Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colombus

41 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt úgy ízlelgetitek már kellő méltósággal, hogy holnap a felhők peremén járhatunk hálatáncot? Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de a magam részéről még mindig a felfoghatatlan áramlásban vergődöm, hogy ez most tényleg megtörtént, megtörténik? Valóban van a sorsnak egy bájos humorérzéke, mikor…..
MTEblog Kezdődjön 2019.06.15 08:25:45
A csarnokban még csak a csend üvölt. Az öltözőkben a némaság ül tort a várakozáson, a lelátók hegylábként omlanak a parkettára, csak láthatatlan szellemek cikáznak a beszűrődő reggeli fénytől csíkos falak bordáin, visszavárva a sokszor otthagyott boldogságot. Az emlékek frigyre készülnek a…..
MTEblog MTE restart 2016.10.07 17:46:31
Június 8-án fél kilenc körül valamit otthagytunk Pakson. Pihenőre küldtünk sálat, mezt, mindenki más-más piros-fekete kabaláját és a lelkünk egy szeletét, melyek ma hazatérnek. Nyílnak a fiókok és ahogy a térd alattig szabott nadrág a szekrény felső polcára vándorol, úgy kerül elő nyári álmából a…..
MTEblog Utazás Valhallába 2016.02.28 23:43:10
  Az év hetedik hetének, hetedik napján, hetedszer … csodálatos mese.    Szép sorozatot lehet állítani arról, hogy mennyien másféle dologra gondolunk a hetes számról. Van, kinek a főbűnökkel együtt járva Brad Pitt és Morgan Freeman pszichója ötlik fel, mások sárkányt vizionálva számolnak hétig, a…..
MTEblog Perry Christmas 2015.12.21 12:51:00
Drága Ördögök! Eljutottunk végre ide is, hogy hosszú idő után nem csak a család békéjében elmerülve készülhetünk a legszebb ünnepünkre, hanem az MTE fénye is boldogsággal költözik be sokunk otthonában szentestére. Annyira jó volt látni szombat este a sok boldog arcot,…..
Az MTE él … pont.   Oly sokszor kerestük a szavakat arra, hogy a belénk költözött piros-fekete világot körülírjuk, de teljesen soha nem sikerült – és nem is fog -, pedig nagyon sokszor kellett volna az az erő, amit nem tudtunk kiadni magunkból, csupán éreztük, hogy létezik,…..
MTEblog Ne halj meg MTE! 2014.10.28 22:46:26
„Ha feladod az álmaid meghalsz, Élve halsz meg.”   Nem tőled, érted. Nem távolodva, feléd. Nem haraggal, szenvedéllyel. Nem titkolva, nyíltan. Nem szégyellve, büszkén. Nem feladva, soha. Nem egyedül, együtt. Nem „én”, „mi”. Nem „miattam”,…..
MTEblog Nine 2014.01.31 10:56:45
„Ha előrelátó csecsemő lettél volna Felkötöd ma9ad a köldökzsinórodra De te me9születtél És nem va9y se hülye, se vak Ha már itt va9y Ne ha9yd, ho9y leállítsanak!”  Legyek nagyképű? Kaposváron nehéz lesz megszerezni a tízediket. Pont. Nagyjából ennyit…..
Valami készülődik körülöttünk. A tegnapi győzelmünkre csak annyit kell mondani, hogy megvan, kiszenvedtük. Immáron a hetediket egyhuzamban. Nem volt szép játék, sőt helyenként gyenge, de most szombaton egy másik lapot kezdünk majd el írni, remélhetőleg másik tollal. Nem…..
MTEblog Körmend a Körmend ellen 2014.01.10 17:54:42
Kissé szégyenkezve szorítom a markomba a sálamat, amiért a szezonban még nem került fel ide bejegyzés (Adorján kolléga is érezze magát megdorgálva :-) ). Egyszerűen időhiány, vagy legalábbis erre könnyű fogni mindent, pedig lett volna miről tömött sorokat zengeni. Túl vagyunk…..
MTEblog Meccsnap 2013.10.09 13:05:58
A néma percek napok hosszával múlnak a semmibe körülötted. A jól megszokott fotelodba a múlt belerajzolta a lenyomatod, melyben mindig a nyugalom árasztott el, ha merengésre vágytál. Ez csak a tiéd, senki másé, ebben neked születtek meg a gondolataid, itt hoztál meg életedet…..
MTEblog Meccshét 2013.09.30 18:10:44
Már csak ötször veti bele magát a nap az ádáz küzdelembe a pókhálós égbolttal és a meccshét fogalma meccsnappá alakul át. Október 5-e minden MTE ördög szívében egy új reményekkel körbefont kezdetet csal elő. Hosszú volt a nyár, bár melegséget áraszt a tény, hogy a…..
MTEblog Még másfél hónap ... 2013.08.14 13:08:16
2013. május 5-én Pakson ismét lezártunk egy szezont, hogy szabadságra küldjük egy időre mindenünk, ami piros és fekete. A mindenki által ismert előzmények tekintetében kevés azt mondani, hogy nem vallottunk szégyent, ennél sokkal több történt. Talán nem túlságosan…..
MTEblog Folytatódik az álom 2013.03.17 16:56:31
Mert ugye ez csak az? Egy bő félálomba rekedt sóhaj, óhaj. Egy hete meghajoltunk a Fehérvárnak, de újra vér szökött az izmokba, felegyenesedtünk és kellett hozzá tíz perc, hogy a kóma és az éberség annak rendje és módja szerint helyet cseréljen. Ebben a szezonba minden egyes…..
MTEblog Rendetlen óvodások 2013.03.14 09:19:45
Szabó (IV) György hosszú éveken keresztül vitézkedett hazánkba kosárlabda bíróként. Egyedi kiállása és megjelenése összeforrt a csarnokokban sokszor általa korbácsolt indulatokkal, ítéletekkel és az azt követő felháborodásokkal. Az még egy olyan világ volt, ahol volt tűz…..
MTEblog Lassan elhisszük 2013.03.05 10:39:06
Már két nap eltelt, de még mindig vonakodva merek csak ránézni a hétvégén kezdődő szezonra. Újra és újra visszamegyek a szombat estébe, immáron ezredszer járom el magamban a borotva élén dalolászó hihetetlen táncot, a pillanatok milliói alkotta hosszú percek várakozását…..
MTEblog Kezdjetek el élni... 2013.03.03 08:59:51
… hogy legyen mit mesélni. A héten, az előző posztban beszéltünk a nagy változásainkról, azon tényekről, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül, mert az egyet jelentene a megsemmisülésünkkel. Ez a közeg, bármennyire is komoly válságot él meg, nem arra hivatott továbbra…..
MTEblog Megfakult körmendiség 2013.02.28 15:38:15
Nincs szó letargiáról, vagy depresszióról a címet értelmezve, csupán itt az ideje a változásokat és tényeket a helyükön kezelni. Elmúlni látszik körülöttünk a varázs ereje, és a szürkeség, a többivel való összemosódás jelei mutatják óriási erővel magukat. A körmendi…..
MTEblog Fejedelmi megrovó 2013.02.20 18:07:30
Van az úgy, hogy egy Körmend szurkolónak úgy kell írnia, hogy akár az egy egerszegi tollából is származhatna. Na nem sokszor, s talán most először. Apró indulatok el is szabadulnak itt belül, mivel nem nagyon szoktunk mi semmilyen közösséget alkotni általában zalaival, ők pedig…..
Felfigyeltem egy jelenségre általában szombat esténként úgy háromnegyed hat körül. A helyszín a megszokott: az MTE templomában. Többnyire már a megszokott lábnyomokon taposunk egy új eufóriára várva, mikor is a már sokakat beengedő kétszárnyú ajtón megjelenik egy nem rég…..
MTEblog Az örök MTE-ZTE 2013.01.28 10:50:15
Legalább kétszer minden évben van olyan nap, mikor Vas és Zala megye kosártársadalma elfelejt mindent, és csak az este mámorának bűvös zamatára áhítozik. Különös napok ezek, kiemelkedőek a többi közül. A 80-as évek végén és a 90-es években megélt közös történelem olyan…..
MTEblog Dark internet 2013.01.24 19:04:27
Úgy szabadult ránk, mint John McClane-re a fejfájás. Ott van reggel a kávé mellett, munkába sietve az autóban, a teszkó polcain, az adóhivatalba, a családba ... a kosárlabdába. Megkerülhetetlen, kiszámíthatatlan, sokszor láthatatlan, ám a veszélye épp ebben rejlik. Néma és…..
Kicsit több, mint három év elment azóta, hogy utoljára használtam ezt a felületet. Nem mennék bele a miértjébe, talán leginkább megfeledkeztem róla, de aztán csak előkerült a régi regisztráció, így megpróbálunk lelket lehelni az írás általi érzések és élmények…..
MTEblog Áldott Karácsonyt 2009.12.23 09:04:46
Beköszönt Körmendre is december hava Annak is a vége, karácsonynak napja. Mit kérhetnek őrült, fanatikus lelkek Vörös ördög áldást, s hogy lengjenek kezek Az MTE fája, nem zöld és nem szúr Nem vagyunk angyalok, inkább csak Ben Hur. Hősei ligának, az örök parkettnek Hordozói…..
MTEblog Nyári mozizás 2009.08.07 10:02:00
Végre sikerült egy helyre terelni az elmúlt két év saját mozgóképeit. Most, hogy közeledik az újabb nekifutás a bajnoki aranyért, a 35 fokos melegben edződött szellemünket ismét rá kell terelni a piros-fekete ösvényre. Ezt sokféleképpen megtehetjük, az egyik ilyen dolog éppen…..