Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pamerdr

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tanácsadás   Gyakran előfordul, hogy jogi problémába ütközünk, de nem tudjuk eldönteni, hogy szükségünk van-e ügyvédi segítségre, érdemes-e ezzel a kérdéssel felkeresni egy ügyvédi irodát, vagy e nélkül is megoldható a probléma. Sok időt és pénzt takarít meg, ha előbb informálódik az adott…..
Tisztelt Látogató!   Információra van szüksége, de nem tudja kitől kaphat kérdéseire…..
El szeretné adni ingatlanát? A sikeres ingatlan értékesítés titka! Tisztelt Ingatlan tulajdonos! Sok oka lehet annak, hogy meg akar válni az otthonától. Természetesen nem mindig a kényszer az, amely inspirál ilyenkor bennünket. Hiszen az élet természetes rendje,…..
Ne Ön legyen a forint gyengülésének a vesztese!      Időben cselekedjen!             Tisztelt Ingatlan Tulajdonos!   Sajnos, a jelenlegi hírek nem kedveznek azok számára, akik deviza alapú lakáshitelt vettek…..
Hogyan szabaduljunk meg láncainktól!         Levegyük a lakatot?           Tisztelt Ingatlan Tulajdonos!   Amennyiben ingatlan tulajdonnal rendelkezik bizonyára került már olyan helyzetbe, hogy éppen az ingatlan tulajdon…..
  Hogyan érdemes ingatlant eladni,     hogy ne kelljen sok pénzt kifizetni?         Tisztelt Olvasó!   Bizonyára Ön is ismeri azt az érzést, hogy de jó lenne új lakásba költözni. Mindenki életében van egy olyan pillanat, amikor…..
Eladná ingatlanát? Egy tanulságos történet!    Érdemes  minden lehetséges információt beszerezni!       ESETTANULMÁNY   Alig akartam elhinni a történetet, amikor ügyfelem felkeresett és elmesélte! Az történt ugyanis, hogy…..
Eladná ingatlanát, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá?       Keressük meg együtt a választ!   Elmesélek egy történetet!   Egy ügyfelem megunta a környezetet, ahol élt és elhatározta  szebb környékre költözik. Először…..