Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totasnick (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   2006-ban közös megegyezéssel…..
totasnick (törölt) 2010.04.08 21:41:53
@Ladyb: Alapvető vállalkozási ismeretek közé tartozik az is, hogy a nullszaldós cég is jó. Valamire jó. Nyilván nem ez a legstabilabb dolog, tartalékok meg fejlesztés nélkül csak a szerencsén múlik a cég fennmaradása, de legalább arra az időre, amíg a szerencse tart, munkahelyeket biztosít a dolgozóknak és a tulajnak. Ez nem lebecsülendő. Más az, ha valamit eltékozolnak, és más az, ami eleve nem hozott nagy hasznot.
totasnick (törölt) 2010.04.08 21:43:39
@Male39: helyesen: offshore-cég. Ha hozzáteszed, hogy cég, akkor nincs szóköz, ha nem teszed hozzá, van.
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..
Pásztor Tibor Kubatov adatbázisa 2010.04.07 17:36:00
 Nem hiszem el, hogy Kurucinfót linkelek.Ha igazi a felvétel, azon Kubatov Gábor, a Fidesz kampányfőnöke olyan adatbázisról beszél, amiről volt már pletyka, de sose hittem el, hogy tényleg van. Mindenki benne van névvel-címmel-telefonszámmal. Az is, aki Fidesz-szavazó, az is,…..
Vastagbőr Mark Goffeney 2010.04.03 09:01:00
Tudsz gitározni? Ha igen, akkor ügyes vagy. Ha nem, akkor még nem késő elkezdeni a tanulnást. Mark is jól tud gitározni ...Markot "Big Toe" néven ismerik, mivel kéz nélkül született, de úgy tud gitározni, hogy ... szóval elképesztően. (Nem egy könnyű szám:…..
totasnick (törölt) 2010.04.07 20:30:30
@Noda10: azért ez nem egy kertészeti szaktanácsadás, hanem egy intelem. A Vastagbőr profiljába ez nagyon is illik, és én örülök, hogy egy ilyen is felkerült.

Az is igaz, hogy ha sok ilyen lenne rajta., akkor nem örülnék. De ez nagyon meglepett.
Már a Sarah Palin esetnél látszott, nem célszerű ész nélkül minden személyes adatot túlzottan ki tacepaozni a közösségi oldalakra. Manapság, amikor az izraeli hadsereg azért fúj le egy tervezett akciót, mert egy katonája kibeszéli a twitteren a rajtaütés részleteit, nem lehet…..
  Tóta W. megint marhaságokat ír.    „Király esete nemcsak a Jobbiknak kínos, hanem az egész kereszténykonzervatív erkölcscsősz irányzatnak, és annak nemcsak a Jobbikban vannak proponensei, hanem a Fideszben is, ifjúkonzervatívoktól a pártsajtó legaljáig. Ez a…..
w Kommunista, fn. 2010.03.14 21:30:00
Kedves emberek, szükségem lenne a "kommunista" kifejezés minél pontosabb, vagy legalább minél bőségesebb definíciójára. Szótárazni, sőt Márait olvasni én is tudok, leginkább az érdekel, hogy kábé mit, kit, kiket értünk "kommunista" alatt a mai…..
totasnick (törölt) 2010.03.19 00:09:18
Miután elfelejtettem a jelszavamat, egy frissiben regisztrált néven mondanám: az én ismerőseim között kommunista az, aki bármikor, bárhol komolyan kapcsolatba került a kommunizmussal, és ezt később nem mosta le magáról.

Így kommunista a mai MKP, mert ők nyíltan a korábbi rendszer hívei. Kommunista az MSZP, mert nyíltan nem tagadta meg soha a gyökereit. Szűrös Mátyás nemrég azt mondta a mai MSZP-ről, ő így elítélőleg értette, hogy "ezek már nem kommunisták", de számomra azok.

Kommunisták azok is, akik a rendszerváltás idején, vagy később léptek be az MSZP-be, mert ők sem határolódtak el a korábbi diktatúrától.

Nem kommunista viszont az, aki nyilvánosan és őszintén megtagadta a korábbi nézeteit. Így rengeteg filozófus, újságíró és vezető kiesik a címke alól. Korábbi MSZMP-s politikusoknak akkor jár a címke, ha ugyan megtagadták a nézeteiket, de nem igazán dolgoztak az új pártjukban, tehát összességében ők inkább a kommunizmust erősítették. Így pl. Pozsgai Imrét a mai napig is kommunistának tekintjük, annak ellenére, hogy nem volt keményvonalas.

Nagy Imre azért nem kommunista, mert nem így szoktuk őt emlegetni. Az ő lényegi munkája a forradalom alatt történt, az meg, hogy előtte hithű kommunista volt ő is, valahogy elsikkadt mára. Tudjuk, de nem ez jut az eszünkbe róla.

És: nem kommunista az a kisnyugdíjas, tiszteletreméltó öregúr vagy a rokonaik, akik szerint "Kádár alatt jobb volt". Akkor sem számítanak kommunistának, ha amúgy ma az MSZP megingathatatlan hívei. A kommunista csak az, aki ténylegesen dolgozott is, aki része volt a kommunista rendszernek, vagy önként kapcsolatban áll vagy állt annak működtetőivel. Tehát a kisember egyszerűen nem lehet "kommunista". Az egy szitokszó.