Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madmanic

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten indul a Szombat esti láz második szezonja, és ezt a jeles eseményt mi mással ünnepelhette volna meg a bulvármédia, mint hogy nyilvánosan levágják Stohl András haját, és az egész procedúrát a címlapokra teszik. (Remélem, a Tv2 ezúttal ráérez a trendekre, és Viva…..
A Zugügyvéd megdöbbenéssel olvasta az alábbi MTI hírt, bár nincs meglepve. Jól emlékszik a nevezett honlap alapítóival vívott korábbi csatákra, amikor az egyik újságíró arcképét és lakcímét tették ki az internetre egy nem túl kellemes felhívás kíséretében. Utána a…..
Háromnegyed négyig csak a Duna Televízió kapcsolt a Kossuth térre, hogy megmutassa a vekkerekkel felszerelt tömeget. A HírTv-n egy ideig a Magyarok Nagyasszony Fesztiválról beszélgettek, meg arról, hogy a kisfiúk mostanában hamarabb mutálnak. Orbán Viktor ébresztgetné a tömeget, de…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
Hankiss Ágnes csúcsra járatva: a narancsos buktáról a fekete mágia jut eszébe, a tévénézőnek meg Hankissról a pszichiátria. Állítólag Fidel Castrónak volt egy olyan poénja, hogy őrülteket és köztörvényes bűnözőket indított útnak az USA felé menekültáradatként, hogy…..