Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagoly89

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat #1! 2007.12.20 19:19:00
Ultrabrutál! Sosem hittem volna, hogy ezt is megélem, de a "Heat of war"-os videóm ey #1-os helyezést ért el a kitüntetésnél! Már hónapok óta "megszokott", hogy egy új videóm kap kitüntetéseket, de akkor még volt youtube-on "Játékok" kategória. Ott…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Bagoly89 2007.08.31 22:04:36
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
Itt a második rész, sajnos az utolsó pályára már nem volt idő, úgyhogy az még jön.A harmadik pályáról még annyit, hogy sokkal de sokkal durvább mint amilyennek tűnik. Percenként lehet újrakezdeni, és amít rájöttem, hogy hogy lehet az őrtornyos alakokat kinyírni, már tiszta…..