Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaz(da)ság

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi bejegyzésem kapcsán sokan érdeklődtek a szóban forgó ingatlan paramétereiről, a levélíró pedig örömmel osztotta meg velünk a részleteket.Blaha közelében sürgősen eladó 80m2 belső szintes lakásom.Sürgősen eladó részben felújított földszinti déli fekvésű…..
Szívatós Szívás a Vaterán 2010.05.19 10:17:00
A Vatera.hu-val kapcsolatban tapasztaltakat szeretném megosztani az olvasókkal: "2010. január 8-án a Vatera.hu portálon eladtam egy könyvet cca. 3.000 Ft értékben. Az eladást követően hosszú ideig figyeltem, hogy mikor jelenik már meg az, hogy mennyi jutalékot kell befizetnem,…..
gaz(da)ság 2010.05.19 15:09:50
@Vadista Szandál:
a gvh az ilyen ügyek miatt mindig több milliós bírságokat szokott kiszabni (fogyasztó megtévesztés, gazdasági erőfölénnyel való visszaélés stb. stb.).

fel kell a vaterát jelenteni és kész.

a több milliós büntetés után nyilván már fognak számlát küldeni.
gaz(da)ság 2010.05.19 15:39:58
@Vadista Szandál:
a postoló leveléből egyértelműen kiderül, hogy ő jóhiszeműen járt el. és nem jogászkodni ment a vaterára csak egy könyvet eladni.

de a 3000 ftos eladás után több ezer forintot követel tőle a vatera.

ami finom megfogalmazással inkorrekt.

persze lehet vatera bérkommentelni, de szerintem megérdemlik, hogy végre megfingassák őket.
Hangzatos igéretekkel és állami támogatással csábít a Fundamenta Lakáskassza Zrt. De nézzünk egy kicsit sorok mögé és próbáljunk meg választ kapni arra, hogy valójában kit is támogat az állam az adófizetők pénzéből. A lakásvásárlásra gyűjtőket, vagy egy külföldi…..