Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vic_

98 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Motiváció: 7Feladat: Nyomj 25-19-19-15- min 25 fekvőtámaszt Az előző edzésnap után, bátran vágtam bele a maiba, ugyanis tudtam, hogy a 90 másodperces pihenővel, egészen könnyű lesz. Így is volt, az utolsó szintig minden ment a maga útján, az utolsó 10-hez viszont már össze…..
Ez a mai a legutóbbi ismétlése lesz, mert azt elbuktam legutóbb. Motiváció: 8 - Kimaradt a szerda edzés, mert inkább elmentem focizni, de most már újult erővel...Feladat: Nyomj 25-17-17-15- min 25 fekvőtámaszt.Nem akarom bő lére ereszteni a mait, sikerült!! Igaz a végén csak az…..
Motiváció: 7 - volt kedvem, naFeladat: Nyomj 25-17-17-15- min 25 fekvőtámaszt. Na, innentől kezdődik a móka igazán, a harmadik hét már bekeményít. Csak viszonyításképp, 1 héttel ezelőtt 50 fekvőtámaszt kellett nyomni, most pedig már 99-et kellene. Tegye fel a kezét aki egy…..
Motiváció: 6 - Nem sok kedvem volt, és még focira is kell menni. Pénteken. Este 9-kor. Remek.Feladat: Nyomj 15-15-12-12- min 15 fekvőtámaszt, 2 perces szünetekkel Az első 15 elég rozsdásan és nehezen ment. Majd a maradék 4 kört simán hoztam. Az utolsó szinten a 30-at lőttem be…..
Motiváció: 6 - Fáradt voltam az előző napi tollas meccs miattFeladat: Nyomj 16-13-11-11-min 15  fekvőtámaszt, 90 másodperces szünetekkel. A fentebb említett meccs miatt, fájt mindenem, így kissé félve vágtam neki a mai napnak. Ez a félelem, már az ötödik fekvőtámasz…..
Motiváció: 7 - csökkent, hétfő volt és még kába voltam a hétvége utánFeladat: Nyomj 12-12-9-7-min 10 fekvőtámaszt 60 másodperces szünetekkel A hetek első edzésnapjainak nehézsége hogy csak 1 percet pihenhetsz a szintek közt. Én meg mindig is a hosszabb, lazább dolgokat…..
Most már biztos: Az első hét, pusztán arra van, hogy felnyomja a motivációdat, mint buzgó NERtárs a kocsma félhomályában merengő egyetemistát: Motiváció: 9 Feladat: Nyomj 15-13-10-10-min 15 fekvőtámaszt, 2 perces szünetekkel Péntek van, a motivációm az egekben, még tart a…..
Motiváció 8/10 Feladat: Nyomj 12-12-10-10-min10 fekvőtámaszt, 90 másodperces szünetekkel   Úgy gondoltam, mivel szerda van, és nagyképű vagyok, a második nappal kezdek. Nem kéne, hogy problémát okozzon - mondtam magamnak és kivételesen igazam lett, simán ment. Ennyi…..
Motiváció: 8/10 - még az elején vagyok, tele lelkesedésselFeladat: Nyomj annyi fekvőt, amennyit csak bírsz!  A program felméréssel kezdődik, elég egyszerű, nyomj annyi fekvőt amennyit csak bírsz.   Így első nekifutásra 23-at sikerült csinálnom, mielőtt győzött a "na most…..
Üdv, Ez lesz az én kis edzésnaplóm, avagy itt tervezem megörökíteni hogy hogyan sikerült (vagy nem) a 100 fekvőtámasz program. Mi is ez a program? Röviden: http://100fekvotamasz.hu/ Hosszabban: Egy edzésterv, azzal az ígérettel, hogy 6 hét alatt képes leszel lenyomni 100…..
A Japán mikulásképzőn felbuzdulva, körbekérdezdtem a kollégákat, hogy mit kérdeznének a Mikulástól ha lehetne egy kérdésük. Íme a válaszok, vagyis a kérdések: - Mit csinál az év többi 364 napján?  - Hol van a pónilovam?! - Miért kellett a pénzt bevezetni? - Miert…..
A hosszú száraz évszak végén, az irodisták szokásos reggeli rituáléjukhoz készülődtek. Visszatértek az éjszakai nyugvóhelyükről és most a véres, dühöngő istenhez, a Kávéistenhez könyörögnek. Még nem tudják mekkora megpróbáltatások várnak rájuk.   Furcsa,…..
A 2 hetes lengyel út a végéhez ért. Összességében jól éreztem magam, szerintem Varsó egy szerethető város, ami állandóan épül, változik. A kis időkapszulák pedig 10 év múlva már nem lesznek itt, beépítik azokat a modern Európával. Szerencsésnek érzem magam, hogy itt…..
- Az lehet, de Varsó az üzleti főváros - mondta egy lengyel kolléga, miután Krakkót kulturális fővárosként említettem neki.Varsó tényleg nem egy tipikusan szép város. Miután '44-ben porig rombolták (a háború után mindössze 1000 lakosa maradt) az egészet újrahúzták, így nem…..
De nem úgy mint a kőbányai.  A Żywiec (ejtsd: zsiviec) egy kicsit a miénk is. Na persze csak annyira, mint ahogy egy angol érez mondjuk New York utcái sétálva - "Hehe, used to be ours."A Krakkótól nem messzi Zywiec településen már több mint 150 éve főzik eme…..
Ha külföldön van az ember, úton-útfélen összehasonlít. Épületeket, utcákat, városokat, mentalitást és bizony tömegközlekedést is.Varsónak 1,7 millió lakosa van, pont annyi mint Budapestnek. Agglomerációval előbbi 2,6 millió, utóbbi 3,2 millió ember gyűjtőhelye. Mivel…..
A Kasztelan sör az Okocim csoport tagja, amit a gonosz imperialista Carlsberg még 2004-ben felvásárolt. Annyira nem lehetett rossz üzlet egyik félnek sem, mert a doboz szerint nyert valamilyen nagyon díjat a sör ebben az évben.A Kasztelan szó jelentése egyébként a vár urára, vagy…..
Vic_ 2011.05.31 23:21:06
@thepret: Nem rossz, tényleg, de hiányolok belőle valamit. Egyébként el tudok képzelni ezzel egy görbe péntek estét. :)
Sikeresen megérkeztünk, íme hát egy jóffej videó a lengyel gazdaságról:    Holnap megírom az első nap élményeit!..
"Az európai fővárosok közül Varsó nem szépségével, régiségével vagy méreteivel tűnik ki, hanem elpusztíthatatlanságával." -írja a wiki. És valóban, a város túlélt rengetetg csatát, ostromot és mészárlást, de csakúgy mint a lengyel nemzet, mindig…..
Mert WC-papírt minden nyelven tudni kell kérni. Most csak néhány érdekes dolgot (khm, fun factet) szeretnék megosztani veletek Lengyelországról: - Néhány lengyel sör akár 10 százalékos is lehet. (Vodkán edződnek, na) - Az ország tényleg Európa szívében fekszik. Na persze így…..
 Mert sört kérni bármilyen nyelven tudni kellMajd' 2 év után indul úja ez az utazgatós blog és meg kell mondanom nagyon örülök neki. No nem ennek a hosszú szünetnek, hanem hogy újra lesz miről írnom.A cél ezúttal Lengyelország, azon belül is Varsó lesz.Ahogy az előzőekben…..
Na halló. Jóregglet, jószurkolást meg ilyenek. Nem terveztem hogy írok amíg nem lesz meg az új kinézet, de rájöttem amikor megírtam fejben a bevezetőt az új kinézethez, hogy sokkal jobban hangzana 2011-el ami majd írni akarok, ezért azt a szomorú tényt kell közölnöm, hogy…..
Vic_ 2010.12.08 07:07:46
Lassacskán vége a válságnak, meg hát forradalmi időket élünk, így folytatjuk sorozatunkat, melyben kiutat kínálunk mindenkinek, akiben van egy kis vállalkozó szellem! A vállalkozásokat súlytó adóktól meg ne féljetek, azt majd mi elintézzük! Lássuk tehát a 4.000.000 $-os…..
Vic_ 2010.11.07 14:02:38
@Dharma Intézet: Hehe, fogyó eszközök lennének a pizzafutérok :)
Vic_ 2010.11.09 06:22:53
w Magyar Gyermek III. 2010.10.22 07:45:38
1956, nyugdíjbalhé, alkotmányozás. Gyerekeknek. ..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Vic_ 2010.09.10 14:14:33