Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raindrop

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FairyFeller kommentje:Egy újabb eset, amikor egy település nem tudja elképzelni, hogy a rendőrség megfelelően azonosította az elkövetőt."A kislányok hosszú szőke hajára emlékszik a legtöbb helyi abból a négyfős családból, akiket hétfőn találtak holtan tényői…..
Raindrop 2010.03.19 13:07:21
@asperjangyorgy: Kedves György!
Ha már ezekről a különös és elgondolkodtató halálesetekről ovashatjuk a gondolatokat....Miért nem beszél senki Pordán Jánosról?
Teljesen véletlenül olvastam tavaly, hogy holttestét végül megtalálták a Tiszában. Bocsásson meg, ha a témán már túl van a blog, de nem láttam, keresőjük sem adta ki nevét ennek az életvidám, értelmes, kedves, 20 éves egyetemista fiatalembernek, aki egyszercsak eltűnt és utána testének alsó részét találták meg jóval később a folyóban. Hihetetlen és több, mint furcsa. Megérdemli, hogy még mindig emlékezzenek rá!

eltuntkereso.network.hu/kepek/mar_nem_keresik/pordan_janos

Egyszerűen nem hiszem el, hogy magától beleugrott volna a vízbe..Elképesztő, hogy mennyire nem foglalkozott a halálával sem a sajtó, és azt kell hogy mondjam, a rendőrség sem, megint csak lezárni karja ügyeit minél gyorsabban. Úgy érzem, egyre kevesebben hisznek "eredményeikben"...