Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy.kis.szurkolo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar inline válogatott bronzérmet szerzett a divízió 1-es inline világbajnokságon. A 3. helyért kiírt mérkőzés könnyűnek indult, nagyon hamar háromgólos előnyt szereztünk. Az első negyed után 5-1-re vezettünk, és a félidőben is ez volt az eredmény. A harmadik…..
egy.kis.szurkolo 2010.07.04 17:46:31
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredett két magyar jégkorongozó ügyében – tudósít az MTI. A hírügynökség szerint csütörtökön kiderült, a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton. A magyar…..
egy.kis.szurkolo 2010.03.21 09:57:30
Én nekem is súlyos vállsérülésem volt, november közepe óta húzta egy orvos akiről nem mondanék többet mint hogy a folyadékra ami a vállamban volt a tvből jól ismert DONA kapszulát adta,mint utólag megtudtam térdre, porckopásra van.Több mint 9hétig szenvedtem aludni nem tudtam a fájdalomtól, edzőm pedig nem hitte el.Ekkor döntöttem úgy hogy most elegem van ebből a dokiból és elmentem itt Dunaújvárosban egy nagyon jó orvoshoz.Azonnal megállapította mi a baj:ínhüvely-gyulladás,deltaizom gyulladás és a váladék.(Az előző orvos ezekre mind azt mondta : kenegesd ben-gay-jel és edzhetsz rendesen)
Nos mikor kiderült egyből azt mondták felejtsem el azt hogy járok edzeni három hétig.Kínszenvedés volt mert életem ez a sport, de kibírtam.Kétszer kellet megszúrni mindösszesen ebből az egyik gyógyszer doppinglistás volt.Mivel sokáig ki lehet mutatni ezeket a szereket, (és már volt részem dopping-ellenőrzésben) mikor újra kezdhetek versenyezni a pihenő után orvosi igazolsát kérünk róla hogy nekem ez nem dopping hanem a felépüléshez szükséges orvosi kezelés eredménye.
Elég fiatal vagyok de tavaly nyáron mikor a válogatottal külföldre utaztunk, a versenyhez szükséges felszerelés átvételekor meglepetés szerű doppingvizsgálat történt.Nem ijedtünk meg hiszen ez várható bármikor.Azonban mi kaptunk egy kis könyvet a WADA-tól ami tartalmazza az összes doppinglistát gyógyszert.Erről szerintem ennyit.
És sztem nem a mi dolgunk eldönteni hogy követtek e el dopping vétséget hisz mindenről csak sejtésünk van pontos részleteket nem ismerhetünk.
egy.kis.szurkolo 2010.03.21 09:58:21