Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imij

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasónktól kaptunk egy ATV Híradós linket, amely a Jobbik szombati anticionista tüntetésén készült, azzal a kérdéssel, hogy a 00:55-01:00 között látható, gój motorosnak kinéző, bajszos férfiember vajon egy szimpla szimpatizáns vagy az MTVA frissen kinevezett…..
imij 2013.05.07 16:57:22
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
imij 2013.03.16 23:40:03
@Megdobbent: az adodbol uzemelo tv-n egy heten keresztul ezt szajkoztak az adodbol uzemelo meteorologusok.
imij 2013.03.16 23:51:46
@jennings1: pont az indexet? Hat eppen ez a blog meg egy mai cikk bizonyitja, hogy hazudnak mint a vizfolyas. Mit nezzek a percrol-percre kozvetitesben?? Azt, hogy bekerult orankent 3 "olvaso", aki arra panaszkodott, hogy 20 oraja nem szolt hozza senki. Ugyanma! Gondolom egy olyan levelet sem kaptak, hogy "kiastak a tuzoltok, koszi nekik". Az index, mint fuggetlen, hitles hirforras?? Ugyannar! Es ok elhiszik magukrol, hogy van joguk mast fikazni. Hanynom kell...
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
Van az úgy, hogy az ember a szégyentől legszívesebben elsüllyedne, ez mondjuk a köztévé és a vonzáskörzetébe tartozó csatornák és műsorok esetében valószínűleg az egészségesnél sűrűbben fordul elő, legalábbis erre utal az, ahogy a Lomnici Zoltán kiretusálása miatt…..
Nehéz lehet, ha valakinek meteorológus az apja. Biztos egész életében azt hallgatta, hogy vegyél sapkát, sálat, kisfiam, mert ma tuti ideér a hidegfront. Németh Balázs, a TV2 sportriportere úgy tűnik,  mára teljesen magáévá tette a réteges öltözködést, amiről akkor sem…..