Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endlessRicsi

39 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Országos rekord a Töröcskei tóból kifogott harcsa.  A harcsa 113 kilós és 230 centi hosszú volt. Elejtője Kovács Gábor küsz ívásra lett figyelmes egy bokorban, arra dobta rá a kukaccsokor csaliját.  Mindössze negyed óra fárasztás után ki is emelte a rekord…..
Vezetékes netet szeretnék bekötni. UPC és T-Home különböző okoknál fogva nem jöhet számításba. Úgyhogy gondoltam, megkérdezem Twitteren, hogy kinek mi a tapasztalata alternatív szolgáltatókkal.A szempontok: a XII. kerületben legyen elérhető a szolgáltatás. Viszonylag…..
Úgy tudni, Al Capone maffiafőnökre annak idején nem tudtak rábizonyítani egyetlen gyilkosságot sem. Azonban egy idő után mégis sikerült a hétpróbás gazembert börtönbe csukatni, mégpedig adócsalás miatt. Megértem én, hogy a Kuruc.info szabadon gyalázhat, sértegethet,…..
Szálka Hullám 2009.04.02 21:09:00
Ha horgászok beszélgetnek, akkor a halak és a vizek mellett szinte mindig előjön a vizek kirablása is. Nemcsak a "hagyományos" horgász-halász érdekellentétről beszélek. Az orvhalászat, orvhorgászat az, ami ma már a természetes vizeken magától értetődő jelenség. Az,…..
A magyar törvények illetve a kialakult gyakorlat gyalázatos állapotban lévő élővizeinken szabadrablást tesz lehetővé a halászati jog gyakorlóinak. A jogokhoz fillérekért - nem túl átlátható rendszerben, valós verseny nélkül - hozzájutott halászati cégek tevékenységét…..
Szálka Víz 2009.03.11 09:00:00
VilágnapraPhotofile.ru..
endlessRicsi 2009.03.12 21:21:46
Sziasztok. Ismételten egy évvel öregebbek lettünk. Sok minden történt velünk 2008-ban: tavasszal stúdióztunk, majd nyáron elbúcsúztunk a női énekes felállástól, majd egy rövid sampleres kitérő után maradtunk négyen kanok, koncerteztünk kicsi és még kisebb helyeken is, újra…..
Elkészült a vakondemberes metál hazai képviselőinek új anyaga, az "Invasion of the Male People", ami egész egyszerűen a ’Mole People-ös tavalyi demójuk újra felvett (azaz női ének nélküli) verziója.A felvétel és a keverés/master is a Wackoros Miki által…..
Kellemes Ünnepeket, jó pihenést.  ui.: Rossz hír, hogy sajna 27-én nem bukkanunk fel Ráckevén, de menjetek el mindenképp, mert Wackorék és RKH-ék fergeteges show-t nyomnak. ..
 Az Országos Rendőrfőkapitányság Fejér Megyei Körzeti Kirendeltségének sajtóreferense megerősítette a hírt, miszerint az ország több pontján is felbukkantak azok a feltételehzetően különös kegyetlenséggel meggyilkolt személyek, akik az egyre ismertebbé váló, a média…..
endlessRicsi 2008.12.17 12:06:11
inda.blog.hu/2008/12/15/ismet_a_kommentezesrol

a blog.hu kibaszott mindenkivel
Sziasztok,van egy csomó kedvezményes jegyünk az A38-ra vasárnapra, ahol is a Borsodi Tehetségkutató (amin mi is indulunk) fináléjaként a Blind Myself is koncertet ad.A helyszíni jegyár 1200 Ft, mi 800-ért adjuk!!!Keressetek minket e-mailben vagy itt a blogon.Endless / Ricsi..
November 29 Eger - Egrix: + HellforbreakfestDecember 13 Dunaújváros - Terminál bár: + Wackor + The Morning StarDecember 14 Budapest - A38: Borsodi tehetségkutatóDecember 27 Ráckeve - Stop: + Wackor...további dátumok jönnek, de nem írjuk ki ide mindet, lesz néhány meglepi koncert is,amit…..
Endless - zenekari blog Hírek 2008.11.07 10:45:00
 Sziasztok,új hírek a zenekar háza táján: 1. Tomink is kopaszra vágatta a fejét és fontolgatjuk, hogy feldolgozzunk a Romantikus Erőszak "Fehér hatalom" c. dalát. 2. A próbateremben klipet forgatunk, szombatonként déltől, aki szerepelni akar benne, az…..
endlessRicsi 2008.11.07 17:39:14
Hejj, ezek az Endless-es fiúk már megint milyen kis huncutságot eszeltek ki! Írjátok meg, hogy milyen színű, típusú és méretű pólót-pulcsit-trikót szeretnétek az alábbi mintával, és mi legyártjuk kétezeré'. Kérhettek spec. színkombinációkat is, pl. zöld pólón fekete…..
endlessRicsi 2008.11.07 11:43:29
Minden true death metálos örömvércseppeket (könnyeket mi nem ejtünk) ejt, amikor látja, hogy lassan jön Ősz Apó és megrohasztja a nyarat. A gyerekek korán kelnek, hogy iskolába menjenek hogy átélhessék a munkábamenetel mindennapos gyönyörét. Mit tesz ilyenkor egy jó…..
Helyszín: Pázmánd, Kőbánya. Ez nem egy kocsma neve, ez tényleg egy kőbánya (rokk!). Lesznek őzek, vaddisznók, kélgyók. Sör, bor, és bor. Időpont: Aug. 2. (szombat), 18:00   Nagyobb térképre váltás..
Minden zenekar életében eljön az a perc, amikor a tagok sárga pöttyökkel kikent felsőtesttel fejelik agyon az elöttük áló rozsdás wall-e típusú pusztító robotseregeket. Velünk se történt ez másképp. A mindennapok posványában lépkedünk börtönlázadások és…..
Szevasztok, kedves hívek! Hát sajnos Sándor és József playmatek helyett csak homosexuális nyarat és EB-t hozott nekünk, aminek örülnénk, ha modellcsajok iszapbírkózása menne ahelyett, hogy egy gömb alakú, részeg bőrdíszművesek átal félreformázott kockát rugdosnának havi laza…..
Mivel már sokan kérdezték, hogy mit is jelent az a hülye cím, bár voltak páran, akik nagyjából látták benne a koncepciót, azért leírom ide. Szóval, Invasion of the Mole People, azaz a vakondemberek inváziója. Láttátok azt a dokumentumfilmet, ami a New York alatt húzódó…..
Az invazív vakondok mostmár sugároznak is! Aki a mai napon (május 18.) bekapcsolja a "rádió" nevű jelátalakító készülékét és a Fejér, illetve Veszprém megyében igen népszerű Yo! Rádió 20:00-kor kezdődő "Nitro" című rockerműsorába belehallgat, az…..
"Mikor Májkül érzékien kitépte a sárgarépát a hátsókertből, nem számítótt arra hogy a földből torzított gitárok hangja töri meg a kert csendjét. Fülét a földre tapasztotta és türelmesen várt... Ekkor vakondok ezrei tépték át a hártyavastagságú talajréteget és…..
Mindjárt itt a Húsvét, amit mi azzal töltünk, hogy a tengerparton stúdió mélyén izzadunk. Most elárulunk pár titkot erről.Pár hete Ricsink feldobolta a feldobolnivalókat Jayánál a csepeli Audioplanet-ben.Ezután pár hetet pihentettük a témákat, hogy jól összeérjenek, és most…..