
TComment Nem láttam, bocs 2014.02.12 06:15:00
Bocs, mondja nekem. Nem tőlem kell bocsánatot kérni. A gyalogostól, akit majdnem elütött. A zebra közepén. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
yanchi 2014.02.12 10:34:09
@Árpádné, Pehely: "Szerintem a zebrán történő gyalogosbalesetek szinte mindig a gyalogos hibájából történnek." - szerintem meg a zebra a hibás, monnyon le.
Jobb lenne mindenkinek, ha szépen besétálnál a kapitányságra, és alkalmatlanság miatt leadnád a jogsidat, ha van.
Először is tessék megnézni a fenti videót! Ez a vasárnapi Super Bowl félidei show-ja, ahol Bruno Mars szórakoztatta a közönséget, közjátékként egy teljesen értelmezhetetlen Red Hot Chili Peppers-szerepléssel. Az utóbbi valahol középtájon van, és az előzetes pletykákkal…..
Van ugye ez az Orbán Viktor által a rezsiharcosoknak írt levél, melyben közli, hogy ezután "Magyar Csapat" néven futnak majd neki a közműszámlák elleni harcnak (egyébként Angela Merkel pártjának is van csapata, annak Team Deutschland a neve). Az egy dolog, hogy a Magyar Csapat…..
yanchi 2014.01.08 13:36:31
@schnee: Adj fel kettőt, légy nagyvonalú. Azt még úgyis lefelé kerekítik :D
yanchi 2014.01.08 14:04:18
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Na és, három hónapig csak kitart, nem? Utána meg a vízözön, majd csak kitalálnak valamit a birka nép etetésére...
yanchi 2014.01.08 14:15:21
@// Gery Greyhound: " Csak az ország akkori mutatóit utólag összehasonlítva a 2002-2010 közöttiekkel bennem az a benyomás alakult ki, hogy jobban ment az ország szekere, mint a Gyurcsány-féle nyócévben." - ha megnézed mondjuk '95-től a történetet, az derül ki, hogy a Bokros-féle emelkedést a fidesz szépen stagnálásba fordította, majd a Medgyessy-féle agybaj megszavazásával segédkeztek a masszív lejtmenetre taszításban. Ehhez jött hozzá a világválság, amelyik gonosz módon nem a magyar választási ciklusoknak megfelelően tört ki. Aztán a 2006-ban indult sikertelen puccskísérlet illetve az arra adott szocialista "válasz" totális töketlensége lökte még mélyebbre az országot, amin a Bajnai-Oszkó páros tudott egy kicsit fékezni, leginkább technikai lépésekkel. De mondjuk többre nem is volt sem idejük, sem felhatalmazásuk.
„Veszprém város polgármestereként keményen dolgoztam azért, hogy a 2010-es választásokon a Fidesz-KDNP pártszövetség kétharmados többséget megszerezze. Nem volt kétséges előttem az, hogy az ország érdeke ezt kívánja. Kormányzásotokban azonban súlyosan csalódtam.…..
Te sötétben bujkáló nemzetközi tollterrorista, reszkess! Erősítést kapott a közélet iránt online érdeklődők kiapadhatatlan humorforrása, a kuminferi tumblr, most aztán egyesült erővel lesztek helyretéve a dübörgő kuminizmus által. Jó lesz, ha innentől vigyáztok mit…..
yanchi 2013.08.28 08:21:50
Küldenénk a cikket szeretettel annak a maroknyi embernek, akik még mindig "állítólagos-", meg "nem ember által okozott-" éghajlatváltozásról beszélnek, mint ha egy sivatag Magyarországon tök természetes dolog lenne... A klímaváltozás nem valami messzi és elvont…..
yanchi 2012.09.26 15:37:59
@greybull: Egyetértek. A legnagyobb baromság, amit tenni lehet, hogy egyre magasabb gátakat emelve gyorsítjuk az árvizek lefolyását, ahelyett, hogy a vizet szétterítve megfognánk. Az Orbán-Torgyán polgárkormány nagy baklövése volt, hogy a gátak építését erőltették (a többiek meg leginkább semmit sem csináltak). Tiszteletem az árterületeken élőknek, de amikor odaköltöztek, vagy elkezdtek ott gazdálkodni, nem tudták, mit jelent az ÁRterület szó?
Poldi bácsi megmondója Alsógatya 2012.08.27 11:17:48
A korszerű tájékoztatás magasiskolájának példáját valósította meg a mostanában egyébként is sok dologban élenjáró hvg.hu hétfőn reggel.Óvatlanul beleklikkeltem a "Martonyi kemény tárgyalásokra számít az IMF-fel" címbe és ez a látvány fogadott:A kormány hagyományosan…..
yanchi 2012.08.28 08:57:35
...inkább vágj bele! – ez Péter filozófiája, aki bele-, pontosabban nekivágott Hollandiának. Jó szakmával gyorsan sikerült munkát is találnia, aztán meg levelet írnia a blognak az ottani életről. Olvasás után ti jöttök a kommentekkel! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál?…..
yanchi 2012.08.24 16:42:21
@- duplagondol: " itthon éppen ugyanaz a cég a munkaadó? " - de előfordul, de a vezetők ugyanazok a középszerű, karrieréhes alakok, mint Magyarországon bárhol máshol. Egyszerűen mindenkit kitúrnak maguk közül, két évente váltanak, mire a környezetükben tudatosul, hogy alkalmatlanok a feladatra, már odébb is álltak. Lefelé taposnak, felfelé nyalnak, és nagyszerűen megélnek.
Én is Hollandiában vagyok, itt azt látom, hogy a vezetők segítőkészek, ilyen munkahelyem Magyarországon 25 éve volt csak.
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
yanchi 2012.08.23 15:24:56
@AutosVilli: Nekem meg egy elmeorvos ismerősöm mondta, hogy nem vagy normális, de azért jót röhögtem :D