Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélabébi (törölt)

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hatvanhoz közelítő női vezető szösszenetét targogattam nektek így szombat kora estére, talán lassan hazaér mindenki a naptól barnított - kevésbé szerencsések rákvörös - bőrrel, hogy háboroghasson kicsit. Azt meg lehet ezen, még ha vér nem is folyik végül. Nekem is van…..
  Naponta olvasom a Népszavát, ha tehetem, hallgatom a Klubrádiót, egy marxista aktivistáról elnevezett könyvtárban (tehát nyilvános helyen!) átlapozom a 168 órát, és ha Kálmán Olga nem hívja meg hetente egyszer Kolláth György alkotmánypingvint az Egyenes beszédbe, akkor…..
Tisztelt Blog! Egy hete új munkahelyem lett ,aminek nagyon meg is örültem,mivel az otthonomtól 5 percre van mindössze. A következőt tapasztalom az elmúlt hét folyamán: ez egy büfé a napi 50–100 ezres forgalomból pénztárgépbe napi 3–4 ezret üthetünk csak be,a többi…..
"Szeretném veletek is megosztani 5 és fél hónapos skót juhász kutyusom elbűvölő arcképét. Remélem nem vagyok elfogult a képpel kapcsolatban és benneteket is megbabonáz a felemás szempár" - tette föl a költői kérdést Ildike, mert hát kit ne babonázna meg ez az…..
A Black Keys összehozott egy hosszú lemezt, ami nem biztos, hogy jó ötlet volt. A Kistehén kibújt a mulatós magyar alternatív zene skatulyából, és jól tette. A Pain Of Salvation olyan szokatlan albumot rakott össze, amire minden eddigi rajongó csak néz majd. A Wovenhand most éppen…..
19 éve (1991) hagyták el az utolsó szovjet csapatok hazánkat.A Moszkvában megállapított hivatalos határidő (június 30.) előtt két héttel hagyta el az utolsó szovjet katona is a magyarországi laktanyákat és katonai támaszpontokat. Az utolsó katonacsoport június 16-n távozott,…..
bélabébi (törölt) 2010.06.19 11:52:53
Álmodozott már saját kávézóról? Reggelizőhely-láncról? Vagy arról, hogy egyszer meggazdagszik a nagyi kapros-túrós receptjéből? Nem is olyan lehetetlen ötlet. Enni ugyanis mindenkinek kell. A francia Riviérán a kaviár-kereskedőnek van jövője, Szomáliában pedig annak, akinek…..
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
Miután a jól sikerült hangulatkeltő poszttal felfokoztam a hangulatot, visszatérünk a lényeges dolgokhoz.Gilberto Silva nyilatkozott Kakáról. Szerinte egyre jobb formában lesz a gyenge madridi idényt maga mögött tudó játékmester. "Az egész csapat mögötte áll, tudja, hogy…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
Az ausztrál FEIT cég kínálja ezt a minimalista cipőt, mely két színben - fehérben és barnában - kapható. A fantázianeve "Superclean" a letisztultságra utal. Szerintem ezt sikerült elérni, de hogy szép-e azt rátok bízzuk.Hogy tetszik? (kép: highsnobiety)..
Subba Akinek nem inge 2010.06.09 10:30:00
 A HírExtra utánajárt a sztorinak, a valóság szerencsére árnyaltabb. ..
bélabébi (törölt) 2010.06.09 13:06:36
@Fém fatál:

" hacsak nem autókázol el valamelyik szerencsétlen, szétázott putrisorra, és nem osztod saját két kezeddel a ruhát azoknak, akik tényleg rászorulnak. "

A szétázott putrisor az ugye nem az a sok falu, ahonnan menekültek az emberek ugye? Nyugtass meg, hogy nem arra gondoltál...
Testimese Ajánlat 2019.06.06 10:49:00
Nemrég kaptam ezt a felettébb érdekes levelet: Hali! A napokban olvastam a blogod, baromira tetszett, és megfogalmazódott egy nagy ötlet..... Volna számodra egy ajánlatom, és teljesen komolyan is gondolom, még ha elsőre furán is hangzik.(de lehet hogy nem is...) 40es férj vagyok, 35ös…..
Alamásajelentése: kétszínű, sunyi, rosszindulatú, gonosznévnap: máj. 22...
bélabébi (törölt) 2010.06.09 08:41:10
Szívatós Nem adom a nyugdíjamat! 2010.06.08 08:00:00
 A kormány azt tervezi, hogy államosítja a magánnyugdíjpénztárakat. Na nehogy már! Az az én pénzem! El a kezekkel tőle! Ezért léptem át annak idején az új rendszerbe, mert ott lebegett előttem nagyszüleim példája. Egy életen át fizették a járulékot, aztán most meg alig…..
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
bélabébi (törölt) 2010.06.06 13:02:11
@Kiralylany77:

Na annyi a különbség, hogy itt ( Szombathely ) a népek nem azért járnak át Ausztriába ( Burgenland ) melózni mert tapasztalatot akarnak szerezni, hanem mert az osztrák a szar melót nem csinálja meg. 2000 eurós az átlagfizetés, magyar 1300 ért meri a szart is, ha kell. Azt azért nem kell, de benzinkutasnak, meg Mekiben kávétfőzni bőven jó. Oberwart 30 km innen, a határ nyitott, megy mindenki aki tud. Sajnos nem végtelen a lehetőség, de aki tud próbálkozik. Hétvégén a rohonci Billában annyi a magyar, mint Szombathelyen a Tescoban. Miért is? Mert bakker olcsóbb...Ennyit a nagy szép új jövőnkről...
Sziasztok! Álláskeresőként fél évig jártam mindenfelé az interjúkra, a legérdekesebb élményeimet most közkincsé tenném. A legviccesebb talán az volt, amikor egy neves (dehogy az :D) modell- és reklámügynökséghez jelentkeztem. Később kiderült, hogy ők azok, akik ingyen…..
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..