Regisztráció Blogot indítok
Adatok
II. Krauser

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paulo Coelho mindig azt az érzést kelti bennem, hogy valami nincs rendben. Gyanús az egész jelenség, hiszen a legnagyobb írók közé rangsorolják sokan, könyveit világszerte olvassák és komoly rajongótábora van. Nevét egyébként - a közhiedelemmel ellentétben - nem "Koejjó"-nak,…..
II. Krauser 2011.02.06 21:55:43
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
II. Krauser 2011.01.19 06:25:28
@Judea: Hogy egy klasszikusból idézzek, a picsája árad legfeljebb.
Modorosblog Hungarikum II. 2011.01.18 23:33:00
"Történelmünk kezdetétől nagyok voltunk, s híresek" - beszarok. Akkor kezdjük elölről: általános iskola, első osztály. Na, szóval ott valahol a sztyeppéken, a tundrán meg valahol Ázsia közepén éldegélünk. Halászó-vadászó-gyűjtögető életmóddal, nem…..
Az elmúlt két évtizedben divattá vált az, hogy külföldre rohangálnak bal-, és jobboldali újságírók, publicisták, azon megszentelt oknál fogva, hogy külföldi elítélő véleményekkel támasszák alá itthoni politikai kritikájukat. Hogy e veretes hagyomány mikor alakult ki,…..
Opppa... zöldség között eladó van a tyúkok...            tiszta japán túrista vagyok, csak mindenhol fényképeztem...:Dbiztos érdekes de, nem szeretném kopasztani a tyúkot...;) ..
Dotkom Bankot robbantott az Apple 2010.10.18 10:40:00
Ma este teszi közzé a szezon egyik legjobban várt gyorsjelentését az Apple, a számok pedig egészen biztosan lehengerlő növekedésről tanúskodnak majd. Miközben az elemzők alig győzték emelgetni az előrejelzéseiket az elmúlt hetekben, szinte egymást hergelték a célárak…..
II. Krauser 2010.10.18 17:01:44
@rockjano_: Már kezdődik az ifasz szopkodás...
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
II. Krauser 2010.10.13 11:45:57
@version: Ez irónia akar lenni?
Sós süti, az megrepedés volt részemre. Otthon, süti az mindig édes volt nekem, sós vagy sajtos az "erdekes". most már szeretem, mennlyre szeretem? annyit én is sütok:)kerestem webon, jó hangzott sajtos kisperec…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
  Tegnap a magyar internetes társadalom eddigi leggyorsabb mémje söpört végig a Facebookon, és direkt spam mailen. Éjfélig mintegy 60 ezren csatlakoztak a  Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!!! csoporthoz. Ez azt jelenti, hogy egy nap…..
Az újabb típusú média fölötti nosztalgikus sirámok gyakran kifogásolják a vebkettő meg a zinternet esetében, hogy az csak fikázásra és a színvonal csökkentésére jó. Valamint hogy praktikus haszna nincsen (bár az nincs az ÉS vagy más lapok esetében sem).Íme a bizonyíték az…..
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
II. Krauser 2010.06.16 16:07:46
@PicuRika: Mondjuk úgy, hogy más az értékrendünk, és én más dolgokra vagyok érzékeny. Hagyományosan ilyen állatos cukimuki dolgokra pont nem. Ettől még nem tartom magam szar alaknak, és mások sem tartanak. Általában szeretem rávenni az embereket arra, hogy a 'ténylegesen' (azaz számomra is) lényeges dolgokkal foglalkozzanak inkább. Megpróbáltam felhívni a mi kis angyalunk figyelmét, hogy az emberi érzelmek nem csupán kutyákra (és egyéb háziállatra) korlátozódnak, és ezek hiánya még senkit sem minősít. Az állatok bánatának leszarása nem implikálja minden másnak a leszarását is.
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Kettős Mérce 29 csapás 2010.06.08 18:15:00
Nem szeretnék a javaslat gazdasági részével foglakozni mivel azt nálam sokkal hozzáértőbb emberek fogják kielemezni.  Maga a benyújtott javaslatcsomag nekem nem tetszik, de egy konzervatív szociálpopulista párttól teljesen jó teljesítmény. Nekem nem tetszik a sarcpolitika és…..
II. Krauser 2010.06.08 22:42:48
Ismét vendége volt Steve Jobs a Wall Street Journal D: All Things Digital konferenciának, amit idén már nyolcadszor rendeztek meg. Az Apple vezérét Walt Mossberg és Kara Swisher kérdezgette, a kínosabb kérdéseket általában kerülve.Lássunk néhány érzékeny területet, amit futólag…..
II. Krauser 2010.06.02 18:56:13
Úgy tűnik, a Fideszben a jóhírt (radikális adócsökkentés) a főnök jelenti be, a rossz hírt (mégsem lesz) azt meg mások. Orbán tavaly novemberben megígérte, hogy: "2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés lesz, ha a Fidesz kerül kormányra". Vasárnap Matolcsy…..
II. Krauser 2010.03.23 11:05:09
@version: Hogy lehetsz ennyire sötét? Mi vagy te, egy apple fanboy jobbik drukker építési vállalkozó? Valaki mondta itt, hogy olyan vagy, mint a Háry János, de emlékeim szerint inkább Münchausen passzol a marhaságaidhoz. Ha az ország irányítása olyan egyszerű lenne, hogy egy hozzád hasonló paraszt is sikerrel végezze, már rég nem itt tartanánk.
II. Krauser 2010.03.23 12:17:39
@version: Egy általam nagyra tisztelt kolléga hozzászólását idézném, hogy sajnos a programozósággal nem jár együtt szükségszerűen az intelligencia, és ez elég szégyen a szakmára nézve. Most mondhatnám, hogy az ingatlanbizniszes feltételezésen kívül az összes többi stimmel. Kell a robotika igen, de ne hidd már, hogy ezzel ki lehet húzni a szarból EZT az országot. Japán is elég nagy szarban van mostanság, pedig náluk jobban senki nem invesztál a robot k+f-be. Kár is ezt cincálni, mert szimplán marhaságokat beszélsz. Nem tudom, hol kutathatod te a robotikádat, de felszólítalak hogy ha nem tudsz értelmes gondolatokra jutni, akkor inkább ne hozz több szégyent az információs technológiákra.
II. Krauser 2010.05.23 00:15:33
@version: Te max iFaszveréssel foglalkozol, mint az köztudott. Remélem nem veszed magad komolyan, te "polihisztor"..
Az Egyesült Államokban az Android alapú okostelefonokból most először adtak el többet, mint az iPhone-ból - derül ki  egy kutatásból. Az NPD adatai szerint az okostelefonok piacán 28 százalékos részesedést szereztek az androidos telefonok az eladási adatok alapján, 21…..
II. Krauser 2010.05.11 12:01:57
@vagodeszka: Már megtudták, folyik a négermosdatás. :)
II. Krauser 2010.05.11 22:02:05
@Gerusz: Handrastól nem érdemes túlzott intelligenciát remélni. Olyan kiforrott személyiséggel állunk itt kérem szemben, aki "majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból...." Azt gondolom, ez a tény, azt hiszem minden további minősítést feleslegessé tesz részemről...
II. Krauser 2010.05.12 21:27:30
@Legelő Őse: Hiába, no. A hazai...:)
Nagyot fordult a világ az elmúlt napokban, a külföldi és hazai elemzők egyre inkább gyanakodva nézegetik a Fidesz gazdasági terveit. Nem véletlen, az elmúlt napok eseményeiből ugyanis egy nagyon átgondolatlan gazdaságpolitika képe rajzolódik ki. Ha a Fidesz így folytatja, egy…..
II. Krauser 2010.05.11 12:21:10
"Miért ne lenne esélyem megnyerni a főpolgármester-választást?" -tette fel a kérdést Horváth Csaba az Inforadio műsorában."Például azért is mert olyan teljesíthetetlen faszságokról beszéltek, mint díjmentes közösségi közlekedés…..
II. Krauser 2010.05.11 11:34:39
@Zoltanius: Remélem, hogy nem természetesen ér véget a hitvány életed.
II. Krauser 2010.05.11 11:58:26
@Zoltanius: Az ostobaságodon érvek nem változtatnak, téged már csak a halál fog kigyógyítani ebből. Maradjunk annyiban, hogy te is az anonimitás mögé írogatsz vérlázító hülyeségeket, ennyi ember előtt nincs pofád felvállalni a személyazonosságodat, ami a te esetedben teljesen érthető is.
A Fidesz megérdemelten győzött a választásokon. Nem csupán azért, mert az előző (ill. még jelenlegi) kormány működése csak ellenszenvet váltott ki a szavazókból. A Fidesz nem csak rekordtámogatottságával írt történelmet, hanem azzal is, hogy képes volt legnagyobb riválisát…..
  L3v3e örvendeztetett meg minket a nagy szocialista kampányhurrá csúcstermékével. A Narancsvidék első számáért elmarasztalta az MSZP-t az OVB, de ez nem akadályozhatta meg sem a terjesztés folytatását, sem az újabb rész megjelenését. A politikai magazin legfrissebb…..
II. Krauser 2010.04.22 04:28:55
@prometheus_X: bolond maga hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?

L3v3e, te semmirekellő, hát már ennyire kezdünk elbefolyásosodni?
  Tudjuk, hogy nincs sportértéke az ilyesminek, de engedjék meg, hogy mégis teljes egészében idézzük a Kapcsolat.hu pleinair nevű kedves felhasználójának blogbejegyzését, amelyet kiégett hangulatban írt.  KÖSZÖNJÜK A NYOLC ÉVET   Búcsu az aranykortól.…..
II. Krauser 2010.04.13 16:00:03
@==T==: Aligha. A második forduló nem erről szól.
Egy iPaddel lepték meg a százéves születésnapján ezt a mamát, akinek ez az első számítógépe. Láthatóan rákattant a cuccra: ..
II. Krauser 2010.04.12 01:10:20
@Nakhchivan: Ott a pont.