Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főkoholista

3 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi e-mailt kaptuk ma a Sziget szervezőirodájától: "Az idei Sziget „mínusz egyedik” napján, a fesztivál nagyszínpadán – több mint 20 éves aktív zenélés után - egy majd’ háromórás megakoncerttel, zenészbarátaik társaságában búcsúzik…..
Főkoholista 2010.03.29 19:55:32
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
A lemilblog hármas küldetéséből sohasem csináltunk titkot. Az ismeretterjesztésen és a szórakoztatáson kívül mindig is igyekeztünk egyfajta (virtuálisan egyenruhás) Róbert bácsiként segíteni olvasóinkon, megválaszolni az őket nyugtalanító kérdéseket. Vérnűsző Barom…..
Főkoholista 2010.01.14 15:30:49
@paranoid T.R. marcipan: csatlakozom az előttem kérdezőhöz :)
Mindent tudni akarunk erről a gyöngyösi egységről, ahol Slowly lefotózta nekünk augusztus eddigi legerősebb backdoor üzenetét. Aki valaha járt itt, kérjük, írja meg, milyen volt, meg azt is, hogy milyen fickó a Sanyi, és hogy milyen gyakran mernek a kuncsaftok mégis bunkó paraszt…..
Főkoholista 2009.08.10 06:59:14
Llew: Arra lennék kíváncsi, hogy az m1, vagy aki illetékes a témában tervezi-e a régebben vasárnap du vetített Presszó című sorozat ismétlését, vagy DVD kiadását? A nyári műsortervben nem szerepel a Presszó 10 ismétlése, és a sorozat DVD-kiadását sem tervezik egyelőre.…..
Főkoholista 2009.07.16 15:03:34
@txabee: Csak ne lenne olyan baromi hangos rajta a reklám..
A múlt hét közepe óta akadozik az internet a UPC előfizetőinél. A jelenség csak külföldi hálózatok irányában lép fel és normál netezésnél, letöltéseknél nem is mindig észrevehető, de bizonyos alkalmazásokat, például az online videók streamelését, a hangátvitelt (Skype…..
IVás A buli csapat 2009.04.27 10:54:16
A hétvége szokás szerint elég keményre sikeredett, már csütörtökön akcióba lendült a buli csapat. Azon az estén új egyéni csúcsom lett egy üveg bor 3 perc alatti belötybölésével. Tegnap is sikerült még végig inni a környékbeli kocsmákat a szarral.. nem túl jó ebben az…..
Most kaptuk a hírt, hogy első fokon ítéletet hirdettek a világ egyik legnagyobb torrentoldala, a Piratebay.org üzemeltetői ellen indított perben: a négy vádlottat bűnösnek találták "jogvédett tartalom illegális felhasználásának elősegítésében", és egy-egy év…..
Főkoholista 2009.04.17 12:13:20
KatPol Blog Alternate history 2009.04.01 17:00:00
by 5.g & Rammjaeger83 & SchA A mai napon ismét a KatPol humor rovat jelentkezik. FIGYELEM! Az alábbi események a fantázia szüleményei, bárminemű hasonlóság vélt vagy valós személyekkel, helyszínekkel vagy eseményekkel csak a fantázia műve. Az alternatív történelem egy érdekes műfaj, sokat…..
Főkoholista 2009.04.01 18:21:27
tvblog MIPTV BLOGNAPLÓ - 2. rész 2009.04.01 14:00:00
Röviden, a MIPTV egy tévés vásár, ahol audiovizuális portékákat lehet venni kilóra. Bővebben ezt a linket ajánlom. Gondoltam, hogy ha már engem szalajtottak el bevásárolni, akkor röviden megemlékezem az útról, sőt, ha jó csajok lesznek, akkor videóra is számíthattok. Az első…..
Főkoholista 2009.04.01 17:36:46
TÜNDÉRGYÁR pina edda sex* 2009.03.25 09:40:00
Próbálok átvágni a Boráros téren, amikor egy hajléktalan kielőz jobbról. Gyűrött újságot szorongat, pulóverén gyanús foltok, az arcát pedig ritka randa rohadások ékesítik. A jótékony közönybe menekülnék, amikor felismerem, hogy ez az Őz.     AZ ŐZ.…..
A kezdeteket bemutató első poszt után következzék a Kim Philbyről szól második, amelyben hősünk már frankó brit hírszerző, s ebből a pozícióból érzi kötelességének, hogy a nemzeti érzést magasan überelő internacionalista küldetéstudatára támaszkodva több, mint húsz…..
Imádjuk Kiefer Sutherlandet, mert olyan hangja van, amilyen senki másnak Hollywoodban, és színésznek sem utolsó (most nem a kissé egydimenziós Jack Bauerre gondolunk), és tulajdonképpen semmi közünk ahhoz, hogy mivel tölti a szabadidejét, de sajnos az amerikai bulvárlapokban most…..
Főkoholista 2009.02.24 13:37:14
Mostanság egyre kevesebbet hallani kidobókról, portásokról (néhány kivételtől eltekintve, lásd: kaposvári gólyabál). Bezzeg az én időmben! Valamikor a 90-es évek elején kezdtem a "szakmát" Budapest-Balaton-Budapest relációban. Akkoriban egy "porta" kicsit…..
Az emberiség történelme (számos más párhuzam mellett) úgy is felfogható, mint folyamatos harc, kutatás és kísérletezgetés az egyre hatékonyabb (és olcsóbb) energiaforrásokért. Már a nagyon távoli őseink is azon izmoztak, hogy száraz fűszálak helyett olyan faágakat rakjanak a…..
A Torrentfreak.com minden évben összeállítja az elmúlt 365 napra vonatkozó statisztikáit azokról a sorozatokról, filmekről, programokról, melyek a letöltők kedvencei voltak. Minket értelmszerűen a tévésorozatok érdekeltek, és olyan nagy meglepetést nem láttunk a listában, bár…..
Főkoholista 2009.01.05 17:37:15
Mivel is zárhatnánk stílszerűbben ezt a gyönyörű évet, mint egy olyan konteóval, amelyben a klasszikus (és titokzatos hátterű) gyilkosság mellett felbukkan a nagypolitika, ismert közéleti személyiségek, a sugárzó anyag, s amelyben különféle titkosszolgálatok töltenek be…..
Díszdobozos DVD-t venni jó dolog: egyrészt jó nagy is lehet az ajándék, meg nehéz is, így az ajándékozott azt hiheti, hogy aranyrudakat, esetleg Nintendo Wii-t rejtenek a dobozok, pedig "csak" mondjuk egy Elnök emberei összes lapul az ízléstelen csomagolás mélyén,…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Főkoholista 2008.12.05 10:20:56
Elmorzsoltam ma reggel egy könnycseppet a szemem sarkában, mert másfél éves ígérgetés után használható, működőképes és műsorokkal teli honlapot tudunk végre a rajongóknakó/érdeklődőknek prezentálni. A címe fotelpatkanyok.hu, semmi flash, felugró ablak és hasonló…..
Főkoholista 2008.09.24 10:21:37
Budapest Ne fikázd a BKV-t! 2008.08.21 13:03:00
BKV-s ismerőseim szerint Vitézy Dávid (a közlekedési vállalat független, de a Fidesz által terelgetett felügyelőbizottsági tagja) pszichopata, továbbá homoszexuális, ráadásul még mindig az anyjával él, nem jó ember. Nyilvánvaló, hogy a BKV-s ismerőseim Vitézy Dávidot nem…..
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
Janet Jackson is beszáll a reality-bizniszbe, és a legfaszább amerikai énekes/táncost keresi majd az MTV segítségével. Király. Piers Morgan, az amerikai Csillag születik (America's Got Talent) angol zsűritagja azt bírta mondani David Hasselhoffról, hogy egy gyökér. Végül is…..
Főkoholista 2008.06.20 09:59:46
Ollóval nehéz tollat fogni, holnap mégis megpróbálom, merthogy elkészült a Listák könyve - Futball, egy remélem néhol fergetegesen, máshol meg csak nagyon vicces focikönyv, a Homár egyik harmadának előszavával, több írásával, sőt még én is szerkesztettem. Ez egy angol legenda…..
Főkoholista 2008.06.04 02:47:58
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..