Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PontyÚr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Úgy viselkedett a pasikkal, mint akit éppen dobott a barátja: felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem” – hősünk tovább mereng a női lélek összefüggő és…..
PontyÚr 2010.08.10 10:27:54
@Peter Blau:

"A cég busza, a cég erkélye...
Mi vagy te? A cég embere?
Hosszasan csókolóztunk, hosszasan csókolóztunk...
Nyálember.
"

Ez ül...

Egyébként a poszt egy fosch.
Aki a kilencvenes évek elején volt hormonjaival küzdő kamasz, annak még máshogy nézett ki a napi betevő vizuális stimulus beszerzése. Sanyarú idők voltak, a lányok még csak ismerkedtek a borotvával, a SAT 1-en és az RTL-en mentek a tiroli szex komédiák, Tutti - Frutti, Playboy…..
PontyÚr 2010.05.19 13:25:47
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
PontyÚr 2010.03.29 10:37:36
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
Itt vannak a lányok, akik a Louis Vuitton őszi/téli kollekcióját mutatták be a párizsi kifutón. Mindannyian smink nélkül. Egészen ijesztő élmény kinagyítva megnézegetni őket (tisztelet a kivételnek).Szóval, aki szeretne egy kicsit borzongani, az kattintson a képre... és utána…..
A jelenleg legnézettebb amerikai kábelcsatorna (immáron harmadik éve zsinórban, helló), a USA Network tavaly két olyan sorozatot indított be (White Collar és Royal Pains), melyeknek a főszereplői férfiak voltak - az idei termésből viszont két olyat választottak (nagyon bölcsen),…..
PontyÚr 2010.03.19 05:48:55