Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gest apó

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
Tegnap megint volt egy jó kis antifasiszta megemlékezés. Már kezdett hiányozni. De szerencsére most sem maradt el mindennapi betevő holokauszt-rettegésünk. Ez alkalommal a nemzetközi antifasiszta nap adott alkalmat a paranoiás rohamra, az önsorsrontó szónoklatokra, a…..
Az internetet órák alatt bejárt protest-dal énekesnője, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Mozgalom arca válaszolt a HírCsárda olvasóinak kérdéseire. Mi a kedvenc pozíciód? (Peti44) Amikor mindenki egyenlő:) Tudom, hogy lehetetlenül hangzik, de tényleg ez a legjobb. Ha…..
gest apó 2011.11.01 12:54:41
@lehet más a handa-banda:
Mit számít ez ha a kiválasztott nép lányáról van szó?
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
gest apó 2011.10.29 20:29:30
@burlak:
mert dumál csak róla, ahelyett hogy betolná neki a lompost
„Amellett, hogy a Gyöngyöspata-bizottság határozatban foglalt feladatainak legalább a felét rendkívül aggályosnak tartjuk, súlyos hiányosságként tekintünk arra is, hogy ezek között nem szerepel a kormányzat, illetve a rendvédelmi szervek felelősségének vizsgálata” – mondta Jovánovics Eszter, a TASZ…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
gest apó 2011.10.24 13:13:23
@mement:
Addig is, amíg Karsay Dóra nem tudja hasznosítani a Soros egyetemen szerzett gender tudományát a palesztin nők felszabadítása érdekében (no nem az izraeli, hanem a férfi elnyomás alól) kitanít bennünket hogy neki nem tetszik a rendszer

SZDSZ nélkül a helyében én sem bírnám elviselni
gest apó 2011.10.24 13:52:47
@noreg:
Még egyszer: semmi bajom Karsay Dorottya zsidó származásával. De könyörgöm, lenne legalább valami hangja! Hívtátok volna el a Király Lindát, egy szót se szólnék!
gest apó 2011.10.24 15:03:34
@gejzabejla:
Kompromisszumos javaslat: énekelhetne duóban Karsay Dorottya és Király Linda!

Amikor elakad a Dóri és olyat szól hogy "vacpáör" akkor Linda segít neki, amikor Linda elakad a Himnuszban akkor Dóri mondja hogy nemtetszik, nemtetszik ... szegény többre nem telik tőle

Ennél már csak az lenne jobb, ha együtt énekelnék miniszoknában hogy "két láb rossz négy láb jó"
  Tudta Ön, hogy Orbán Viktor a nyilaskeresztesek szellemét engedte ki a palackból? Három olyan németországi napilapban megjelent cikket fújt be a szél szerkesztőségünk ablakán, amivel a magyar sajtó még nem, vagy csak alig foglalkozott. Ha érdekli Tamás Gáspár…..
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában – jelentette be szerdán Brüsszelben Jonathan Todd, a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. Mint közölte, a magyar kormányzat az uniós végrehajtó testület által…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
gest apó 2011.01.18 00:52:42
@mrgumby1:
Nem tudom hol élsz, egy kisebb helyen ahol Aradszky László haknija számít az év legnagyobb eseményének elképzelhető amit írsz. A Nyugati téren egy nap megfordul több tízezer ember, de lehet hogy százezer is, este nyüzsög a fiatal akkor is ha nincs WB est. Ráadásul a jegyző lakhat a város másik végében, vagy elmehetett akárhová, nincs ügyeleti kötelezettsége hétvégén este 10-kor számolni hányan mennek be és hová. Saccra lehet vagy 100 jelentősebb hely a Terézvárosban. Szóval amit írsz teljesen inadekvát

Viszont nem ártana sokkal keményebb fellépés minden önkormányzati ügyben, például az építési engedélyek kiadásánál és aztán az ellenőrzésnél. Csak aztán mit szólna a polgár, aki nem szokott hozzá ehhez? Pont az ellenkezőjét mint most
(gon
gest apó 2011.01.18 01:09:55
@Bora895:
Két esetet tudok elképzelni:

Ad 1. sosem jártál még Pesten, nem ismered az itteni élettempót, lehetőségeket

Ad 2. minden életszerűtlenség dacára ki akarod osztani a felelősséget arra, aki nem tetszik neked

Ilyen alapon felelősnek mondhatnád a kormányt, az EBESZ-t és az ENSZ BT-t is, mert felelősnek lennie kell ugyebár

Mondjon le az EBESZ!
gest apó 2011.01.18 01:36:36
@Androsz:
Dühösek mert kevesen veszik be a dumát hogy itt ugyanolyan felelős az önkormányzet mint ők voltak az augusztus 20-i katasztrófáért. Pedig milyen jól hangzana!

Csak ott ők voltak a szervezők, a Miniszterelnőki Hivatal Gyurcsánnyal az élen, ergo a felelősök is

De mikor vállaltak ezek felelősséget bármiért?
A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Vatikán botrányoktól…..
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
Ebben a videóban a Fidesz, a KDNP, az MSZP, a Jobbik és az LMP vezető politikusai szerepelnek. Miután kiejtik a neoliberális szót negatív kontextusban, a videó készítőitől megkapják a megbélyegző "szocialista" pecsétet, amit Kádár János arcképe és a vörös szín…..