Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aliszka

4 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
Aliszka 2011.06.22 11:02:43
@Viktus:
Te mit gondolsz én hol élek??? Valami fidesz bolygón????????????????? ( szánalmas érvelés, nem viszonzom) Ismeretségi kör: mg vállakozás -a dolgozó ilyenkor nem ritkán havi 400000-500000 forintot is megkeres, már aki akar dolgozni...egyszerű melós...
Egyik ismerősöm mesélte, hogy alig tudott felvenni egy egyszerű bolti kisegítői munkára embert, mert senki nem akart, hiába járt be a munkaügyi központba.
Én azt látom a büdös nagy vidéken, hogy aki akar dolgozni, az tud is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aliszka 2011.06.22 11:39:38
@Viktus:
Neked pedig ilyen megalapozatlan állítások után élned sem szabadna:))))

Ilyen primitív vélemény után nem vagy tényező.
A hozzád hasonló egyedek kártékonyabbak, mint egy falunyi cigány.
Aliszka 2011.06.22 14:22:20
@mesélek:

konkrétan arra, ahol seggfejek nem azzal töltik az időt, hogy egy blogon váltsák meg a világot, hanem a realitások talaján élnek!
Bármit mondok is kiforgatnátok, ti vagytok az ország legnagyobb rákfenéje, de be is fejezem, mert ez nem az én fiókom, nehogy ezt is letiltsák, mint az enyémet, vagyis gondolom azért nem tudok belépni vele.
Azt kivánom nektek, hogy a törpe fikázásán kívül nézzetek szét magatok körül, mit tehetnétek azért, hogy ez az ország más legyen.

Hogy ne kelljen ilyen dehonesztáló hangnemet megütni azokkal szemben, akik valóban dolgoznak.

Szájbertér hangembereknek, ezek vagytok ti!
Farkas György Gyula, alvilági nevén MC Gyufa minden kétséget kizáróan az egyik legnagyobb fenegyerek magyar tablettázók közt! A srác kigyógyult a gyerekkori epilepsziából, de ebből hátramaradt neki cserébe egy erősnek mondható dadogás. Ha reppel akkor viszont elmúlik, teljesen…..
Aliszka 2011.04.06 08:57:26
Testvérblogunkon, a Hogyvolton leltem ezt a nagyszerű kommentet flanker billentyűzetéből, amiben összeszedte a villalakók és a VV4 műsorvezetőinek szájából eddig kibuggyanó legnagyobb ökörségeket. Az ugrás előtt pár ízelítő, monstre baromság-lista pedig azt követően, csak…..
A négykezes masszázs azt jelenti, hogy egyszerre két nő négy keze kalandozik a habtestemen, ilyesmiről már írtam ide vagy tíz éve, meg ahogy elnézem a blogot, másokat is megihlettem, bár a régi írásom már nincs adásban. Ezt a mostani posztot a kalandvágy és néhány olyan törzslátogató ihlette,…..
Hölgyek, urak! Ez a bejegyzés a jobb oldali menüben a Szólista linkek alatt mindig megtalálható lesz - itt a hozzászólások között tegyétek fel a kérdéseiteket, amik nem egy konkrét bejegyzéshez vonatkoznak. Bárki válaszolhat, természetesen én is teszek egy próbát.…..
„-Jelen!-kiáltott  Alice  De izgalmában elfelejtette, hogy az utóbbi percekben mekkorára nőtt…..” ….hát, bizony így vagyunk ezzel mi, 35 éves Alízok! Főleg, ha anyák napja közeleg, főleg ha távol élünk attól az embertől, aki a Világon az…..
Aliszka 2010.05.01 22:38:09
Aliszka 2010.05.16 14:24:02
@k család: Te kis ábrándos leánka:) már csak 21 et kell aludni:DDD aztán 1.sor....semmi baj:)
Persze joggal gondolhatnánk, hogy Alíszka jött...látott...és ahogy illik azonnal elfoglalta méltó helyét Csodaországban. Még ha a valóság nem is igazán így fest, a törvény nem tiltja, hogy népes rajóngótábora megmaradjon ebben a hitben. Ha viszont mégis elfogadjuk azt a tényt,…..
Aliszka 2010.04.27 21:28:34
Aliszka csodaországa Hé!....Víz! 2010.04.17 19:57:00
Na, de nem egészen úgy, ahogyan te azt elképzelted. Fürödni indultál, ahhoz képest  befürödtél? Megnyugtatásod érdekében közlöm veled, egyetlen beavatottnak nem volt arról szemernyi kétsége sem, hogy egészen jól fogadod majd ezt partizánszerű elterelő hadműveletet.…..
Aliszka, ha kedve tartja, világsztárokkal cseveg az utcán... Erről az elképesztő bulvárcsemegéről csak itt  a csodaország blogon olvashattok! Április 16: 1972-ben ezen a napon indul  el az Apollo űrhajó. 2003-ban Magyarország aláírja Athénban az Európai Unióhoz való…..
Ha eddig létezett volna olyan valaki, aki még nem jött volna rá magától, hogy Aliszka életében a medvék milyen fontos szerepet játszanak, akkor az most jóóóól figyeljen. Nem mondom el kétszer...Azért hogy minden kételyt eloszlató tényfeltáró cikket adhassak közre, igyekszem az…..
Aliszka 2010.04.17 15:44:00
@rozsomak.anika: ja tényleeeeg, akkor csk 1/3 részben kell szenvedned:)))) na jó lépek Hévízre, megyek p....t áztatni. bocsánat...semmmi baj:DDDDDDD
-Úgy értem- mondta Alice, -mit kezdhet egy ember az öregedéssel? -EGY talán semmit- mondta Humpty Dumpty, -de KETTŐ talán igen. Megfelelő segítséggel megállhattál volna hétévesen.  Na, tessék! Akiket ez érint korábban is olvashatták volna az "Alíz…..
Aliszka 2010.04.13 16:43:05
Aliszka 2010.04.17 15:41:49
@rozsomak.anika: nem te vagy bénácska mi?:D
Figyelem! A következő cikket csak kifejezetten romantikus lelkületű olvasóknak ajánlom. Papírzsepit mindenképpen készítsetek a kezetek ügyébe, szükség lesz rá! Most egy nagy szerelem igaz története következik. A történet kulcsfigurája Po, a Kung Fu Panda, aki élte az életét,…..
 Valahol egy messzi galaxis fémtelepén egy igazi unikum rejtőzik a bálák árnyékában. Kedves alkoholista barátaim, ez a hír nem nektek szól. Szóval hiába láttok magatok előtt egy rakat nonfiguratív fémhulladékból és egy letisztult gömb formájú, zöld üvegből álló…..
Aliszka csodaországa Aliszka kvíz 2010.04.01 17:52:00
Na, a következő poszt nem is annyira az ünnepeltnek szól, hanem a rajongóinak, imádóinak, tehát mindenkinek. Itt az alkalom, hogy leteszteljétek, mennyire ismeritek őt. A maximális pontot elérők jutalma egy vacsorameghívás az ünnepelttől, valamint egy róla készült exkluzív,…..
Aliszka 2010.04.11 17:53:55
  Csodaország lakói ma izgatottan ébredtek. Hatalmas lelkesedéssel töltötte el őket annak a tudata, hogy ez a nap más mint a többi. Nyuszi megkereste a létező legmosolygósabb virágokat, majd kitárta a kaput és arra várt, mikor jössz már végre... Ma a te tiszteletedre…..
Aliszka 2010.04.11 15:53:57
@rozsomak.anika: Amúgy télleg hányásig zabáltam magam, de nem gond mert 35 évesen kevesebb kiló vagyok, mint az evidens képeken:)))))))))))
Aliszka 2010.04.11 15:55:02
@enik: Kocogjak? minek?:DDDDDDD
Nem is olyan egyszerű a sznobok élete? Aliszka elmeséli milyen a szélharc a Vörös Malommal. Egy történet a Pesti Broadwayról, a Nagymező utcából. Nem tagadom, limuzinnal buliba érkezni szerintem is sznob dolognak számít, de vannak bizonyos…..
Aliszka először vett részt olyan színházi előadáson, ahol az oldalfalak hiánytalanul megvoltak, viszont a plafon egy részét a csillagos ég helyettesítette. Ez mit is jelent konkrétan? Kiderül a cseppet sem kíméletes kritikából... Mit tesz a közepesen sikeres…..
Amikor Aliszka igazoltan hiányzik Csodaországból, akkor általában átugrik Tükörországba,  felveszi egyik csini ruháját és irány a színház. Erről készült beszámolóját olvashatjátok a következőkben.   "Elhatároztam, hogy beszélni fogok a…..