Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chapell

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nevada sivatag, vagyis Nevada állam sivatagos vidéke kicsit sem mondható szokványosnak. Nem csak az itt található különleges gejzír, vagy Las Vegas miatt, hanem mert titkai vannak. Találgatni kezdünk és akárcsak a Bermuda-háromszög, vagy a Nazca vonalak esetében, felébred a…..
Nemrég magánüzenetben keresett meg egy doctorwho nevű olvasó, és váltottunk pár levelet. Az őt érintő témával, a női partner iránti vágy megszűnésével foglalkoztunk már egy fikciós vendégposzt erejéig, de ez a történet mindenképpen figyelmet érdemel, nem csak azért, mert…..
Vöröshajú lányok Melanie 2013.04.17 20:30:00
..
Chapell 2013.04.18 19:19:02
Zsuzsánál bepróbálkozott egy általános iskolás hekker, aki arra gondolt, hogy háromszínű emailjével sikerül elnyernie a felhasználók bizalmát: Küldöm nektek az alábbi, szuperamatőr adathalász emailt további szíves felhasználásra :) ..
jay's workout készülés a nyárra 2013.04.16 14:02:16
nem nagyon vagyok most netközelben, ahogy észrevehettétek, erősen készülök az emelt matek és középfizika érettségikre. de mától folytatom az edzést. most kis váltás jön: félreteszem júniusig a max erő edzést és max izmosításra állok át főleg. ennek megfelelően 4 x…..
Hölgytársaink körében minden bizonnyal sokan emlékeznek az „Álljon meg a nászmenet” című film ominózus jelenetére.  Cameron Diaz kellő átéléssel mutatja be a liftben Julia Robertsnek hogyan is horkol az ő élete szerelme éjszakánként, és ezzel együtt is…..
Chapell 2013.04.14 23:39:23
@Tomi from Space: Képzeletbelit? :D
jay's workout helyzetjelentés 2013.03.26 22:06:02
ma megtörtént a fogadással nyert büntetésem. meg kellett ennem EGY KILOGRAMM fehér kenyeret 50 deka parizellel az iskolában, délelőtt. brutális volt. fel lett véve az egész, hétvégén összevágom a videót. holnap megyünk kirándulni Pestre, de ott is maradok,…..
Nehéz idők járnak, ismét ráfanyalodtam az újságíró-etetésekre: az Urbanista médiaajánlatában a hirdetések árát lassan már nem forintban, hanem kalóriában adom meg. Ennek a ellenére a Gozsdu-udvarban működő Spíler bisztró meghívásával nem nagyon tudtam mit…..
könyörgöm neked, ha most aki ezt olvasod, túlsúlyos vagy, NE AKARJ GYORSAN LEFOGYNI! sajnos a túl gyors fogyást nem tolerálja a bőr, nem tudja követni, és ezért megnyúlva marad, NAGYON SOKÁIG. ez egy átok... le vagy szálkásodva, mégis rosszul nézel ki. az egész esztétikát…..
jay's workout kemény munka van 2013.03.13 20:44:23
kézenállásba nyomásemelvényről - 2 x 2szűk (90%) - 2 x 3 felemás - 2 x 3 - mindkét kézteljes, lendülettel - 1 x 5könyöktámaszból kézenállásba nyomás gyakorlás falnál,  inkább próbálkozás szintenguggolás egylábas guggolás @24kg - 2 x 3 - mindkét…..
Naked Kate Hughes 2013.03.11 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Chapell 2013.03.12 20:09:35
Játéktörténelmi esemény volt a napokban: a Grammy-díjakért felelős akadémia nyilvánosságra hozta az 55. Grammy-díj jelöltjeit, és egy videojátékhoz komponált zene is bekerült a jelöltek közé. Tavaly már volt ilyesmi, sőt a Civilization IV főcímzenéje, a Baba Yetu nyert is,…..
István Lenovo Ideapad laptopja már többször megjárta a lengyelországi szervizt, mire felfogták, hogy mi a hibája. Igaz ehhez egy külön üzenetet kellett a gép belsejében hagynia papíron. Viszont amire ezt a küldetést megoldották, lett új: 2011. augusztus 25-én vásároltam…..
  Nagy átalakításokat hajtottak végre a budapesti Herminamező utcáin: védett utat jobbkezesítettek, egyirányú forgalmakat forgattak meg, kétirányúakat egyirányúsítottak, kerékpársávokat és fekvőrendőröket alakítottak ki. Kedves olvasónk, Unc3ns0RED szerint az…..
Chapell 2012.11.20 13:56:28
@bakancsos csirke: "Lehet gyakorolni a fék használatát, hogy melyik a jobb kezünk...a bicajosoknak meg a kresz szerint eddig is lehetett szembe menni, az hogy most ezt fel is festették, csak a gyengébbek kedvéért készült."

Ott lehet a KRESZ szerint kerékpárral szemben menni egyirányú utcában, ahol ki van rakva a TÁBLA. Nem felfestés, poszter, tököm tudja mi.
November 6-án jelenik meg a Halo 4, az első játék a Halo-brandben, amit nem a Bungie fejlesztett. A Microsoftnak nagy a tét, éppen ezért bizonyára igen rosszul érintette a céget, hogy hétvégén kikerült a netre a játék kódja. A vállalat persze belső nyomozást kezdett, hogy…..
Chapell 2012.10.16 22:38:24
@Királyvíz: Igen, az új és hackeletlen konzolon menni fog a régi accountja.
Chapell 2012.10.16 22:49:05
@Stöki: Ez nem teljesen igaz, hisz ugye ott a Witcher 2 is, FTL, stb :)
Naiv ügyfél még igen jól járt, hogy csak félmillióval került többe az interneten 2,5 millióért hirdetett Mazda, és csak kicsit volt törve az eleje egykoron. Persze utóbbit csak azután derítette ki, hogy megvette, de ez legyen a legdurvább lehúzás, ami valaha…..
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
Míg a legtöbb helyen obszcén kézmozdulatokkal és trágár felszólításokkal tesznek pontot egy közlekedési konfliktus végére, Oroszországban komolyabban veszik a sérelmeiket az autósok. Egy sofőr lehúzza az ablakot, majd pisztolyt szegez az autó mellett álló ingerült…..
reggel: katonai nyomás@24es bell - 1 x 3 mindkét oldalholnap nyomni fogok egy maxot mindkét kézzel. rengeteget hozott a gtg.iskolában: foci, kosáritthon:____________húzódzkodáskipróbáltam azt a módszert, amit Lakatos Péternél láttam: egy kötélre súlyt kötöttem, azt akasztottam a…..
itt az első adag. csirkemellet felvágod ízlés szerint összekevered a magliszteket, amilyet találsz (lenmagliszt, szezámmagliszt, zabliszt, meg minden egyéb egészséges hülyeség, ami épp van otthon) - meg bele a fűszer, ízlés szerint, só, bors, satöbbi. én most…..
Az Anonymous hackercsoport szerint Amy Lee, az Evanescence énekesnője és a menedzsere meggátolt egy fórumozót abban, hogy a zenekar egyik rajongói honlapján található pedofil tartalmak miatt feljelentést tegyen a rendőrségen. A szervezet új akciót indított a pedofilok és…..
Chapell 2012.09.06 15:30:40
@Joodyyy: Ugyan miért kéne az énekesnő teljes nevét használni? Lady Gaga helyett is Stefani Joanne Angelina Germanotta legyen mindenhol?
világevő Mit eszik egy szumós? 2012.09.04 18:52:37
Mára azért mindenki látott már nagydarab, szőrtelen japcsikat pelenkában lökdösődni hosszas készülődés után, úgyhogy a sport lényegére nem térnék ki, de nekem óriási meglepetés volt, amikor Tokióban elmentem szumót nézni, hogy mennyire izgalmas és sokrétű sportágról van…..
Nem egészen világos mit hallucinált a soproni Humanic személyzete, akik feljelentették a rendőrségen naiv ügyfél rendszámát, amikor azt hitték, hogy lopás történt. Mint kiderült, lopás nem történt, de a rendőrök addigra már naiv ügyfél anyjánál jártak: UPDATE: Apróbb…..
Chapell 2012.09.03 16:58:20
@atpijkamo: "Gyaní tom, itt meg int csak a tört énet felét hall ottuk." Pontosan. A poszt toló valójában ellopott egy vagon cipőt a boltból, csak meg van sértődve.