Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wrathe CN

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
A 2011-es illetve 2012-es filmes visszatekintőm elbújhat az idei mögött, mert mind a megnézett filmek száma, mind a moziban megtekintett alkotások darabja durván megnövekedett. Ez egyszer a szerintem rendkívül színvonalas és változatos filmkínálatnak köszönhető, illetve a jó 3…..
A Fegyencjátszma videómra érkezett ez a videó Dancsó Petitől Nos, erre válaszolok én most ..
Baaad Movies 4. Filmelemző Oscar 2013.07.10 11:35:41
Ahogy az elmúlt 3 évben, úgy idén nyáron is elindul a blog szokásos nyereményjátéka, a Filmelemző Oscar!  Az eddig bevett hagyományokhoz híven ismét Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el szeptember közepéig!…..
Wrathe CN 2013.07.10 21:28:53
Íme a második része ennek a borzadálynak, amelyben már kizárólag a sztoriról és a főszereplőről van szó, viszont így sem sikerült mindent elmondanom. Az Elhurcolva határozottan túlnőtt magán, mert még mindig csak a film közepéig jutottam el, úgyhogy várható lesz egy harmadik…..
Ahogyan már tavaly, most is itt a filmes naplóm, amelyet most már másodjára készítek el. Összesen elvileg 169 filmet néztem meg (feltűnt, hogy a Drive kimaradt, szóval azt utólag még beírtam), statisztikáknál ugyanakkor csak 168 jött ki. Többszöri nekifutás után sem találtam…..
Az a helyzet, hogy nagy helyhiánnyal küszködök, úgyhogy most már nem lehet halogatni tovább, meg kell válnom pár kiadványtól. Mindezekért abszolút jelképes árakat kérek csak, van közte olyan is, ami kincs és örülnék neki, ha ezek jó kezekbe kerülnének. Leginkább kezdő DVD…..
Persze rengeteg olyan kiadvány van, ami valami miatt a szívemhez nőtt (legyen az akár csak a kedvenc filmjeimnél), de ezekhez van valami kis anekdóta ami miatt rájuk esett a választás. Nektek vannak ilyenek? ..
Idén is felutazott Budapestre pár napot és ezt kihasználva újra rögzítettünk valamit. A Beach Soccer párbajokat már láthattátok, most egy új távirányítós játék következett ..
Fecó a Kocka blog szerkesztője volt beszélgetőtársam a 10. kiadásnál.Itt le lehet tölteni a beszélgetést (63 MB)Következő filmekről beszélünk:-Az öldöklés istene-Suszter, Szabó, Baka, Kém-Borotvaélen-Sin City-Faun labirintusa-Death Race 2000-Kill List-Tetovált lány (USA)..
Wrathe CN 2012.09.17 21:26:57
@77muf: Jó tudom kötözködés de most komolyan.Christopher Bale?:D
Tiniként gyanítom sokan szórták a szájukba és imádták az azzal járó robbanásokat :) Ma boltban láttam ilyet, kemény 60 forintért, többféle variációban. Egy jó 15 éve biztosan nem ettem Pop Rocks-ot, teljesen el is tűnt a boltokból. Amúgy vicces sztori. Miközben állok a…..
Rég volt ilyen, de most megint hárman vagyunk a mikrofonnál, így nem lett egy túl összeszedett élménybeszámoló, viszont cserébe jó hosszú! :) A lényeg azért elhangzik: A film nosztalgiázásnak nem rossz, az ironikus poénok nagy része nagyon vicces, a szereplők rutinosan hozzák a…..
Wrathe CN 2012.09.01 16:54:26
@lagzilajcsiforever: Lesz. freddyD írta twitteren hogy nem halott a projekt és hamarosan exkluzív interjú lesz tőle.
Marha sokat vártam rá, hogy blu-rayen végre megjelenjen. Mikor felröppent a hír, hogy limitált kiadásban megjelenik egy digibook is, átváltottam arra. Ez az első ilyenem, úgyhogy nekem is premier volt. De elvileg nem sokáig, a Cápa Digibook már elő van rendelve, ott azért szerintem…..
Korábban beharangoztam, most több mint két héttel a felvételek után itt a kész videó. Nehéz szülés volt, mert a legtöbb Crossoverrel ellentétben itt tényleg ketten írtuk külön-külön a forgatókönyvet, amit aztán össze kellett turmixolni. Ami jóval lestrapálóbb, mint…..
Baaad Movies Egy hét szünet 2012.08.20 20:55:27
Ahogy már említettem, holnaptól egy hétig nem leszek internetközelben, úgyhogy a blog sem fog frissülni, és az előmoderáció miatt a kommentek se kerülnek majd ki. Nekem se tetszik a dolog így, de nem akarom hogy az a balfasz filmkiller teletrollkodja a blogot ezalatt az idő alatt. Az…..
Wrathe CN 2012.08.21 09:02:49
A Filmbarátok nyereményjáték utóvideójában beharangozott Fej vagy Írás bemutatóhoz ma elkészültek a rögzítések vendég kritikusommal együtt. Azt kell mondjam, amennyire jó volt így közösen összehozni valamit, ugyanolyan bonyolult is egyben (logisztikailag). Ketten írtuk külön…..
Elhiszitek, hogy az ilyen sokkal jobban magával ragad, mint bármilyen majdnem valósághű szuper-modern konzolos játék? C64-es szívem itt újra nagyokat ver :) Még ha csak egy videó is... UI: Summer Games,World Games rulez..
Ezt is végre sikerült pótolnom, idén azért rendes tempóban darálom le a filmes szégyenfoltokat. Meg vagyok eddig elégedve magammal. Túl sokat nem akarok erről a filmről mondani, mert egy majd 200 perces eposznál ez tényleg nem egy egyszerű feladat. Nálam a film felemásan…..
Költői kérdés... tudjuk, hogy szar lesz, de vajon mennyire??? A kis szőke mindenesetre dögös. 18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
Wrathe CN 2012.08.08 20:14:52
Zoly és Peti társaságában a következő filmekről dumáltunk A Sötét Lovag Felemelkedés* Dobogó Kövek TimeScapes Életrevalók Trónok Harca *a podcast végén spoileresen is beszélünk róla, de aki nem látta, az majd az elbúcsúzás után kapcsolja ki A felvétel itt…..
Nerd feltöltött egy videót, ahol egy külső projektben segédkezik. Nevezetesen, a kultikusan rossz Cheetahmen 2 elveszett pályáit szeretnék aktiválni és erre gyűjtenek 65.000(!) dollárt. Az egy dolog, hogy a videó inkább kínos (tudom, hogy szándékosan akar béna lenni, de akkor is),…..
A véleményem az év legjobban várt filmjéről, ami képes volt felnőni az elképesztő hype-hoz, és még a legmagasabb elvárásokat is messze megugorja. Nem kérdéses, Christopher Nolan Batman-trilógiája a filmtörténelem egyik meghatározó jelensége lett. ..
Wrathe CN 2012.07.31 13:42:33
@BlackSheep89: Nem baj,azzal a bohócos fimmel még mindig ki tudunk törni(vagy nem?).Egyébként nálam hobbit,Expendables 2:D

Korábban már írtam de ha még nem láttad ezt meg kell nézned.
www.imdb.com/title/tt2002718/
www.imdb.com/title/tt2002719/
Ezekszerint nem csak egy poén volt.
Bár e filmek nem szerepeltek a filmes szégyenlistámon, de mikor láttam 3000(!) forintért a 4 filmet egy kiadásban, csak rádöbbentem, hogy ezt akkor mégsem kéne kihagyni. Utólag kiderült, hogy az első részt szerintem egyszer már láttam, de a maradék hármat biztosan nem. Igazából…..
Wrathe CN 2012.07.29 22:12:04
@norbert93: Egyetértek:) Habár az első rész nekem nem annyira tettszett,azért egy egész tisztességes kis franchise.