Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarah Connor

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este” – ha a pasi moziba akar menni, akkor úgyis odamegy, legfeljebb beadja a barátnőjének, hogy ő is akarja. Ha a lány a…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Áprilisban telt be a pohár: a kedvenc sajtom hosszú kínszenvedés után kimúlt. A Cserpes cheddar az egyik legjobb hazai gyártású sajt volt vagy egy éven keresztül, aztán hirtelen csípős, túlságosan erős lett, majd váratlanul elvesztette minden ízét, jelentéktelenné vált.…..
Zseniális szakértelemről tett tanubizonyságot a Miele szervizese. Emailre nem reagálnak, a telefonos rendeléseket elfelejtik, aztán amikor mégis kijön a szerelő, azon kívül, hogy fingja nincs, hogyan működik a sütőjük, olyat bír mondani, hogy a pirolízises öntisztítás…..
A Bank Plus hitelintézettől vettem fel egymillió forint hitelt autó vásárlás miatt. Egy év hiteltörlesztés után, tőlem független okok miatt nem tudtam a törlesztőrészletek egészét fizetni. Kerestem a bankot, kértem, hogy a fizetési szándékom kifejezése céljából hadd…..
Nemrégiben Nika Györgyöt kiebrudalták Az Estéből, de arra, hogy a műsorvezető nem követett el semmi komoly hibát a jobbra tolódott műsorban, csak kellett a hely az Echo TV-ből importált Gulyás Istvánnak, bizonyíték lehet az a tény, hogy Nika péntektől a köztévé reggeli…..
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
Sarah Connor 2011.03.27 10:15:49
Biztosan mindenkinek megvan a címbéli kisfiú: Brüsszelben pisilget folyamatosan – és tudvalévő, hogy alkalomról alkalomra átöltöztetik: más-más ruhákat adnak rá.”…De hogy jön ehhez Magyarország és miért hasonlítjátok egy pisilő gyerekhez? Hiszen ekkora…..
cs. küldte az alábbi megdöbbentő levelet:“Szia!Én is hülyével élek. Pontosabban csak néha, mivel már nem élek életvitelszerűen otthon. Bemutatnám apámat, Téboly Mikit.Téboly Miki világaTéboly Miki egy ötvenes, évek óta munkanélküli, lusta, irtózatosan idegesítő…..
Nőkön zokni? Nem tüzel fel. Funkcionális ruhadarab, hogy ne fázzanak, semmi több. Nem ezzel csábítanak, az biztos. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne létezne zokniból is egy sztártervező által készített méregdrága darab. Valljuk be, valami dögös La Perla bugyihoz jó meleg…..
Gyerekszoba Giccsmentes meseágyak 2010.11.03 08:13:00
Hogy ágynak lehet-e nevezni egy olyan gyerekszoba bútort, amiben a gyereknek az utolsó gondolata az alvás, azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy a mesét a bútorokba úgy sikerült beleszőnie a CedarWorksnek, hogy ippeg nem billentek a giccs felé. A Rhapsody Beds tiszteletben tartja a gyerek…..
Sarah Connor 2010.11.03 12:33:08
  Néhány hete a kezembe került egy riportkötet, mely szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebbje a műfaján belül. Mindez azért is különös, mert Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyve nem egzotikus tájakon, veszélyes terepeken játszódik, hanem olyan helyeken, amelyek…..
Tegnap a Facebook rajongói oldalunkra (katt IDE, hogy csatlakozz) feltettem James Franco képeit, amint kék szemfestéssel és égővörös rúzzsal drag queenként pózol Terry Richardson kamerája előtt, most pedig az alfahím Lenny Kravitz mászkál magassarkú csizmában. Kíváncsi lennék:…..
Sarah Connor 2010.10.08 09:08:41
Sarah Connor 2010.10.08 09:43:54
@sisiska: ja, meg az a táska. ha a férjem ilyet hordana, komolyan megijednék.
H2SO4 A timföld átka 2010.10.04 21:45:00
Az alumínium nagyobb barátja az embernek, mint a kutya. Gondoljunk csak a sok könnyű szerkezetre, a pehelykönnyű biciklikre, olyan tuti ötvözetekre, mint a repülőgépeknél használt duralumínium. Fájdalom, az alumínium nem terem meg a szántóföldeken és alumíniumbányákban sem…..
Euridiké néni már kurvára unja. Megint ott áll előtte a két hülyegyerek: Attiska és Milánka. Pedig ő már hányszor igazságot tett, és mégse jó nekik sehogy. Atti az idősebb és nagyobb: de behemótságához, csöndességéhez élhetetlenség, naivitás és helyenként hirtelen…..
A napokban beüzemeltem a negyediket. Közzéteszem a tapasztalataimat, de aki a lényegre kíváncsi, annak az elején összefoglalom: az összes gép egyformán silány, csapnivaló minőségű, gagyi, tehát a legolcsóbbat kell megvenni, lehetőleg olyan helyen, ahol barátságos a…..