Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bartrender

15 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén bevallom, már régóta szemezgettem néhány jól ismert gyártó előre megírt programmal forgalmazott ECU-jaival (Engine Control Unit: Motorvezérlő Egység, ejtsd:eku) a nemzetközi aukciós oldalakon. Mivel –mint megannyi korabeli japán sportautó– a saját Celica…..
Bartrender 2011.03.17 16:46:17
@kurucz22: A GT Four is jó kezekben van... ;-)
Bartrender 2011.03.18 11:56:06
@Szkotti: teljesen igazad van, de azért írtam inkább "magyarosan" mert így került be itthon a köztudatba. Aki meg angolul beszél róla az ismeri az angol "éjbíszít" is ;-)
Bartrender 2013.01.07 20:46:55
@Tavarnai Gergely: A fenti kommentlők között megtalálod Rolandot is. Szerintem dobj neki egy üzenetet és egyeztessetek ;)
Gyakorlatilag 1 hete a csapból is Michelisz Norbi és a Zengő csapat sikere folyik, ami jó! Olyan ritkán van lehetőségünk hazai sikereket ünnepelni, hogy ebben most rendesen meg kell hemperegnünk és reménykedjünk, hogy ez csak a kezdet…   Ott voltunk, átéltük…..
 Miért akarhat egy Hondás egy Evo IX helyett egy 1.6-os benzines Fordot?  1. válasz: Teljesen hülye.2. válasz: Nagyon egyszerű, a Ford lényegesen olcsóbb!!!3. válasz: Teljesen hülye, a Ford olcsóbb, és akar valami olyat, amit még maga a gyár sem csinált és van olyan…..
Bartrender 2011.12.24 14:54:27
@RST: Gratula! Most már pályán is kellene néha látnunk ezt a szépséget! ;-)
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Bartrender 2011.10.10 00:49:53
Rég elmúltak már azok az idők, amikor nevettünk a szaúdi, bringával driftelő srácon, akkoriban a helyi – menőnek látszani akaró – boyracerek már keményen csinálták azt, ami mára egy fogalommá nőtte ki magát: az arab driftet. Ez már szinte egy sokpontos, kezdődő…..
Bartrender 2011.10.02 22:24:45
@gnme: Ki nem? Vagy igen?
Az írás a tegnapelőtti (aug. 23) hungaroringes nyílt napnak köszönhető, amit többedmagammal sikerült végigkínlódnunk 38 fokban, a betonon állva. Én is belekerültem egy olyan függőségbe, amit nem bírok leküzdeni, persze nem is akarok. Több éve az amatőr autósportok szerelmese…..
Bartrender 2011.08.26 19:22:40
@//VV//: úgy látom van egy kis gondod az olvasással és a poszt értelmezésével...
Miközben ezeket a sorokat olvassák/olvassátok, ha minden jól megy, éppen a saját izzadtságomban fürdőzve próbálom saját határaimat feszegetni a Hungaroringen tartandó vezetéstechnikai tréningünkön, melyet Wéber Gábor tart.Már látszik a kockás zászló, és úgy tűnik,…..
A Wéber Gáborral eltöltött utolsó versenyhétvégénkről SzuTi már beszámolt írásban, ezért most jöjjön az élménybeszámoló videónk is, hogy teljes legyen a kép.Fogadjátok ezt is szeretettel!..
„Ha az El-Alameinnél vívott csata volt a kezdet vége, akkor minden bizonnyal a D-Day, a partraszállás napja volt a vég kezdete.” -mondta Winston Churchill. És mennyire igaza volt, bár Ő a normandiai partraszállásra gondolt, de a saját autóépítési projektem is várhatóan…..
Bartrender 2011.07.24 12:23:34
@Sank: Igazából a Wiseco dugattyúkat és az Eagle hajtókarokat kb annyiért vettem, mintha ugyanezeket gyáriból veszem. Sima utángyártottat biztos nem vettem volna, mert pl a gyári dugattyúk sem bírják túlságosan a kiképzést, nemhogy egy sima utángyártott.
Bartrender 2011.07.24 12:25:18
@Coyote82: Simán lehet ez is. Próbáltam ismert és már bizonyított márkát választani, mivel az USA is tele van kínai gagyi cuccokkal és simán bele lehet nyúlni ha nincs szerencséd...
Az alábbi, angol nyelvű videó, nagyon jól szemlélteti a sokunk által áhított féktárcsák gyártási technológiáját.Azoknak is ajánljuk, akik nem beszélnek angolul! ..
Red Bull Ring-2011.06.04-05A hockenheimi élmények után nem volt kérdés, hogy kimegyünk-e Wéber Gábor soron következő, ausztriai versenyére, hiszen a távolság is csak töredéke, melyet 3 óra alatt abszolváltunk is.Szerencsére a Focust ezúttal egy Audi A4-re cseréltük és vezetnem…..
Joggal merülhet fel a kérdés minden olvasónkban, hogy vajon mit keres egy Hockenheimring-ről szóló élménybeszámoló a tuning blog hasábjain. A válasz csupán annyi, hogy azok a tunerek, akik autóikat-nagyon helyesen, nem utcai jaszkarizásra építik, nagy valószínűséggel…..
Hajnalban megérkeztünk és tele vagyunk rengeteg élménnyel, melyeket képek és videók formájában próbálunk valahogy megosztani veletek, csak egy kis türelmet kérünk...Addig is ízelítőnek néhány fotó és videó a…..
Szép estét mindenkinek! Jelentem, egy hosszú, élményekben gazdag napon vagyunk túl és ami a lényeg, Wéber Gabi idei első futamán a negyedik rajthelyről indulva szerezte meg a második helyet, amihez innen is gratulálunk!A tegnap hajnali érkezésünk után hamar az álmok mezejére…..
De előtte elolvashatjátok azt néhány kérdést, melyeket még indulás előtt sikerült feltennünk Gábornak.Bartrender: A tavalyi Seat Leon Euro Cup bajnoki címe után mindenki titkon abban bízott, hogy történelmet írtok, és 2011-ben Michelisz Norbival együtt, Te is a WTCC-ben…..
Péntek este szedjük a sátorfánkat és elindulunk a Hockenheimringre!Tesszük mindezt azért, hogy a helyszínről számolhassunk be Wéber Gábor idei, első versenyhétvégéjéről és bemutatjuk új versenyautóját is. Titkon reméljük azt is, hogy további csapásmérőket is lencsevégre…..
De erre csak jóval azután jöttem rá, hogy megtörtént a baj. Nem kell semmi tragikusra gondolni, senkinek sem esett baja, de lehetett volna komolyabb probléma is, ha Wéber Gábor nincs résen a kellő pillanatban.Az egész úgy kezdődött, hogy beköszöntött a tavasz. Amikor a csikorgó…..
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
Bartrender 2011.04.12 10:34:04
@GYUSZI BACSl: Tudunk bérversenyautót is biztosítani igény szerint. Van kupás astra, kupás Suzuki, bevállalósaknak Lotus Exige Cup 260 is :)
Bartrender 2011.04.12 11:16:12
@GYUSZI BACSl: Nem szeretném "reklámmal" teleszemetelni a kommenteknek szánt felületet. A poszt szövegében van pár hivatkozás ami kattintás után hozzánk irányítja az érdeklődőket. Ja, és az ezüst celica hátsó lökhárítója is segítség lehet ;-)
Bartrender 2011.04.12 09:07:27
@rush4you: WG idén a német bajnokságban szerepel és Seat Leon-nal fog menni. Az első tesztet fölényesen nyerte! :)
 Magyarország nagyobb autóversenypályáiA helyek, ahol legálisan engedheted tiltásig a géped anélkül, hogy beszólnának.Hungaroring:A Hungaroring versenypálya Budapesttől kevesebb mint 20 kilométerre, az M3-as autópálya mentén található. A versenypálya teljes hossza az 1986-os…..
Bartrender 2011.03.16 09:16:46
TOYOTA MR2 TURBO 300 lóerő Avagy: MIDSHIP RUNABOUT Szabad fordításban ez annyit jelent: 2 üléses, középmotoros szaladgáló autó. Atyaég, mi lehet ez???         Egy barátom (most még nevezhetem annak, mivel nem olvasta az irományomat) 14…..
Bartrender 2011.03.11 12:11:01
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:

Hét közben leginkább a garázsban pihen ;)

Hétvégén és csak szép időben bújik elő. Ez kicsit csökkenti az ilyen jellegű "balesetek" kockázatát :)
Amit könnyen megkaphatsz te is, és rabjává tehet, minél több időt töltesz betegtársaid körében. De ne szaladjunk ennyire előre, mert a végéig (ha van) azért elég hosszú és drága út vezet. Persze kellő önkontrollal mindez egészséges keretek között is tartható.Kezdjük az…..
Bartrender 2011.02.28 19:37:33
@pzs_00: Köszönjük! Igyekezni fogunk!
Csikós nagyon helytálló elmélete szerint az autó- és szerelésszerető ember előbb-utóbb megkapja a maga szaros kenyerét. Ez általában egy olyan autó/motor/traktor/busz, amit imád, szeret, mindamellett végtelen mennyiséget szív vele, káromkodik, szerel, alkatrészezik, hegeszt,…..
Elnézésüket kérem előre is a szavakért, de azt, amin jelenleg utazunk a szakterminológia egyszerűen szopórollerként emlegeti. Felültünk rá lassan három hete és eddig csak dombnak fölfelé hajtottunk. Izadtságunk a szemünkbe folyt, majd ki is mosta gödréből, kollégáink idebent…..
Bartrender 2010.04.14 23:03:21
@ommm: nice! :)
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Bartrender 2010.03.23 22:09:35