Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V3n0m

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.21 16:08:00
Nos, hát túlvagyunk a harmadik nyereményjátékon is, van aki már megkapta csomagját is. (Erről még lesz bejegyzés, ha már mindenki megkapta). Hogy mi lesz a következő bemutatandó játék, azt a kvízes eredményhirdetéses videóban már röviden láthattátok.Videózásra ezekben a…..
Egy régen bemutatott játékkal kapcsolatban kaptam egy e-mailt Daermon-tól. Miután bátyám letöltötte ezt a... khm... 3D World Boxing nevű sz...ánalmat, éjszaka - jobb dolgom nem lévén - rászántam kb. fél órát, hogy átéljem azokat a borzalmakat, amit te is átéltél a játék…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
V3n0m 2008.04.07 20:58:49
Zoléga89 képes volt még freeride mode-ban is játszani az olasz melóval és kapott egy aranyozott Minit, amely törhetetlen, nagyon gyors és a rendőrök sosem kapják el! Ez de jól jött volna pár küldetésnél... Valamint blogján jól elmagyarázza a Fraps-et. Érdemes megnézni,…..
Azt tudjuk, hogy a Mesterlövésznek csak egy igazi szinkronja van. A MAGYAR. A halálhörgések olyan fantasztikusak, hogy csodálkozom, hogy még nem indítottak "Legjobb játékszinkron" Oscart. De aki esetleg kiváncsi arra, hogy Stellának meg a Vadásznak milyen hangja van angolul…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Kicsit csúszott, de jobb később mint soha. Annyira nem is sürgős, a jelenetek úgysem újak. A Screwattack két nagyembere összeállított egy Top 10-et a legjobb jelenetekből, hát mit ne mondjak, születtek érdekes döntések... Például láncfűrész/bicikli rész benne sem volt... Csak…..
V3n0m 2008.01.05 21:55:13
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
V3n0m 2007.12.26 11:38:46
www.youtube.com/watch?v=avGVcZpPHCg&NR=1

ez is ám egy Dick ASsman figura xD
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
V3n0m 2007.12.04 19:03:17
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
V3n0m 2007.11.24 22:00:40
www.hackthat.net/df/ddos/1506/index.html


BOCSIKA MEGINT A LINKÉRT :)
KÖSZÖNÖM ANNAK AKI EDDIG RÁKLIKKELT !!! :)
NEGVENNEM A PC GURUT CSAK MOST CSAJ KÖZELBE VOK AZT SZERETNÉM RÁKÖLTENI

AMINT LESSZ TÖBB KESHEM MEGVESZEM :):)
Rossz PC Juniorok Far West Part II 2007.11.21 18:09:00
Réges régen... egy messzi messzi vadnyugatban.....
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Most kaptam újra egy üzenetet, hogy valami "freddi" nevű nagyon okos gyerek továbbra is azt állítja, hogy ő én vagyok az indavideon és úgy kommentál. Például ittSzeretnék tisztázni valamit. Ha már voltam ilyen ügyetlen, hogy amikor sikeres lett a blog, nem változtattam…..
Amint látjátok valahol itt ->Vagy itt ->Na mindegy. Ott jobb oldalt beraktam linkeket (külső segítség rulez), használjátok. Ha ezzel elérem, hogy egy Fraps kérdéssel kevesebbet kapjak már megérte :)Valamint indítottam egy részleget a nemrég indult Indafotón, nagyon jókor…..
V3n0m 2007.11.08 20:55:59
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
V3n0m 2007.10.26 17:15:48
V3n0m 2007.10.26 22:33:09
Westa Westa hir is naci heil hitler xD hát ez kész xD eltudodo küldeni?
dj-haver@hotmail.com
ha el tod küldeni megköszönném :)
freemail-om is van :P:palanta_om@freemail.hu
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
V3n0m 2007.10.17 19:25:27
V3n0m 2007.10.17 19:25:31
V3n0m 2007.10.17 19:25:32