Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PuppZ

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év eddigi legdurvább áramos sztoriját olvashatják egyelőre két felvonásban. Naiv ügyfél újonnan vásárolt lakásában 2,5 hónappal a beköltözés után az ELMŰ váratlanul leszerelte a mérőórát. Mint utólag kiderült, az átíráshoz hiányzott valami dokumentum, de erről sem…..
A Homár kicsit kiesett a gyűjtögető életmódból, így sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja, hogy 2012-ben még mindig a másolás=lopás reklámokkal riogatják az embereket. És nem a videodvdbluraytékás filmen, hanem amit megvásárol, hazavisz, övé a polcon. Valaki erősítse…..
Ne higgyenek senkinek, minden technikai specifikáció hazudik, vagy legalábbis hangzatos reklámbullshit. 200Hz mozifilmekhez? Dolby Surround vagy DTS 2x 8 watton? De a legjobbak mind közül a Smart-funkciók. Most végre vért izzadva pötyöghet a Youtube keresősávjába távirányítóval,…..
"Kedves Házisárkány! Szíves unszolásodra szeretném nektek bemutatni a két szibériai macskámat: a barna cirmos kandúr (volt), a neve Raszputyin – nosztalgiából a Boney M. együttes evergreen opuszára emlékezve (és mert egy szibériai macsek mégsem lehet Johnny).…..
"Szeretném megosztani a nagyérdeművel törperaptorom képeit.Ne tévesszen meg egy-egy pózolás. Lütyő - aki hivatalosan Marci - egyáltalán nem az a cuki,  ártatlan, folyamatosan doromboló, murrogó, szürke cirmos háztartási kendermagos, mint ahogy a képekből elsőre…..
Makákó általános érvényű okostelefoncserés kálváriájának alapvető tanulsága, hogy az azonnal elromló telefonokat mindig a vásárlás helyén kell cseréltetni:Megosztanám veletek, hogyan jártam nemrégiben okostelefon-vásárlás ügyében. Előre kell bocsátanom, hogy…..
PuppZ 2011.07.29 17:39:04
Ha volt már, csak elkerülte a figyelmemet, bocs. Műszaki eladóként dolgozok egy "nagyáruházban". Bár nem szép dolog ajándékot bontottan odaadni, sok kellemetlenség megspórolható, ha a kifizetett terméket még ott helyben a.) leellenőrizzük, hogy sértetlen a csomagolása, majd b.) egy hozzáértő eladó (vagy vevőszolgálat) asszisztálása mellett óvatosan kibontjuk, beüzemel(tet)jük és meggyőződünk arról, hogy hibátlan. Egy telefonnál ez megoldható a csomagolás feltétlen látványos megrongálása nélkül is. Saját, már aktív SIM-kártya meg legfeljebb ott van mondjuk anyukáé, aki vette. Ne érdekeljen, hogy mennyire húzza az eladó a száját, hogy "nem érek rá, következő..." (persze csak módjával, hátha kevesen van ^__^). Inkább erre szánjunk időt (mindig jó kifogás, hogy sietünk, nem érünk rá, de ezt meg kell fontolni, mert megbosszulja magát), mint az utólagos ide-oda rohangálásra, mikor már tényleg szorít a 3 nap. Hibás termékre pedig jár az a 3 nap, legfeljebb ott helyben jegyzőkönyvvel bevizsgálhatja és véleményezheti az eladó, vagy ugyanígy jegyzőkönyvvel átveheti 3 napon belüli szakvéleményezésre. Ha hibásnak bizonyul, ugyanolyanra csere, ha nincs olyan, mi pl. megkérdezzük, hogy levásárolod-e másfajta termékre vagy pénzt kérsz-e vissza. Azt viccesnek találtam, hogy ragaszkodni akartak a kijelzőfóliához. Saját dobozában van, tehát beazonosítható, tartozékaival együtt, hurrá, nem érte kár az eladót/szállítót. Fólia, nejlon, hungarocell, belső elválasztó kartonbetét, stb. csak arra jó, hogy kulturáltan kapd meg a készüléket, utána hulladéknak jó.
"Sziasztok!Szeretnék néhány képet küldeni az én "Pöttömkémről", aki valaha tényleg pöttömke volt, :-) a becézés rajtaragadt, a becsületes neve egyébként Szultán. Az első kép néhány nappal a hozzánk érkezése után készült, elaludt az ölemben, kidugott…..
Mai hősünk a horror és sci-fi világ kultikus hőse és a Star Trek franchiseok kihagyhatatlan szereplője. Pedig csak ilyen kielégületlen magyar tanár feje van, aki a nyári táborban összelopott tini bugyikat rejtegeti az Ady kötet alatt. Mégis igazi kőarc! A napfényes Kaliforniában…..