Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koldun

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
Koldun 2011.05.24 21:33:29
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
Koldun 2011.05.16 14:49:18
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
Koldun 2011.05.12 15:47:02
@Max: A casting tehát az X-faktorból való kiesése után volt.
szlovák barna baksör Noha ebből Magyarországon semmi nem látszik, a civilizáltabb országok sörgyárainak általános szokása az idénysörfőzés. Télen valami kellemes, sűrű baksört főznek például, máskor märzent, de tulajdonképpen végtelen számú variációkban fordul…..
A brit Telegraph borkritikusa, Victoria Moore frontális támadást intézett a Manchester United borvirágos ábrázatú menedzsere ellen, miután az egy olasz lapnak nyilatkozva elárulta, hogy milyen borokat kedvel. Sir Alex Ferguson bor iránti rajongása először 2005-ben lett bulvárhír,…..
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
Koldun 2011.02.17 15:56:47
Koldun 2011.02.17 15:59:58
@Koldun: Az eredeti felvetés persze az, hogy "ki az a TOP5 szúrható csaj, aki brutál bandában játszik?", ebbe pedig Simone (és sok más goth-szimfónikus énekesnő) nem fér bele. De akkor is, Simone Simons! Köszönöm hogy elmondhattam. Kérem kapcsojjaki.
Fellélegezhetünk: megvan David E. Kelley Wonder Woman-remake-jének címszereplője, és nem azok közül a nők közül került ki, akikre az EW.com tippelt. A készítők a Friday Night Lights első három évadának egyik főszereplőjét, Adrianne Palickit nyerték meg a szerepre, akit a…..
Szégyen! Sokk! Amatőrök oktatták a csapatot - nem éppen finom szavakat használ a szlovák média nemzeti válogatottjukkal kapcsolatban. A dél-afrikai világbajnokság nyolcaddöntős csapata szégyenletes teljesítménnyel szenvedett vereséget a FIFA ranglista 131. helyén tanyázó…..
A Friday Night Lights egyik főszereplője, a Mrs. Coach szerepében brillírozó Connie Britton hálistennek nem marad sokáig szerep nélkül, jelentette be Ausiello. A színésznő a Fighter című Oscar-díjra jelölt film rendezőjével, David O. Russell-lel (aki nem mellesleg a Sivatagi…..
Orbán Viktor keresztülvágtat Szlovákián, Nagymagyarország mellett agitál, új magyar állampolgárokat toboroz. Vajon, hogyan reagál erre a mi vezérünk, Radičová asszony? Ez az inkompetens személy megalázkodik előtte. (A képen: Gyere, Viktorka, vigyed földünket és népünket!…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
Koldun 2011.01.31 14:28:56
Koldun 2011.01.31 14:30:55
@Koldun: és ha még helyesen le is tudnám írni... :)
Legyen inkább Madden 2008
A Bors egészség oldalai eddig is nagy vidámságot okoztak a szerkesztőségben, de mai cikkükkel, mely a korpásodás és a depresszió viszonyát eddig soha nem látott módon feszegeti, sikerült felülmúlni önmagukat. Sajnos nem tudjuk, hogy ezeket az x-es anyagokat kapják-e a cégektől…..
Napi Maflás HARCMŰVÉSZET ÉS PR 2011.01.07 07:37:00
 Ha Szalai Annamáriai és csapata idetéved, valószínűleg sírva könyörgi vissza Ice-T-t, és a Tilos Rádiót. Úgyhogy mielőtt bárki rákattintana a mai anyagra, figyelmeztetem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek, kifejezések találhatók benne. Más szóval 18+-os…..
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
Koldun 2011.01.06 21:45:29
@csillámpóni: igénytelenül az amatőr garázsszarok zúznak. az igényes zúzáshoz érteni kell.
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Marihuána-birtoklás miatt elítélték szerdán Új-Zélandon az AC/DC együttes dobosát, Phil Rudd-ot, emiatt a zenész ügyvédjei szerint akár veszélybe kerülhet a banda világkörüli turnéján való szereplése is - számolt be az új-zélandi média. Rudd elismerte, hogy Taurangán…..
Osakaban nem szaroznak ha wifi védelemről van szó ..
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
comment:com A nap képe(i) 2010.11.10 11:00:00
Cobie Smulders a How I Met Your Motherből a Maxmimnak vetkőzött. Jól tette. ..
Koldun 2010.11.10 12:54:32
Lassan másfél éve megy a vita Nagy Laci válogatottal kapcsolatos szerepvállalásáról, de semmi előrelépés. Semmi. Vallom ezt a világklasszis kézilabdázó nyílt levelének elolvasása után is. A szurkolók mindössze 5572 karakterrel, megannyi (megválaszolatlan) kérdéssel,…..
Koldun 2010.11.03 14:44:02
@vadbence: Spanyolországban nem is fogja bántani őt senki... Nagy Laci kamuzik. Egy játékos sem ér ennyi rinyát, ugyanis a kézilabda csapatsport. Nincs értelme ezen sírni. Lacus meg húzzon a p....
Ez túlfűtött, erős érzelmeket keltő történet, ezért hogy tompítsam, egy szép képet teszek ide nektek Mihalik Enikőről, amit a Yummie blogról loptam le.Figyuszkáljatok: a fácsén is kérdeztem, hogy legyen a posztöréssel, legyen, ne legyen? Mondjátok meg mit…..
A rendőrség annyira sablonosan van megjelenítve a filmekben, hogy az már fáj. Szinte mindig ugyanazokkal az elemekkel és jelenetekkel találkozunk, ha egy filmben a rendőrség kerül bemutatásra. ZShelyszínek sorozatunk büszkén mutatja be a rendőrséget! A rendőrségen mindig káosz…..