Regisztráció Blogot indítok
Adatok
durita

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén nem sok hiányzott, hogy az erősebb csapat eljusson a két számjegyig. Az előző szezonban az akkor finalista Újpesti TE komoly ellenállást bírt kifejteni a magyar EBEL-gárdával szemben, egy mérkőzést nyertek is a lila-fehérek, ráadásul…..
Nagyon nagy volt a különbség ma este a két csapat között az OB I. döntőjének első mérkőzésén. A hazaiakon látszott, hogy két kemény csatán vannak túl az elmúlt két napon, a vendégeken pedig az, hogy nem becsülik le az ellenfelet. Már 35 másodperc elteltével gólt…..
durita 2010.03.20 09:59:16
lusta vagyok elolvasni mindegyik kommentet, de van néhány dolog, ami felmerült bennem az elmúlt napok adok-kapok-jában!
Ad.1. jogos, hogy sokan nehezményezik, a Volán tulajdonképpen úgy indult az - egyébként a magyar hokinak rendkívül hasznos - EBEL-ben, hogy ha a 8 között kiesik, jöhet az OB1-be, ha tovább megy, akkor számára nem érdekes a magyar bajnokság! Ez azért kicsit gáz!
Ad.2. a válogatott szempontjából jó, hogy továbbra is játékban maradtak a válogatott gerincét nem érdemtelenül adó Volán játékosai! Ad.3. ha annyira a magyar játékosok érdekét szolgálja, hogy bekapcsolodtak az OB1-be, miért nem játszanak a légiósok nélkül, akik száma 5+1!!! Ami úgye pont egy minőségi sor!!!
Ad.4. ez utóbbi felvetésem pedig a légiósokkal szemben lenne inkorrekt dolog, végig nyomták az idényt és pont a lényegről maradnának le!
Ad.5. egy olyan csapatot összeereszteni egy a magyar válogatottnál jelenleg erősebb Volánnal, mely előtte való 2 nap 2 tétmeccset játszott, pedig kivégzés volt és a játékosok önmagukba vetett hitének lenullázása!!! Ezzel nem szolgálják a játékosok mentális, fizikai fejlődését, a nagyobb sérülésveszélyről nem is beszélve!
Nem lehetett könnyű ebben a kérdésben jó döntést hozni, nem véletlenül szurkolt fél Újváros a Volán minnél hosszabb EBEL meneteléséért! Az ismeretségeken, barátságokon túl! Nem egyszerű újvárosiként szurkolni a DAB-nak, miközben a Volánban barátok játszanak, de talán valóban van igazság abban, a bajnok a legjobb csapat legyen, ez pedig jelenleg, sajna kétség sem férhet hozzá, a Volán!
Ui: azért a Volán EBEL szereplése kicsit felemás számomra, kíváncsi lettem volna, mire jutottunk volna, ha a szlovén csapatoknál nem fogy el a pénz!
Ui2: van sok minden, amit azért a Volán szurkerek nem tudnak az itteni állapotokról, pl. mikor itt jó csapat volt és lett volna érdeklődő, a Dunaferr nem engedte, hogy beszálljon, vagy hogy a Dunaferr jelenleg szó szerint a túléléséért küzd és mert csönd van, attól még nagyon nem túl rózsás a helyzet, stb...