Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KEhelyKE

205 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. A vásárlás nem oldd meg semmit, csak a pénzt viszi el!2. A legtöbb férfi utálja a csiricsáré műkörmöket, ha mégis azt mondja, hogy szép az csak azért van mert le akar feküdni veled!3. Elégedj meg azzal a 4kg ajándékkal amit kapsz,és ne kérdezd meg:"Csokit nem…..
Minden Mindennel Összefügg! \o/ 2009.04.25 19:29:35
Régen kaptam már ilyen történetet ismerőstől. Szeretem az ilyen sztorikat. Szeretek azon gondolkozni, vajon hogy lehet valaki ennyire sötét. Itt most egy hülye picsa a főszereplő, de ez nem azt jelenti, hogy a nők hülyék. Éppenséggel férfiak is tudnak ilyenek lenni. Az emberi…..
Mindenki ismeri Garfieldet. A világ leglustább macskája. Hozzám képest Garfield egy ugribugri nyuszi (zájcsik pávágájcsik).Itt van egy hihető lehetőség, hogy megosszam elméleteim teljesen bátran, én meg lusta vagyok gépelni. Hihetetlen.Beszélgettem egy ismerősömmel, aki azt…..
Mindenki a válságról beszél. Mintha most kezdődött volna. Az átlagember élete már régóta válságban van szerintem. A gazdagok csak gazdagabbak lesznek, a szegények pedig egyre szegényebbek. Persze a gazdagok hajlamosak elfelejtni, hogy a vagyonukat hogyan is szerezték. Remélem…..
KEhelyKE 2009.03.19 17:32:05
@Nonoo: talán rosszul fogalmaztam! a lényeg a beszédhiba, és hogy senki nem vette észre, így kell hallanom egész nap, és ráadásul milliókba került....
Annak idején, még középiskolás koromban, volt egy kedves fizikatanárom. Valójában kettő kedves fizikatanárom volt, de most az egyikről lesz szó! Valójában töb szó lesz róla :)Tehát fizikaórán figyelünk, és a Tanárnő magyarázza az éppen aktuális tananyagot. Nem egyszerű…..
Minden Mindennel Összefügg! vazz 2009.03.01 16:31:58
Sziasztok!Nem hittem volna, hogy valaha újra sikerül postolnom. Eddig sokszor meséltem már arról, hogy mennyi hülység van. ost azt mesélem el, hogy én milyen hülye vagyok.Szóval az van, hogy legutóbb ugye 2008. szeptemberében írtam. Azért, mert nem tudta belépni az admin felületre.…..
Vastagbőr 1 évesek lettünk 2008.09.21 14:56:00
Perce, órára pontosan 1 évvel ezelőtt eric kipróbálta a blogmotort egy próba-bejegyzéssel, és ezzel megszületett a Vastagbőr blog. Nem semmi egy év volt, az biztos ... Sok energiát és sok-sok órát fektettünk bele a blogba, a szabadidőnkből és a munkaidőnkből (eric csak a…..
Minden Mindennel Összefügg! Blog 2008.09.21 16:35:42
Egyik éjjel rájöttem, hogy van egy csomó szabadidőm. Mint tudjuk XXI. századi betegség az unalom. Érdekes paradoxon nem? Annyi mindent lehet pedig csinálni, sokszor nincs időnk semmire, aztán mások meg unatkozunk. Hogy lehet ez?Szóval unatkoztam. Lehet, hog az unalom nem is a legjobb…..
Részlet egy körzeti megbízott hétvégi jelentéséből "Hétvégi pihenőnapom boldog relaxációjának közepén dudálás szakított el kerti lazsálós székem és a söröm mellől. A kapumban egy ci... Szóval egy Győzike-féle mutálódott emberszerű parazitoid egyed állt egy…..
Minden Mindennel Összefügg! VS 2008.08.22 18:04:25
1. A sör mindig nedves. A puncinál ehhez fáradni kell.Egy pont a SÖRNEK2. A meleg sör íze borzalmas.Egy pont a PUNCINAK3. De a hideg sör fenséges!Egy pont a SÖRNEK4. Ha belenyalsz a sörödbe és szőrszál megy a fogad közé, könnyen elhányhatod magad.Egy pont a PUNCINAK5. Ha sörtől…..
Sok pasi panaszkodik, hogy egy nőt bizony igen nehéz megérteni, és még nehezebb, boldoggá tenni. Sosem tudják mikor mondanak, csinálnak jót, vagy rosszat. Mivel váltanak ki éppen egy bájos mosolyt, vagy gyülekezo viharfelhőket barátnőjük arcán. Pedig a válasz egyszeru. Csak…..
Azoknak akik a "tiszta sport" illuziójában éltek ... idág. A zona.hu-n olvasható a Der Spiegel interjúja Angel Herediával, a sztárok 33 éves doppingdílerével. Olyan döbbenetes az egész, hogy igazából szavakat sem találok. Ki is kapcsoltam az olimpiai közvetítést. Mi…..
"Az adatok alapján a franciák májusban több, mint 13,5 millió filmet töltöttek le illegálisan az internetről, miközben az országos filmközpont 12,2 millió mozijegy eladását rögzítette az adott hónapban. A jelenség "veszélybe sodorhatja a film- és audiovizuális…..
AZ EREDETI VERZIÓ: A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a kemény télre. A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem…..
Meg kell hagyni, a régi időket idéző állampárti kommunikációban még mindig verhetetlenek vagyunk. A 2 tonnás óriásbombáról van szó, ami előbb 1 tonnás lett, majd nem amerikai, hanem német. Miután megvizsgálták (!) és  kiemelték, azt mondták, hogy a világháború…..
És még alagútban is! Pedig se hegy, se völgy! Bevezetésként csodáljuk meg a kőröshegyi völgyhidat, az M7-es autópálya ragyogó ékkövét: A 88 méter magas völgyhíd 41,5 milliárdba került, és amelyről Tóta W.-től kezdve az Állami Számvevőszékig elég sokan megírták, hogy…..
Manapság mindenhonnan azt hallani, hogy így, meg úgy az üzemanyagárak. Milyen érdekes. Az az érdekes, hogy bármennyibe is kerül, a közlekedési szokásokon egyáltalánnem változtat. Legalábbis nem látványosan.Főleg kis hazánkban lehetne arra számítani, hogy csökken a forgalom…..
Magyarországon nehéz boldogulni! Ezzel a közhelynek számító felütéssel valószínűleg mindenki egyetért. Nehéz a diáknak, aki az egyetemi tanulmányai után, többszázezres diákhitel tartozással döbben rá, hogy nem kapkodnak érte a munkaadók. Nehéz a kisvállalkozónak, aki a…..
Azt sosem értettem, hogy ha valaki szép és modellkedik, akkor miért kell egyből a "médiában" állást keresni neki? Attól, hogy végig tud menni a kifutón segget riszálva és csábosan pislogva, még nem biztos, hogy tud a kamera előtt egy adást levezetni, vagy kérdezni…..
Most, 42 évesen kell rájönnöm, hogy mekkora barom voltam annak idején általános iskolában, amiért nem figyeltem jobban a zeneórákon.Hiába tanultam négy évig hegedülni akkoriban, hiába volt a furulya pár évig kötelező, nem sok maradt benne. Talán azért, mert kötelező volt?Nem…..
Nem vagyok teljesen biztos e poszt létjogosultságában, de úgy voltam vele, hogy ha Rozsomák is melegpornózhatott akkor ez a három magyar kölök miért ne. Bár a belem kifordul tőlük na.Szóval anno volt egy büszke anyuka aki 89 február 26-.án három fiú ikernek adott életet. Én…..
KEhelyKE 2008.07.31 11:29:28
Sziasztok! senki ne higgye, hogy abbahagytam a hülyeségeim gyártását...! Most, így a nyári időszakban mindenki lazít, meg nyaral, meg megy mindenhova úgyis - már aki teheti. Remélem sokan vagytok ezzel így :)Időnként jelentkezem, akit érdekelnek a dolgok, úgyis hasznalja az RSS-t,…..
Először is tessék megtekinteni ezt a linket: www.nicolausfilm.sk/videoTrojuholnik.htmlVicces? Igen. Szeretném hozzáteni hamar, hogy nyilván vannak olyan tesze-tosza pasik (is), akiknek gondot okozna azt a kurva elakadásjelzőt megfelelően kihelyezni. Mondjuk egy férfinek nincsen tartalék…..