Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blue moon

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog A jó masszázs fáj? 2012.10.04 11:05:23
Régóta olvasója vagyok a blognak, jól szoktam szórakozni a bejegyzéseken és a kommenteken is. Jómagam még csak néhányszor vettem igénybe masszázs szolgáltatást, és maradtam az egészségügyi vonalon, erotikus szolgáltatónál még nem jártam.   „Tollat” azért ragadtam,…..
blue moon 2012.10.04 13:51:56
Rég jártam erre. Meglepve látom, hogy végre valódi masszázsról szóló poszt került ki. Van is értelme hozzászólnom.
2004 óta járok gyógymasszőrhöz. Nem vagyok idős, se beteg. Mégis járok, mert hasznos.
Pasi vagyok, a masszőr is az. Meggyőződésem, hogy az ilyen masszázshoz erő kell. Nem is kevés.
Rengeteget segít. Helyreteszi, oldja a városi életmód (a kelleténél több ülőmunka, rossz testtartás) miatt rendszeresen felhalmozódó meszesedést, ami elnyomja az idegeket.
Igen, fáj. Van amikor kicsit, van amikor komolyabban. De összességében nem vészes és utána kellemesen érzem magam. Teljes testmasszázst szoktam kapni. Kb. 90 perc. A hátra megy el a legtöbb idő, azért, mert az dolgozik a legtöbbet a mindennapokban.

Gondolom a gyógymasszázson belül is van több irányzat. Ha jól tudom, az enyém a svédmasszázshoz hasonlít leginkább.
A masszőr profi. Jobban ért a test anatómiájához, mint egy általános orvos. Mindig tudja, hogy mit mennyire kell nyomkodni, csavarni (a két kart a lapockákhoz hátra felhúzni, a lábakat visszahajtani, stb.). A végén annak megfelelő olajjal ken be, amilyen fokú mészoldásra van szükség.
Szólni nem szoktam, hogy fáj, ezt úgyis látja és hallja. :-)

A feleségem is jár hozzá. Ő az első alkalmakkor kék-zöld foltokkal jött haza, aztán hozzászokott és már nem vészes számára sem.
Alanyi jogon kéne biztosítani a magyar lakosságnak az ilyesmit - jó, tudom, hogy ilyen nem lehetséges. Ugyanakkor műtétek előzhetőek meg, kellemesebbé teszi a mindennapokat, egy egészségesebb öregkort alapozhatunk meg vele.

Gondolom a cirógatós masszázsnak is van értelme olyanok számára, akiket nincs ki cirógasson otthon. A párok többsége ezt házon belül meg tudja oldani, de a gyógymasszázshoz szakember kell, aki tudja, hogy mit, milyen erővel kell csinálni.
Úgy tűnik, mostanra a kormányfő is belátta, hogy tarthatatlanná vált Schmitt Pál köztársasági elnök helyzete. Hiába teljesítette maradéktalanul az elvárásokat - azaz írt alá mindent - a törvényalkotás motorja, a nemzetközi színtéren is óriási felháborodást keltő…..
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
blue moon 2011.12.25 09:40:47
"@PiperPerabo: De azért tegnap is csak volt karácsony, nem?"
Persze, de a tegnapot szentestének hívjuk. A mai az első nap, holnap a második.
Természetesen nem kötözködésként írtam. Értem én is, hogy az index a mai napot értette alatta.
(Képtelen* képzelgések képekről: A müncheni Kunsthalle Die Entdeckung des Menschen: Das deutsche Porträt um 1500 c. kiállítása kapcsán)* ~ egyszerű - Kinyik Anita      Fejébe húzza sapkáját, aztán rövid úton le is veszi. Tavaszias télelő,…..
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
Előző cikkünkben azt vizsgáltuk meg, mi történik akkor, ha egy családi házban a hagyományos izzókat lecseréljük kompakt fénycsövekre. Most kielemezzük, hogy ugyanebben a családi házban, ugyanolyan feltételek mellett mi történik, ha LED-es világítótestekre váltjuk a…..
blue moon 2011.11.03 22:36:31
Jó és hasznos cikk.
Ugyanakkor fenntartásaim vannak.

Akinek van egy órája, nézze meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=D0oxtvpn1ow
"A villanykörte összeesküvés". Nem csak a villanykörtéről szól - csupán azzal kezdődött. Ezért innen a név. Szomorú, hogy mindössze 700 megtekintés díszeleg mellette. Látszik, hogy a népet mennyire lehet terelni.

Mindegy.

De ezek után kicsit kétkedem a "jóságos" gyártókban, hogy vajon amit ráírnak a dobozra, az tényleg a maximálisan kihozható élettartam volt? Vagy kockás papíron dőlt el, hogy mennyit engednek nekünk világítani vele?

Ezen kívül: Tudnál-e infót adni arról, mennyire környezetszennyező ezeknek a ledes égőknek az előállítása? Mert a kompaktoknál már megbukott a mutatvány. Itt kíváncsi vagyok, mi lesz.

Valamint: Ha én lecserélem a sokat fogyasztó égőimet elhanyagolható fogyasztásúakra, nem veszem-e fel azt a szokást, hogy akkor sokkal-sokkal többet fogom égetni őket?

Várom, hogy olcsóbbak legyenek és akkor váltok. De addig használom a kamrában felhalmozott 100-as körtéket - csak akkor égetve, amikor kell.
Mit köszönhet a világ a magyaroknak? A szódavizet és a dinamót, a golyóstollat és a Rubik Kockát,  a helikoptert és a biztonsági gyufát. És vajon mit köszönhetünk a hollandoknak? Nem kevesebbet, mint magát a Facebook-ot. Ez volt alapkoncepciója a Holland Tengerészeti Múzeum…..
Azt mindannyian tudtuk, hogy egyszer eljön majd a pillanat, amikor már nem is kell hús-vér partner a szexhez (illetve van, akinek már eljött), ám azt sohasem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar megérkezik az első megoldás, ami az érintőképernyő használatával nyújta ezt az élményt.…..
Hétvégén villámlátogatást tett Budapesten Steve Wozniak, az Apple egyik alapítója, akinek Twitter-üzeneteiből és foursquare-es becsekkolásaiból lehetett látni, merre nézett körül nálunk.Fent látható a teljes twitteres tevékenysége, ezek szerint pénteken megérkezett…..
Novak Djokovics feladta a 2011-es wimbledoni tenisztornát, mert kutyája, Pierre elpusztult. Mint arról az Index is beszámolt, Novak Djokovics kutyáját, Pierre-t, többszöri kérvényezés ellenére sem engedték be az All England Court versenyközpontba. „Ez az egész az én hibám,…..
Kezdjük azzal, hogy talán az egész sztori csak a Hidden nevű lopásgátló programot gyártó szoftvercég műve, és így próbáltak meg hírverést csinálni az alkalmazásnak. De: egyelőre nincs olyan információ a kezünkben, ami alapján ilyesmire kéne gyanakodnunk, csak az általános…..
  Az alábbi time-lapse videó a bostoni Logan Airport forgalmát mutatja be. Az eredeti felvétel 70 perces, ezt sűrítették össze ebbe a látványos két és fél perces videóba. ..
Továbbra sem egyértelmű, milyen vonalak mentén szeretné a kormány betiltani, illetve engedélyezni a magyarországi egyházakat. A Fővárosi Bíróság mellé egy közeli büfét, illetve egy szakértői grémiumot hozna létre a kormány. Utóbbi testület, világos irányelvek mentén…..
blue moon 2011.04.06 14:36:17
@énisfélek: Bizony-bizony. Jó meglátás.
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
Vigyázz, okoskodás következik. Tegnap este arról beszélgettünk C-vel, hogy hülyét kapunk az ősanyáktól és azoktól, akiknek életük értelme a gyerekszülés. Mert szerintünk ennél sokkal fontosabb az, hogy becsülettel felneveljük. Az pedig nem megy úgy, ha mindent neki rendelünk…..
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
Kedves Praxis olvasók!   Reméltem, hogy nem kerülök olyan helyzetbe, hogy a blogba kelljen levelet küldenem, sajnos eljött az a pillanat, amikor nincs más választásom. Neveket nem fogok írni, mert nem az a célom, hogy bárkit is megleckéztessek, csak szeretném kiadni magamból a…..
Éjszakai landolás Los Angeles Nemzetközi Repülőterén a pilótafülkéből nézve. ..
blue moon 2011.02.07 09:49:26
@okostojgli: :-)
Mivel lány vagyok, így nincs asszonypajti. :-)

Imádom az MS Flight Sim sorozatot. Ezért gondoltam, hogy egy real-time talán nagyobb élmény. Persze nem mindenkinek.
Viszont zenei aláfestéssel egész jó ez is.
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..