Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szenecker

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tenne Ön, kedves olvasónk, ha egy étterembe belépve a pincérnő komoly képpel közölné, hogy a fehérek a jobboldalon, a feketék pedig a baloldalon foglalhatnak helyet? Ráadásul mindezt 2007-ben mondaná Önnek, egy forgalmas Los Angeles-i étteremben? Ilyen, és ehhez hasonló…..
szenecker 2007.07.27 16:23:22
Indiában is gyértanak reality műsorokat, nem mintha ebben valaki is kételkedett volna, abban az országban, ahol több filmet forgatnak, mint Hollywoodban, miért ne lennének valóságshowk? A hazai kreatívok figyelmét is minden bizonnyal felkeltette a hír, miszerint az indiai Filmy csatorna…..
Az ORTT szerint csalással jutnak nagyobb bevételhez a csatorna egyik jósműsorában. Ezért a médiatestület csalás alapos gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz továbbította a Mondd meg a jövőm! című műsorral kapcsolatos panaszt.Az emelt díjas show-ba betelefonálóknak…..
A riporter, aki hajszálcsíkos öltönyben és pampalini-kalapban is képes a világ mögé nézni, szerződést hosszabbított a Tv2-vel. Négy, hosszú, kegyetlen, soha véget nem érő évre.A sajtóközlemény szerint Frei Tamás lelkes volt és örül a Tv2-nek.„Eddigi pályafutásom…..
Ha azt hisszük, hogy a Gálvölgyi az utóbbi pár évben vesztette el valahol útközben a humorérzékét, akkor nagyot tévedünk. Nézzünk meg egy régi videót a Van benne valamiről: Vágó úr, móka és kacagás. Aztán pislantsunk bele a Meglepő és mulatságos paródiájába a '90-es…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
comment:com Jócsajos gyorshír 2007.07.18 13:11:00
Höjj, Olivia Wilde csatlakozott a House stábhoz. A Narancsvidákben szőke leszbikust, a The Black Donnellysben fekete hajú pultosnőt alakító Wilde-n először a tinisorozatban akadt meg a szemünk, a szeme valami félelmetes milyen színű. Aztán rájöttünk, hogy nem is annyira rossz…..
Jeleztük korábban, hogy a CBS valóságshowba ülteti a Legyek urát (na jó, az erőszakos momentumokat majd jól kivágják), és már akkor sem értettük, hogy ezt mégis hogyan akarják abszolválni, de mi nem vagyunk producerek. Most kiderült, hogy valóban nem volt annyira egyszerű a…..
Amikor az NBC a Foxra ráígérve aláírta a szerződést Victoria Beckhammel (direkt nem csirkelábú asszonyoztunk, majd később), úgy gondolták, hogy újabb aranytojást tojó tyúk érkezik az istállóba, megvan mit néznek majd a tinik nyáron, hejj! Aztán annyi lett az…..
szenecker 2007.07.17 15:42:07
comment:com Kuncze jobb, mint Havas 2007.07.12 15:00:00
A Tv2 "hozzuk a celebeket és a politikusokat emberközelbe azzal, hogy műsort vezettetünk velük!" akciója ma a bajusza alatt dörmögő egykori szadeszes pártelnököt, Kuncze Gábort adta a reggeli kávé mellé, megtámogatva Liptay "szeretem Szijjártó Pétert"…..
Itt van. Megkezdődött. A múlt héten már hírül adtuk, hogy Anettka is társműsorvezetősködéssel fogja javítani a Mokka színvonalát, de azért szerencsére nem mindennap ő boldogítja a nézőket. Tegnap megnézhettük, hogyan reagál Árpa Attila, ha Csurka István élőbe, telibe…..
Jól tetszenek olvasni, nem sajtóhiba: az eredeti tervek szerint a 24 következő évadának egy része bizony a Népszabadság grafikusa által tegnap oly sikeresen eltüntetett fekete kontinensen játszódott volna, ami ahhoz képest, hogy áprilisban még úgy volt, hogy Jack Bauer ezúttal…..
Aki nem tud arabusul, ugye, de sebaj, vannak olyan "profi" énekesek is, akik saját Himnuszukba belesülnek, igen, Vikidál "Dalos" Gyulára gondolunk, nem másra. Clairemackó, azaz a Hősökből ismert Hayden Panettiere teljesítményét a youtube-on az egyik…..
Primitív törzsi kultúrákban nagy keletje volt az Öreg Bölcs Embernek Aki Holtakkal Kommunikál, lehet valami ilyen állásra pályázik Larry King is, aki a két még élő Beatles-taggal készített interjú során George Harrisont vizionált Ringo Starr helyére, és ha már így alakult,…..
Mika Brzezinski neve nem sokunknak mond bármit is, a kellemes külsejű és hangú hölgy az MSNBC egyik elismert műsorvezetője, és tegnap élőben jelentette be, hogy tele van a töke Paris Hiltonnal. A belinkelt videóban először kiakad, hogy miért egy ilyen jelentéktelen szarság a…..