Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wahrheit

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Nem lesz adócsökkentés 2010.04.21 11:40:00
"Azonnali radikális adócsökkentésre van szükség!" Szajkózta négy éven keresztül a demagóg bullshitet a Fidesz összes vezetője. Sőt, azért kell az előre hozott választás, hogy meg tudják lépni. Azt hallgattuk, hogy ha jól lecsökkentik az adókat, az megoldja…..
wahrheit 2010.04.21 15:22:57
@mentira: A jobbikosok sosem mondták ezt! Nem kell egy kalap alá venni mindenkit, aki nem Fideszes!
wahrheit 2010.04.21 15:24:48
@mentira: A jobbikosok sosem mondták ezt, nem kellene egy kalap alá venni mindenkit, aki nem Fidesz szavazó!
Ezen a héten annyira pozitívak leszünk, hogy az már szinte fájni fog nekünk. Minden nap érvelni fogunk egy párt mellett. Minden nap más párt bérence leszünk. Döntened úgyis Neked kell. Akinek kicsi a fasza, az ne akarjon ugrálni – álljon a nagyfiúk mellé. Őnekik így…..
wahrheit 2010.04.05 18:20:48
@Cholo: Lényegében nem érted az alapokat, elmondom, de lehet hogy elvből elutasítod az érvelésemet, nem csodálom:
-magyar nemzeti érzelmű ember az, aki a saját hazáját, népét, bármi áron, bárkitől megvédi!
-lehet háborút viselni, frontálisan, de lehet belülről felmorzsolni egy nép erejét, nálunk az utóbbi történik, a nemzeti öntudat, a nemzeti önrendelkezés, a nemzeti hazaárulás (itt ki kell, hogy térjek arra, hogy az is nemzetellenes bűntett, ha valamilyen állami tulajdont, áron alul átjátszottak a külföldiek zsebére, milyen jogalapon osztották szét az állami vagyont, amely valójában a nép tulajdona volt!)
Zsidó vagy a cigány kérdést, úgy közelítem meg, hogy nekem egyik nemzetiséggel sincs bajom, nem is általánosítok, csak azokkal van bajom akik lopnak, hazudnak, csalnak, megtévesztenek, ölnek, és a jelenlegi rendszerünkben nincsenek kellő zsigorral bűntetve, ezek az egyének az üldözendőek! Ha a cigány, zsidó, német, szláv nemzetiségi jegyeket hordozó magyar állampolgárságú személy, az élete árán is harcolna a magyar nemzetéért, bárki ellen, hangsúlyozom bárki ellen, az igaz nemzeti magyar ember, a többi nem méltó erre!
wahrheit 2010.04.05 18:51:55
@Italo Balbo: A jobbik nem fog eladni semmit, földet, vízet, gázt biztosan nem! A mások nemzeti öntudatához, mi közöm, csak annyi, hogy egységes magyar nemzetben szeretnék élni. Vmit áron alul?, azt érzi, akinek tiszta a tudata, nincs megfertőzve az elméje, és nem lehet korrupcióval, megvesztegetéssel vádolni, kevés ilyen ember születik, sajnos.
Amúgy két dipl., külföldön dolgozok 14 éve, és már várom a hazatérést!
wahrheit 2010.04.05 19:37:16
@Cholo: A Talmudról csak ennyit, többet úgysem tudnál felfogni egyszerre:
"A Talmud megismerésével látni fogjuk azt, hogy a zsidóság faji szervezettségben él az egész világon, s bár más vallásfelekezetbe át is jegyeztesse magát, mindaddig, míg a faji kapcsolatai lehetségesek, nem tudja a faji összetartás belecsontosodott érzéseit levetni és bár kifelé más vallást és nemzethez tartozást vall be, bensőleg a minden nemzetek és országokon keresztül egységes zsidó fajhoz fog érzelmileg és tetteiben kapcsolódni. A nemzetközi egységet képező zsidó fajhoz való tartozás érzése elnyomja a születési, vagy tartózkodási helye szerint külsőleg magáénak vallott nemzethez való tartozás s a közösséghez való tartozás belső érzése híján azzal összeforrni sohasem képes. Ezen belső okok ismerete mellett most már érthetővé válik előttünk, hogy miért segíti egymást a zsidó, s miért találjuk a zsidót oly megmozdulás vezetőségében, amely akár társadalmi, akár gazdasági úton a befogadó nemzet megbontására tör."
Lezárult a jelöltállítás, a szélsőbalon a Munkáspártnak 16 jelöltet és 4 területi listát, a Zöld Baloldalnak pedig mindössze két jelöltet sikerült állítania.   Munkáspárt: itt a vég A Munkáspárt az utóbbi választásokon szép egyenletesen zuhant lefelé, egészen…..
wahrheit 2010.04.05 11:38:56
@Szevasztok: A tisztán látás végett: a Jobbik programja nemzeti, és részben szocialista, azaz nemzeti szocialista, amelytől a mai politika elit, bárholy a fejlett európában retteg, miért is? Tanulj és megérted majd!
Kóczián Péter 3/4 év egy ciklus 2010.03.28 21:47:00
 A politikai döntések kiszámíthatatlanok, mert legfeljebb háromnegyed évet –egy évet él meg egy-egy politikai és gazdasági kurzus. A Bajnai-kormány tevékenysége is megerősíti a fenti állítást. A Bajnai-kormány manapság már semmit nem csinál, lényegi tevékenysége…..