Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macsi3

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
Macsi3 2011.05.25 11:38:08
@ninezero: Az Indexen írogatok megjegyzéseket, aide nicken, hasonló a véleményem, mint a kezdő riposztnak. A gyalogosok leszorultak a kocsiútra a Vak B. felőli oldalon, az autók a buszmegállóra is ráállnak, lassan se fel, se leszállni nem lehet a buszokról, ill. várakozásra pedig legfeljebb otthon a szobában van hely.
Úgy tudom, hogy jún. 16-tól lezárják a KÖKI állomást, bizonytalan időre, ami annyit jelent, hogy a Határ úttól lehet közlekedni metróval, ill. lehet, hogy addig a KÖKI-től metrópótló buszokat állítanak be.

Az indexen a topic címe: Kőbánya Kispest metróállomás
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
Menekülttábor FOGJUNK ZSIDÓT! 2010.04.17 08:10:55
Ez lehetne annak az új társasjátéknak a címe, ami az utóbbi hetekben-hónapokban jött divatba. Nem, ezt a játékot nem a Magyar Gárda tagjai játszák egy unalmas éjszakai őrségben. Ez annál sokkal izgalmasabb. Ezt, kérem szépen, a magyar igazságszolgáltatás és a balliberális…..
Ugyan,kérem, ez nem az, aminek hangzik! Nincs ebben sem sör (sajnos), sem puccs. Mégis oly' bájosan bizarr, mint a müncheni névadók akciója, amelynek következményeit máig nyögjük. Steiner Pál, az MSZP universal soldier-je által korábban uralt terrritórium régóta nem…..