Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Armand Catalano

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira belebuzult a saját punájába, hogy gipszbe önti és kidísziti. Eladja. Japán. Csinált pinakajakot is. Amiből ha kiveszel egy k-t, akkor pinaajak. Ülnéd. Hajtanád. Mindegy. Tünés haza! ..
Armand Catalano 2014.05.21 03:56:15
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
Armand Catalano 2013.12.31 21:13:26
A KLIK által most közzétett szerződések szerint Hegedűs Zoltán volt fideszes képviselő, akit szeptemberben neveztek ki öt évre a Hódmezővásárhelyi Szakképző Iskola Corvin Mátyás Tagintézménye élére, hétmillió forintot fizetett a Béketelepi ABC-nek az elmúlt évben, hogy az…..
Armand Catalano 2013.12.08 03:51:41
A már jó ideje tomboló Teczár-ügy kapcsán beérkező levelekből szemezgettünk ezúttal, szabadon parafrazálva, nem pedig idézgetve. A cél szisztematikus áttekintést adni a vitában lehetséges pozíciók logikai teréről, a nagyérdeműre bízva aztán az…..
Armand Catalano 2013.11.29 01:42:19
"A Budavári Önkormányzat át szeretné alakítani a Batthyány teret, ezért tavaly pályázatot írt ki a közterület forgalmi vizsgálatára. A munkát a Főmterv Zrt. elnyerte és a tervezők már leszállították a megrendelt dokumentációt." - írja a Fővárosi.hu. Fel is kerültek a…..
  Tavalyi felmérésünk után idén is készítettünk egy kis kutatást a Mandiner olvasótáboráról. A 2010. február 15. és 25. között véletlenszerűen kiválasztott látogatóinknak felugró kérdőívünket 696-an töltötték ki.   Összefoglalónk első része…..
Armand Catalano 2010.03.24 13:33:13
@Őrnagy Őrnagy: Ez a blog tehát az értelmiség bulvárja, Herr Major?
-Mankiewicz László. -(a vonal végén túlartikulált, modoroskodó, tudálékos, negédes, fiatalos férfihang) Szép jó napot kívánok, kedves László - Somogyi Armand vagyok a Stockexchange.biz-képviseletében, és egy közös ismerősünk, Krabócz Patrik ajánlotta Önt nekem mint…..
  Mostanában egyre-másra kapjuk az MDF-es, ún. vírusvideókat (igaz, korlátozott hatékonyságú vírusok, mert terjedni nem nagyon terjednek). Értékeljük az igyekezetet, úgyhogy az Orbánra, Almássyra, az LMP-re és az új minőség ellen ármánykodó egyéb sötét erőkről…..
Armand Catalano 2010.03.22 08:40:43
Ébredeznek olvasóink :) Íme a leleplező kép a nemzet egyik atyjáról, ahogy a parlamenti szavazáson készül megnyomni a gombot. Csak éppen nem a kezével... Köszönjük M.-nek a képet, levél a hajtás után.   Üdv! Eddig kicsit kételkedtem Bennetek, de nézzétek csak, a nagyok…..
Armand Catalano 2010.03.22 01:51:03
Azt mindannyian tudjuk, hogy vannak a jó rendőrök, meg vannak a rossz rendőrök. Dinyus vagy valami őrült nagy szerencsétlen bagázzsal futott össze múlt szombaton, akik azt se tudták, kit kell megállítani, vagy lehúzásra mentek. Hogy mi az igazság, az valószínűleg már soha az…..
Armand Catalano 2010.03.22 01:41:25
Váj mí kolegina is ihletet kapott, így az alábbi posztot van szerencsém most leközölni.Sanyarú sorsa úgy hozta, hogy egy kis vagy közepes városban, urambocsá’ faluban rakta le a gólya. Első 1,5-2 évtizedében nem is volt különösebb baja a földrajzi leosztással, viszont egy…..
Az előző saját gyártású videónkat sajnos le kellett szednünk, de ez csak megkétszerezi erőfeszítéseinket! A címben említett három obsitos különös transzformáción esik át, mire megmutatja igaz valóját ebben a filmben:   Akinek ismerős a zene, az tegye fel a kezét :)..
Armand Catalano 2010.03.21 17:25:27