Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sky&Sand

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél perc alatt padlóra küldte az Olimpija Ljubljanát a Sapa Fehérvár AV19. Fodor Szabolcs kezdte a gólgyártást a 9. percben, 7 perc múlva emberelőnyből Vas Márton duplázta meg az előnyt. 17:57-nél Benk András agresszív korongszezésének és lendületes elkorcsolyázásának…..
A Pannon Hoki Gála két mérkőzése alapján tovább szűkítette a keretet Ted Sator szövetségi kapitány. Ám az eredetileg tervezett két-három fős csökkenés helyett csak egy csatártól köszöntek el. Mint a szakvezetők elmondták, annyi jó teljesítmény volt a csapatban, hogy…..
Április 20-ig összeállítjuk a koncepciót a következő szezonra, kiderül, Magyarországon versenyzünk-e a továbbiakban, és hogy előre- vagy visszafejlődünk-e – mondta blogunknak Kangyal Balázs, a Vasas Bp. Stars klubmenedzsere. Cikkünkből kiderül az is, a Mol Liga-győztes,…..
A bajnoki döntő második mérkőzésén is sima Fehérvár-győzelem született. Az első meccs lehengerlő fölénye után Székesfehérváron két harmadot döntetlenre hozott a Dab.Docler, de azt kanadai edzője is elismerte, a második harmadban csak keresték a korongot. Igaz, Vas János…..
Sky&Sand 2010.03.22 15:39:58
@pontőő: Azért kérte mert ez volt az első gólja a magyar bajnokságban.
Jégkorong Két Vas műsort ajánl 2010.03.19 17:13:00
Vas János és Vas Márton, a Sapa Fehérvár AV19 válogatott csatárai a Sport Tv kamerái előtt bizonytották be, hogy bemutatkozni nem egyszerű feladat. Ha nehezen is megy, de az OB I. első döntőjét hirdetik a következő beharangozó spotban. ..