Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SunyiMad

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Mike Dean. Remélem, ez már annak a jele, hogy végre eljött az idő, amikor Howard Webb nem hibázhat következmények nélkül. Persze azért ő is kapott meccset, a Sunderland-Newcastle tüzes kis derbit. Webb "mellőzésével" már van esélyünk akár a győzelemre is. Annak is…..
COYS BL-sorsolás 2010.12.17 08:58:00
Ma déltől újabb mérföldkő. Első BL-szezonban a továbbjutás volt a legmagasabb cél, innentől kezdve minden már csak bónusz. Itt érhető el az UEFA hivatalos és ingyenes élő videója. Egyébként élőben adja a DigiSport és a EuroSport is.Kiemelt csapatok: Tottenham, Shalke 04, Man…..
COYS UEFA Év csapata szavazás 2010.12.04 14:30:00
Az idei év vége is magávalhozza a szavazások tömkelegét. Eddig nem nagyon érdekelt a dolog, mert nem nagyon volt érintett a csapat. Most viszont itt az alkalom, hogy az UEFA honlapján mindenki leadja a voksát egy bizonyos bal oldali középpályásra. Annyit segítek, hogy nem Di Mariara,…..
COYS Liverpool összefoglaló 2010.11.29 22:57:00
Nekiláttam a feliratnak, de még több mint a fele hátravan, holnap pedig meló, úgyhogy ezúttal elmarad az untertítel, puszta valójában töltöttem fel az MOTD2-t. Ez a hét most ilyen lesz, utána talán több időm jut megint...
SunyiMad 2010.12.03 17:58:51
@Jamon Serrano: Jól tudod, kivéve, hogy a Stamford helyett az olimpiai stadion a 3. londoni helyszín, ahol rendeztek volna.
COYS FA cup sorsolás 2010.11.28 19:03:00
Otthon játszunk a Charlton vagy a Luton ellen.A legnagyobb meccs a Man Utd - Liverpool lesz. Nem a Pool napja ez.A párosítások:1 Burnley v Port Vale 2 Coventry City v Crystal Palace 3 Bristol City v Sheffield Wednesday 4 Fulham v Peterborough United 5 Doncaster Rovers v Wolverhampton Wanderers 6…..
COYS Sérülések 2010.11.23 16:41:00
Bár a hivatalos honlapon még nem jelent meg, de Van der Vaart állítólag ma kihagyta az edzést, mivel rúgást kapott a bokájára, kivizsgálásra küldték. Keane edzésbe állt, viszont Balenek gondjai akadtak a vállával, így lehet, ő sem játszik holnap. Defoe biztosan bevethető…..
COYS Mezszponzor 2010.11.23 15:44:00
A Puma egy évvel meghosszabbította a szerződését, így jövőre is ők fogják gyártani a Spurs mezeit és egyéb öltözékeit. Az idén nyár elején felröppent hírek szerint Levy már az Adidasszal kacérkodott, de úgy tűnik, a BL-szereplés és az eddig sem szerény méretű…..
A focival két éve felhagyó norvég védő, aki 16 évet húzott le a Southemptonban, ezúttal hazája TV2-es csatornájának riportereként látogatott ki a Spurs edzőközpontjába most csütrötökön. A srácokon is látszik, hogy másképp fogadják és beszélnek vele, mint egy…..
COYS Jamie a Soccer AM-ben 2010.11.18 16:45:16
szólj hozzá: Jamie O'hara a Soccer AM-benMinden szombat délelőtt a brit Sky csatornán látható a Soccer AM nevű műsor, ami szerintem a maga kategóriájában a világ legjobbja. Jó kis angol humor, fasza videók, az összes gól a héten, amit a SkySportson leadtak, interjúk és stúdióba…..
Kérem szépen, 1612 megfejtés érkezett az HBO-val közös Pacific-játékunkra, amiből 1285 volt helyes és érvényes is, mert volt aki csak nem értette meg, hogy a telefonszáma megadása nélkül nem vehet részt a játékban. A szerencsés nyertesek neveit mi is megírjuk menten, de nem mi,…..
Küldte: LapajÍrjátok meg a szinkronról a véleményeteket, szerintem egész jól hasonlított az eredetire..
A Fox jövő héten fejezi be a Szökés című sorozatát, ami annak idején még az évad újoncsorozatának számított, aztán szépen bekerült az "ez még mindig műsoron van?" kategóriába, és tényleg csak a hardcore rajongók lelkesedtek érte. A jövő heti duplarészt…..
Szeptemberben leveszik a műsorról a 72 éve sugárzott, amerikai sorozatot, a Guiding Lightot. A CBS sorozatának eddig 16 000 részét láthatták a nézők, be is került ezzel a Guiness Rekordok könyvébe, mint a világ legrégebb ideje futó sorozata, de egyre kisebb volt a nézettsége,…..
Nem nehéz a feladat. A kérdéses film persze benne van a legjobb 100-ban, legalábbis nálam. De nem csak emiatt a szám miatt. Hallgassátok, élvezzétek, találjátok ki, és írjatok nekem e-mailt. Ha nem találod meg a blog bonyolult rendszerében, akkor itt a cím:…..
SunyiMad 2009.03.25 03:31:21
Megvan a Friday Night Lights címadó verseny győztese, a magyar keresztségben a sorozat a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci címet kapta. A másik esélyes a Minden péntek háború volt, de a sorozat hangulatához (az egyértelmű focis áthallás ellenére - Any Given Sunday, azaz…..
SunyiMad 2009.02.27 19:08:55
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
SunyiMad 2009.02.27 05:42:44
Abdani kolléga találta ezt a nagyon vicces fanvideót, amiben két haver hülyéskedik a Losttal, és még cliffhanger is van. Ma este jön az 5x03, nem elfeledni. ..
SunyiMad 2009.01.28 16:37:14
Kérem szépen, ez az az eset, amikor az ember egyszerre örül és bosszankodik, titokban táncot lejt az iroda sarkában, mert végre normális körülmények közt (értsd: az összes epizód, végig) leadják az egyik legfaszább sci-fi-sorozatot, és dühöng, mert a DigiTV-n pont azt az adót…..
SunyiMad 2009.01.23 17:18:05
Az ABC egyik tavalyi sikersorozata, a Samantha Who? című vígjáték ma este mutatkozik be a magyar nézőknek, főszerepben Christina Applegate (Kelly Bundy) a Rém rendes családból. A sorozat egy Samantha nevű csajról szól, aki egy balesetet követően amnéziás lesz, és nem emlékszik…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.11.24 09:33:00
Míg Dennis Haysbert, a 24 David Palmerje váltig állítja, hogy a tévésorozatban bemutatott, tökös fekete elnök karaktere segített Barack Obamának a Fehár Házig vezető úton, Kiefer szerint szó sincs erről, mert ez (az első mulatt elnök az USA történetében) előbb-utóbb amúgy is…..
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Szegény kissrác segítséget kért és alaposan megtréfálták. Vigyázat! Befosatósan vicces!Link..